P. Christensen A/S

Netop nu

 • img

  Eneforhandler af Peugeot i Kolding

  P. Christensen er fremover eneforhandler af Peugeot i Kolding området. Vi byder alle velkommen i vores flotte, nye bilhus på Trianglen i Kolding.

  Læs mere
 • img

  Din Peugeot passer på dig.

  Og lader du os hjælpe med at passe på den, kan den køre dig godt afsted i mange år frem. Vi kalder det Service 5+ & Service 10+. Læs mere her og deltag i konkurrencen om et rejsegavekort til FDM travel til en værdi af hele 10.000 kr.!

  Deltag her

Professional Erhvervscenter

 • img

  Velkommen

  P. Christensen tilbyder ekspertrådgivning inden for salg og vedligeholdelse af alle erhvervsvirksomheders køretøjer. Dennis og Dannie står klar til at hjælpe dig i vores Erhvervscenter

  Læs mere
 • img

  Hvad er professional

  Uanset om flåden består af blot en enkelt varebil eller en lang række forskellige vare- og personbiler, så er certifikatet PEUGEOT PROFESSIONAL et signal, som hjælper dig til at finde netop de forhandlere, der har specialiseret sig i at tilbyde erhvervskunder en bred vifte af kompetencer.

  Læs mere
 • img

  Peugeot Varebiler

  Hos Peugeot finder du Danmarks bredeste varebilsprogram – lige fra den dynamiske 3008 Van til den rummelige og fleksible Peugeot Boxer.

  Læs mere

Tilbud fra værkstedet

 • img

  Gratis synstjek

  Er du Peugeot-kunde, behøver du aldrig bekymre dig om det obligatoriske syn. Du skal blot bestille tid til Peugeots Gratis Synstjek og aflevere din bil. Så giver vi dig en klar og detaljeret oversigt over, hvad der er helt nødvendigt at få repareret, før bilen kan passere synet.

  Læs mere
 • img

  Service 5+ & 10+

  Vi tilbyder et serviceeftersyn til din Peugeot over 5 år for kun 1.398 kr. Og til din Peugeot over 10 år for kun 1.098 kr. Garanteret maks.pris.

  Læs mere

Tilbud fra reservedele og tilbehør

 • img

  Fælgguide

  Peugeots fælge er resultatet af en lang designproces, hvor kun de mest opsigtsvækkende design slipper igennem nåleøjet.

  Se alle de flotte fælge
 • img

  Gratis skift af viskerblade og pærer

  Er det tid til at få skiftet viskerblade og efterset lygterne? Som V.I.Peugeot-kunde gør vi det for dig kvit og frit – du skal kun betale for materialerne.

  Læs mere
 • img

  Tilbehør

  Uanset hvilken Peugeot, du har, kan du få tilbehør, der er designet og udviklet specielt til din model. Der er tænkt over helheden, så alt passer sammen, og så er det kvalitetstestet til at holde hele vejen.

  Læs mere

P. Christensen A/S

Se mere