Erik Maibom A/S

Netop nu

 • img

  Peugeot 208

  Skil dig ud fra mængden i den nye Peugeot 208! Effektive nye Puretech og BlueHDi-motorer leverer den bedste brændstoføkonomi i klassen og kører helt op til imponerende 33,3 km/l!

  Læs mere
 • img

  Peugeot 108 Privatleasing

  Stadig flere danskere kan se fordele i Peugeot Privatleasing. Ikke alene er det nemt at erhverve sig en ny bil. Du opnår også budgetsikkerhed og tryghed.

  Læs mere
 • img

  Peugeot 2008

  Oplev den sporty, innovative og moderne Peugeot 2008 Crossover. Bilen som formår at forene køreegenskaberne fra en hatchback med styrken og rummeligheden fra en stationcar.

  Oplev 2008

Professional Erhvervscenter

 • img

  Velkommen

  Maibom Peugeot Aalborg er udnævnt til ét af seks nye PEUGEOT PROFESSIONAL ERHVERVSCENTRE. Vores erhvervscenter fokuserer specielt på dine behov og forventninger som erhvervskunde, da vi tilbyder alle modeller og motorvarianter samt fleksibel indretning af varevogne, kølebiler, ladbiler mv.

  Læs mere
 • img

  Hvad er professional

  Uanset om flåden består af blot en enkelt varebil eller en lang række forskellige vare- og personbiler, så er certifikatet PEUGEOT PROFESSIONAL et signal, som hjælper dig til at finde netop de forhandlere, der har specialiseret sig i at tilbyde erhvervskunder en bred vifte af kompetencer.

  Læs mere
 • img

  Peugeot Varebiler

  Hos Peugeot finder du Danmarks bredeste varebilsprogram – lige fra den dynamiske 3008 Van til den rummelige og fleksible Peugeot Boxer.

  Læs mere

Tilbud fra værkstedet

 • img

  Gratis synstjek

  Er du Peugeot-kunde, behøver du aldrig bekymre dig om det obligatoriske syn. Du skal blot bestille tid til Peugeots Gratis Synstjek og aflevere din bil. Så giver vi dig en klar og detaljeret oversigt over, hvad der er helt nødvendigt at få repareret, før bilen kan passere synet.

  Læs mere
 • img

  Service 5+ & 10+

  Vi tilbyder et serviceeftersyn til din Peugeot over 5 år for kun 1.398 kr. Og til din Peugeot over 10 år for kun 1.098 kr. Garanteret maks.pris.

  Læs mere

Tilbud fra reservedele og tilbehør

 • img

  Fælgguide

  Peugeots fælge er resultatet af en lang designproces, hvor kun de mest opsigtsvækkende design slipper igennem nåleøjet.

  Se alle de flotte fælge
 • img

  Gratis skift af viskerblade og pærer

  Er det tid til at få skiftet viskerblade og efterset lygterne? Som V.I.Peugeot-kunde gør vi det for dig kvit og frit – du skal kun betale for materialerne.

  Læs mere
 • img

  Tilbehør

  Uanset hvilken Peugeot, du har, kan du få tilbehør, der er designet og udviklet specielt til din model. Der er tænkt over helheden, så alt passer sammen, og så er det kvalitetstestet til at holde hele vejen.

  Læs mere

Erik Maibom A/S

Se mere