INDVENDIGT DESIGN

I ny Peugeot 308 SW forenes design og innovation til en eksklusiv oplevelse. Fokus på detaljen, stor rummelighed og en højteknologisk førerplads med intuitiv betjening giver en helt ny køreoplevelse.

PEUGEOT i-Cockpit

/image/80/8/25.66808.jpg

I den nye Peugeot 308 SW sætter føreren sig ind i et cockpit med højteknologiske løsninger, intuitiv betjening samt et innovativt og eksklusivt design: Peugeot i-Cockpit.(Standard fra Active niveau)

Det enkle design med eksklusive materialer og få synlige betjeningsknapper viser, at der er fokus på detaljer og finish i den nye Peugeot 308 SW. Det meget enkle og stilrene design er innovativt i bilernes verden.

Ved den 29. udgave af den Internationale Automobil Festival blev den nye Peugeot 308 tildelt prisen for Årets smukkeste interiør 2013 (for hatchback og SW) af en jury bestående af eksperter og entusiaster fra bilsportsverdenen, men også fra mode-, design-, artitektur-, kultur- og medieverdenen. Prisen gives for det orignale, moderne og kvalitetsprægede Peugeot i-Cockpit, som er en identitetsskabende signatur for Peugeots interiør.

Det kompakte rat, den hævede instrumentgruppe, den store 9,7’’ touch-skærm og den høje midterkonsol giver føreren og passagererne nye og spændende køreoplevelser af høj kvalitet.

REN KVALITET

Kabinen i ny Peugeot 308 SW har et meget enkelt design. Alle kabinens elementer er perfekt indpasset i interiøret: meget få synlige betjeningsknapper, den enkle volumenknap, dørbeklædningen, touch-skærmen samt det skumbeklædte instrumentbord med smukt intregrerede detaljer af krom og sort lak afspejler den eksklusive stil.

PANORAMAGLASTAG

i

Med panoramaglastaget* og en total rudeoverflade på 1,69 m2 får fører og passagerer oplevelsen af stor rummelighed og masser af lys i ny 308 SW.

/image/86/7/eran-tactile-peugeot-nouvelle-308-video.66867.jpg

TOUCH-SKÆRM

 I den nye Peugeot 308 SW råder føreren over en stor 9,7’’ touch-skærm, som er drejet let mod føreren og perfekt integreret i midterkonsollen. (fra Active niveau) Den giver adgang til alle funktioner med nogle få tryk på skærmen. Trykknapper og mange genvejsfunktioner sikrer intuitiv betjening og mulighed for brugerdefineret opsætning.

/image/86/8/petit_volant.66868.jpg

LILLE RAT

Det lille rat i ny Peugeot 308 W giver lyst til at gribe rattet og køre afsted. Den lille diameter giver bedre manøvredygtighed og køreoplevelse. Rattet ligger naturligt og rart i hånden, og det fås i en udgave med Nappa læder og stikninger (fra Active niveau).

/image/86/9/combine.66869.jpg

INSTRUMENTGRUPPE

Det smukt designede instrumentpanel indeholder både højteknologiske elementer og elegante urskiver. Når bilen startes, giver de fint ciselerede nåle fuldt udslag, og blikket fanges af de lysende skalaafmærkninger. På grund af instrumentpanelets hævede position behøver man ikke tage øjnene fra vejen for at aflæse informationer, hvilket giver komfort og sikker kørsel.

BAGAGERUM

/image/91/7/coffre-11.66917.jpg
/image/91/8/coffre-21.66918.jpg
/image/92/0/coffre-31.66920.jpg

Med 4585 mm i længden, 1863 mm i bredden og 1471 mm i højden, har den nye Peugeot 308 SW de ideelle mål, der efterspørges af kunderne i stationcar klassen, dvs. rummelig kabine og stort bagagerum.

Inklusive de praktiske opbevaringsrum under bagagerumsbunden er bagagerummets volumen 610 dm3 (VDA 210 eller 660 liter). Det er et af de største bagagerum i klassen.

Ved hjælp af kroge* monteret i kromskinner* kan lasten let arrangeres og fastgøres.

MAGIC FLAT

i

Alle nye 308 SW er forsynet med et Magic Flat bagsæde, der er meget brugervenligt. Ved hjælp af 2 let tilgængelige greb kan man på et splitsekund folde bagsædets to dele ned til et helt fladt bagagerumsgulv. Den totale volumen med nedfoldet bagsæde er hele 1775 liter.