SIKKERHED

SIKKERHED

Den nye 508 SW er udstyret med en lang række intelligent og innovativt udstyr, som gør køreturen endnu mere behagelig.

PEUGEOT CONNECT SOS

Peugeot Connect systemeti tager hånd om dig i tilfælde af uheld. Systemet foretager et automatisk nødopkald, hvis bilens airbags eller pyrotekniske selestrammere udløses. Du kan desuden foretage et manuelt nødopkald via SOS knappen i instrumentbordet. Bilen lokaliseres, og der udsendes straks den rigtige type nødhjælp.

/image/09/2/peugeot_508_2014_251_fr_img.67092.jpg

BAKKAMERA

Bakkameraeti aktiveres automatisk, når bilen sættes i bakgear.
Føreren kan se sine manøvrer på den store touch-skærm, og det gør det både sikrere og lettere at bakke.

/image/09/3/peugeot_508sw_2014_050_fr.67093.jpg

PARKERINGSSENSORER OG BLIND SPOT MONITORING

Parkeringssensorer med akustisk og grafisk advarsel for og bag i informerer føreren om afstanden mellem bilen og en forhindring.

Ved hjælp af 4 sensorer placeret i for- og bagkofanger modtager Blind Spot Monitoring systemet (kræver parkeringssensorer foran) information om, at der ligger en bil i den blinde vinkel under kørslen. En orange lysdiode lyser i et af sidespejlene for at advare føreren.

HEAD-UP FARVEDISPLAY

/image/06/8/508_2010_111_fr_img.67068.jpg

Få adgang til vigtige informationer, mens du kører, uden at tage øjene fra vejen !

Head-up displayeti viser vigtige informationer i farver på en gennemsigtig plade, der skydes op foran forruden i førerens synsfelt. Du bliver således, på sikker vis, konstant informeret om bilens hastighed, fartpilotindstillingeri og navigationsanvisningeri.

.

EKSTRA DREJELYS

Når nærlyset eller fjernlyset er aktiveret, og bilens hastighed er under 40 km/t, oplyser tågeforlygteni indersiden af svinget, når der drejes. Drejelys i er især nyttig ved bykørsel, i vejkryds, på meget snoede veje og ved parkeringsmanøvrer.

ELEKTRISK PARKERINGSBREMSE

Den elektriske parkeringsbremsei trækkes automatisk, når motoren standses - også hvis den går i stå - og løsnes automatisk, når der accelereres. Den elektriske parkeringsbremse er koblet sammen med Hill Assist systemet, der fastholder bilen et kort øjeblik (2 sek.) ved igangsætning på en skråning.

ESP

Peugeot 508 SW har fremragende dynamiske egenskaber og et højt aktivt sikkerhedsniveau takket være ESP-systemet. Det omfatter funktionerne ABS, ASR (anti-spin), EBD/CBS (elektronisk bremsekraftfordeling), EBA (bremseassistent), MSR (motorreguleringssystem) og Intelligent Traction Control, som optimerer fremdriften af 508 SW, når vejgrebet er dårligt.

AIRBAGS

I tilfælde af kollision beskyttes fører og passagerer af 6 airbags: 2 frontairbags, 2 sideairbags og 2 gardinairbags ved for- og bagsæderne.