NY 5008 SUV

Ny Peugeot 5008 SUV

NY PEUGEOT 5008 SUV

NY PEUGEOT 5008 SUV - OPLEV DEN TIL ÅBENT HUS

I WEEKENDEN D. 28.-29. OKTOBER KL. 11-16

Ny Peugeot 5008 SUV.

Den kraftfulde bil med 7 sæder er flagskibet i det brede SUV-program, så du er garanteret en oplevelse af dimensioner.

Vi glæder os til at se dig og give dig en prøvetur.

i

EN SUV MED NYE DIMENSIONER

Ny Peugeot 5008 SUV

HELT NYE DIMENSIONER

Ny PEUGEOT 5008 SUV's kraftfulde design og lange, slanke linjer imponerer fra første blik.  Den elegante silhuet, Black Diamondi taget og kølergitteret med forkromede lameller danner en smuk ramme om et rummeligt indre.

Ny Peugeot 5008 SUV

EN NY SLAGS FRIHED

Uanset om du kører alene eller med passagerer, når din køreoplevelse helt nye dimensioner i den nye PEUGEOT 5008 SUV med 7 sæder. Nyd det exceptionelle lys fra panoramasoltageti i luksuriøse omgivelser. Tag plads i et af multipunkts massagesædernei, skab din egen stemning i kabinen ved hjælp af PEUGEOT i-Cockpit® Amplifyi og nyd den gode lyd fra Focal® Hi-Fi anlæggeti.

OPTIMAL KØREOPLEVELSE

Ny Peugeot 5008 SUV
Ny Peugeot 5008 SUV

INTUITIV BETJENING
Lad sanserne råde, når du sidder i det nye digitale, high-tech PEUGEOT i-Cockpit®. Det lille kompakte rat med kvalitetslæderi ligger godt i hænderne, og den gode føling med vejen og lydkomforten er i topklassen. Med teknologier der sikrer øget vejgrebi og kørselshjælpesystemer af nyeste generationi, når dine køreoplevelser nye højder.

UDVID DINE MULIGHEDER

Ny Peugeot 5008 SUV
PEUGEOT_5008_2016_180_FR
Ny Peugeot 5008 SUV

PLADS TIL ALT
Hvad enten du vil fylde bilen med passagerer op til 7 personer eller udnytte det store bagagerum fuldt ud, kan PEUGEOT 5008 SUV indrettes, så den passer til dine behov. 

ANSVARLIG KØREGLÆDE
For at øge sikkerheden og køreglæden er ny PEUGEOT 5008 SUV's design blevet optimeret, hvilket især har resulteret i store vægtbesparelser på chassiet, karrosseriet og karrosseriudstyret. Når dette kombineres med højtydende BlueHDi, PureTech og THP motoreri og en EAT6 automatgearkasse, bliver ny PEUGEOT 5008 SUV starten på en helt ny æra inden for højtydende SUV'er.

FIND FORHANDLER

Der opstod et problem med indlæsningen. Prøv igen senere