UDVENDIGT DESIGN

Stilren, højteknologisk og elegant - den nye Peugeot 308 SW, der for nylig blev valgt til Car of the year 2014 i Europa, har fået et nyt design, hvor intet er overladt til tilfældighederne.

RENT DESIGN

/image/91/0/pur_design3.66910.jpg

Den nye 308 SW har et moderne, frækt og raffineret design. Den fører sig frem med naturlig elegance og gør sig bemærket med sine enkle, stramme og slanke linjer. De store glasflader understreger dynamikken og afslører interiørets rummelighed.

REN KVALITET

/image/85/7/pure-qualite-peugeot-nouvelle-308-sw.66857.jpg

Alle aspekter, flader og detaljer i den nye Peugeot 308 SW er designet med stor præcision. Allerede fra designfasens begyndelse har man haft særligt fokus på tolerancer og overfladeflugt.

Lyssignaturen for og bag, lyssætningen i kabinen og LED-sideblinklysene i sidespejlene, matcher hinanden og skaber balance og sammenhæng mellem bilens forskellige dele. Det forkromede kølergitter og bagklappens linjer bekræfter, at den nye Peugeot 308 SW er lig med kvalitet.

KØREOPLEVELSER

/image/91/2/experience_de_conduite1.66912.jpg

Tag plads bag det lille rat og opdag den optimale indretning af førerpladsen. Den intuitive betjening og præcise styring giver både sikre og dynamiske køreegenskaber. Komforten i bilen sikres af den særlige undervogn, et eksemplarisk vejgreb og effektiv lydisolering. De mange kørselshjælpesystemer sørger for sikker og let kørsel.

LYSSIGNATUR

i

Den nye Peugeot 308 SW's front er let genkendelig på grund af det fremhævede kølergitter og forlygterne, der er perfekt integreret i de smukke linjer.
Til for- og baglygternes lyssignatur anvendes FULL LED-teknologi*. Endvidere er der indbygget LED-sideblinklys i sidespejlene. Den nye Peugeot 308 SW har et fængslende blik og et eksklusivt look.

BAGLYGTER

i

Baglygterne med den nye high-tech signatur smyger sig perfekt om bagenden - som på hatchback modellen. De er udformet som et liggende C og indeholder 42 LED*. Stoplyset udgøres af 3 ekstra LED i hver baglygte, i alt indeholder baglygterne 48 LED.
Denne lyssignatur associerer til 508 SW og 508 RXH, og dermed knyttes der forbindelse mellem den nye Peugeot 308 SW til Peugeots store stationcars.