Ny Peugeot 5008 SUV

NY PEUGEOT 5008 SUV KOMMER TIL SEPTEMBER

EN STOR NYHED ER PÅ VEJ - NY PEUGEOT 5008 SUV

Nedtællingen er i gang og vi glæder os til at kunne byde velkommen til den helt nye Peugeot 5008 SUV. Vi forventer at de første biler er klar til prøvekørsel medio september.
Vi glæder os ligeledes til, at kunne tilbyde dig en fremvisning af bilen og ikke mindst en prøvetur.

Vil du være blandt de første til at få en prøvetur i den nye Peugeot 5008 SUV og til at modtage spændende information
såsom priser, specifikationer osv. så tilmeld dig nedenfor.

FÅ BREAKING NEWS - TILMELD DIG NU!

i

3 GODE GRUNDE TIL AT VÆLGE DEN NYE PEUGEOT 5008 SUV

SUV MED EN NY DIMENSION

Ny Peugeot 5008 SUV

EN STÆRKERE KØREOPLEVELSE

Ny Peugeot 5008 SUV

UDVID DIN HORISONT

Ny Peugeot 5008 SUV

SUV MED EN NY DIMENSION

Ny Peugeot 5008 SUV
Ny Peugeot 5008 SUV

Opfindelsen af en ny dimension
Den nye Peugeot 5008 SUV vækker opsigt med sit kraftfulde og samtidigt elegante design. Dens elegante linjer, Black Diamond* tag og krom detaljer giver et sofistikeret og sporty udtryk med generøse dimensioner.

Genopfundet frihed
Uanset om du kører alene eller med passagerer og udnytter muligheden for 7 sæder bliver din oplevelse taget til nye højder i den nye Peugeot 5008 SUV. Nyd det smukke naturlige lys udefra gennem det store panoramasoltag* mens du sidder omgivet af det luksuriøse interiøre.

*Option afhængig af version

EN STÆRKERE KØREOPLEVELSE

Ny Peugeot 5008 SUV
Ny Peugeot 5008 SUV

Intuition til fingerspidserne
Væk dine sanser i den nye Peugeot 5008 SUV med Peugeots i-Cockpit® og dets state-of-the-art 100% digitale univers. Det 12,3" instrumentpanel kan konfigureres og tilpasses personligt - væk er de dage hvor man var tvunget til at se på analog instrumentering. Dispalyet er placeret således at opmærksomheden er nærmere vejen for at højne sikkerheden.

I midten sidder en 8" kapacitiv touch-skærm med multi-touch teknologi. Denne er rettet mod føreren for øget komfort og for nemt og hurtigt overblik.

Det agile og kompakt designede rat giver dig fuldstændig kontrol så du med det samme fornemmer en hidtil uset grad af køreglæde. 

UDVID DIN HORISONT

Ny Peugeot 5008 SUV
Ny Peugeot 5008 SUV
Ny Peugeot 5008 SUV

Gør noget og oplev
Uanset om du ønsker at tage på tur med venner eller familie  eller du ønsker at drage nytte af det store bagagerum. Så kan den nye Peugeot 5008 SUV tilpasses dine behov og tilbyde al den plads du behøver. Du kan på den måde skubbe grænsen for din egen mobilitet og frihed.

Fornøjelser med ansvarlighed
Vi har optimeret designet af den nye Peugeot 5008 SUV og dens strømlignede chassis, karosseri og udstyr således at bilen er endnu mere sikker og endnu nemmere at køre. Dette kombineret med de højtydende BlueHDi, PureTech og e-THP motorer signalerer den nye 5008 SUV en ny æra af højtydende SUV'er.

GALLERI

FIND FORHANDLER

Der opstod et problem med indlæsningen. Prøv igen senere