2008 SUV SELECTION SKY

2008 SUV Selection Sky

KRAFTFULD OG KARAKTERISTISK

Luksusudstyr til en værdi af 60.000 kr*., de nyeste teknologier, høj førerposition og et robust off-road look i et eksklusivt design er med til at danne rammen om de fantastiske køreoplevelser i den karakteristiske 2008 SUV Selection Sky.

Danmarks mest solgte SUV i sin klasse** udmærker sig derudover ved sin kraftfulde BlueHDi-motor med 100 hk, som bidrager med 28,6 økonomiske kilometer literen.

KRAFTFULD MOTOR

Peugeot 2008 SUV Selection Sky
1.6 BlueHDi 100 hk

204.990 kr.

28,6 km/l
Halvårlig ejerafgift 600 kr.

BOOK PRØVETUR

Inkl. Selection Sky udstyr

Panoramaglastag Klimaanlæg Bakkamera 16" alufælge Touchskærm Mirror Screen m. Apple CarPlay®
P-sensor , bag Sædevarmen Regnsensor El-sammenklappelige sidespejle Mørktonede ruder, bag Tågeforlygter

Værdi 60.000 kr.* uden merpris

HVOR MEGET ER DIN BRUGTE BIL VÆRD?

Overvejer du at købe ny bil og er din brugte bil af stor værdi? Den kan være med til at finansiere den nye.

Få vurderet din brugte bil her, og lad værdien indgå i tilbuddet på en ny. Indtast dit registreringsnummer nedenfor, og se hvor meget din brugte bil er værd.

 A++   28,6 km/l. CO2 90 g/km. Prisen er inkl. lev. omk. 3.980 kr. og ekskl. metallak. Bilen er vist med ekstraudstyr. *Værdi ift. Active. **Kilde:DBI. Apple CarPlay® kræver iPhone 5 eller nyere med dataadgang. Tilbuddene gælder så længe lager haves. De angivne værdier for brændstofforbrug er beregnet i overensstemmelse med den europæiske standard, NEDC, og baseret på den lovbestemte målemetode foreskrevet i EU regulativ 101 (FN/ECE). Det i praksis oplevede brændstofforbrug afhænger af køremåde og andre faktorer, hvorfor det kan afvige fra det oplyste.