4 GRUNDE
TIL AT VÆLGE 108

Den nye Peugeot 108 er chik og elegant, original og karakteristisk, skræddersyet til en sofistikeret livsstil i byen og bemærkelsesværdigt kompakt. 108 fås med eller uden foldetag og med sit skarpe udseende, utallige muligheder for tilpasning og tilslutning af din smartphone, vil din hverdag aldrig blive det samme igen.
1

CHIKT OG ELEGANT DESIGN

CHIKT OG ELEGANT DESIGN

Den nye Peugeot 108 er selve indbegrebet af stilfuld elegance. Den vækker opsigt i trafikken takket være et sofistikeret urbant design med fine dynamiske linjer og minutiøse detaljer. Den kan tilpasses lige netop din stil med hele otte farver og seks designtemaer at vælge imellem. Den nye Peugeot 108 TOP! kan desuden udstyres med et lækkert foldetag.

LÆS MERE OM DESIGNET
2

LYSSIGNATUR

LYSSIGNATUR
LYSSIGNATUR

Lyssætningen på 108 er let genkendelig og usædvanligt iøjnefaldende. Installeret i karrosseriet i en stilfuld balance af sort og krom, er de højteknologiske forlygter og LED-lyslederen vigtige faktorer i modellens flotte, urbane charme. Og dens wraparound baglygter, som også inkorporerer baklys og tågelygter, giver en fantastisk effekt af tre kløer, der skyder ud fra bilen.

3

MIRROR SCREEN

Med ultramoderne udstyr ombord giver den nye Peugeot 108 og 108 TOP! dig helt nye tilslutningsmuligheder. Den store touchskærm iStandard, option eller ikke tilgængeligt, afhængigt af version viser dig alle de væsentlige oplysninger om kørslen, og den innovative Mirror Screen i Standard, option eller ikke tilgængeligt, afhængigt af version kan endda spejle din smartphone.

*Kun certificerede Mirrorlink- eller AppinCar-applikationer vil være tilgængelige ved stilstand eller kørsel. Nogle af programmernes funktioner vil være spærret under kørslen. Funktionen Mirror Screen fungerer ved hjælp af MirrorLink teknologi til Android, der er kompatible med MirrorLink og AppinCar til telefoner med kompatible iOS, forudsat at brugerens telefonabonnement omfatter internetadgang. Denne teknologi vil indgå i flere og flere smartphones fremadrettet og funktionen bliver derfor mere udbredt.

MIRROR SCREEN
4

TEKNOLOGI

TEKNOLOGI

Takket være Peugeot 108s kompakte størrelse og bakkameraetOption eller ikke tilgængeligt, afhængigt af version bliver parkeringen en leg. Med det innovative Open & Go-systemi Option eller ikke tilgængeligt, afhængigt af version kan du oplåse/låse dørene uden brug af en nøgle og starte bilen blot ved at trykke på Start/Stop-knappen.