INVENDIGT DESIGN

I den nye Peugeot 308's kabine forenes æstetik med de intuitive betjeningsfunktioner. Det stilrene og meget funktionelle design resulterer i en ergonomisk førerplads og nye køreoplevelser.

/image/59/5/28.42595.jpg

STILRENT DESIGN

Den praktisk indrettede førerplads med et reduceret antal betjeningsknapper og anvendelsen af ædle og eksklusive materialer viser Peugeots sans for detaljer. Det meget stilrene og æstetiske design er innovativt og hidtil uset i bilernes verden.

/image/89/1/i-cockpit-full.66891.jpg

COCKPIT DESIGN

I den nye Peugeot 308 tager føreren plads i et eksklusivt og innovativt cockpit: Peugeot i-Cockpit. Førerpladsen har et lille rat, et head-up instrumentpanel i stilrent design og en høj midterkonsol. Den er også forsynet med en stor 9,7" touchscreen*, der er drejet let mod føreren, og giver intuitiv adgang til de mange funktioner og apps, der fås til den nye Peugeot 308. Cockpittet giver intuitiv adgang til alle betjeningsfunktioner og sikker kørsel samt en eksklusiv og stimulerende køreoplevelse.

*Fra Active-niveau

REN KVALITET

Alle kabinens elementer er perfekt indpasset i interiøret: meget få synlige betjeningsknapper, touchscreen som en integreret teknologisk enhed og volumen-knappen afspejler den eksklusive stil. Det skumplastbeklædte instrumentbord med smukke sortlakerede og krom-elementer viser, at der er fuld fokus på detaljerne.

PANORAMAGLASTAG

/image/78/7/07.66787.jpg

Et panoramaglastag* giver øget lys i kabinen og velvære for fører og passagerer. Den nye Peugeot 308 forsynet med et nyt fint perforeret solgardin, som filtrerer 95% af det udefrakommende lys og beskytter mod stærk sol.

/image/75/6/interior_hifi.66756.jpg

DENON HIFI

Et tæt samarbejde mellem Peugeot og  Denon har resulteret i et nyt specialbygget Denon HIFI system* til Peugeot 308, bestående af 8 højttalere, en subwoofer og en digital forstærker. Muligheden for at vælge mellem 2 lydfordelinger og 5 equalizer indstillinger sikrer fører og passagerer en kraftfuld, præcis og naturlig lyd.

/image/75/7/petit-volant-peugeot-nouvelle-308.66757.jpg

LILLE RAT

Det lille, kompakte rat i den nye Peugeot 308 giver lyst til at gribe rattet og køre afsted. Den lille diameter giver en bedre manøvredygtighed og køreoplevelse. Rattet ligger naturligt og rart i hånden, og fra Active niveau fås det også i en udgave med Nappa læder og stikninger.

/image/75/8/combine-peugeot-nouvelle-308.66758.jpg

INSTRUMENT PANEL

Det smukt designede instrumentpanel indeholder både højteknologiske elementer og elegante urskiver. Når bilen startes, giver de fint ciselerede nåle fuldt udslag, og blikket fanges af de lysende skalaafmærkninger. På grund af instrumentpanelets hævede position, behøver man ikke tage øjnene fra vejen for at aflæse informationer, hvilket giver komfort og sikker kørsel.

INDTRÆK

Der kan vælges mellem 7 indtræk og flere forskellige miljøer afhængigt af bilens finishniveau. Flotte detaljer af gråt børstet aluminium, sort glans, skinnende krom, læder-* eller stofindtræk… der er noget til enhver smag, men der er altid tale om et moderne og elegant miljø.