6 GRUNDE
TIL AT VÆLGE 208

Bykørsel bliver en helt ny oplevelse i en 5-dørs 208. Peugeot 208 er en kombination af en komfortabel sedan og en praktisk hatchback. Peugeots velkendte design er videreført og fornyet i den moderne 208.
1

SPORTSLIG UDSTRÅLING

SPORTSLIG UDSTRÅLING

208 har et moderne design. Linjerne er formet med præcision, silhouetten er moderne, fronten har et katteagtigt look, der udstråler både sensualitet og vitalitet. Den slanke og kompakte bil overrasker med sin helt egen identitet: den er både elegant og sportslig på én gang.

SE MERE OM DET UDVENDIGE DESIGN
2

INTUITIV FØRERPLADS

Førerpladsen i 208 er udtryk for komplet nytænkning. Den nye indretning er mere intuitiv, og det resulterer i både køreglæde, manøvredygtighed og præcision. Rattets størrelse er reduceret, så det ligger bedre i hænderne og giver mere intense køreoplevelser. Head-up instrumenteringen sikrer informationer i øjenhøjde og intuitiv adgang til betjeningsfunktionerne.

SE MERE OM DET INDVENDIGE DESIGN
3

TOUCH SCREEN

TOUCH SCREEN
TOUCH SCREEN

Den innovative 208 indeholder et multimedieanlæg med GPSiOption og en touchscreen iStandard eller ikke tilgængelig afhængigt af version. Via 7" farveskærmen er der let adgang til forskellige funktioner: GPS- navigation, Bluetooth, USB-port, eller audio- og videostreaming.

SE MERE OM TEKNOLOGIEN I 208
4

PARK ASSIST

Park Assist systemetstiOption afhængigt af version.måler størrelsen på den ledige parkeringsplads ved hjælp af ultralydssensorer og hjælper med parkeringsmanøvrer. Takket være lyd- og displaymeddelelser rettet mod føreren, har det aldrig været lettere og mere sikkert at parkere.

SE MERE OM TEKNOLOGIEN I 208
5

E-HDi STOP & START TEKNOLOGI

E-HDi STOP & START TEKNOLOGI

4 dieselmotorer fås med e-HDi teknologi, og er forsynet med Stop & Start mikro-hybrid teknologi. Den nye generation Stop & Start, der fungerer hurtigt, effektivt og lydløst, stopper motoren, så snart bilen holder stille. Derved reduceres både brændstofforbrug og CO2-emission. Når bremsepedalen slippes, genstarter motoren øjeblikkeligt helt uden støj og vibrationer.

TEKNISK INFORMATION
6

NYE MOTORER

NYE MOTORER

Peugeot 208 fås med et udvalg på 3 dieselmotorer og 3 benzinmotorer af nyeste generation. Den lave vægt medfører reduceret brændstofforbrug og udledning af forurenende stoffer og CO2 emissions. På 208 introduceres en helt ny række af 3-cylindrede benzinmotorer, 1.0 l, 1.2 l VTi , der kombinerer høj ydeevne og lavt brændstofforbrug*. Højtydende motorer og e-HDi sikrer også et lavt brændstofforbrug og høj kørekomfort. *1,0 L og 1,2 L VTi versionerne kører henholdsvis 23,3 og 22,2 km/l ved blandet kørsel.

SE MERE OM MOTORERNE