START Professional

7 GRUNDE
TIL AT VÆLGE 208

Bykørsel bliver en helt ny oplevelse i en 5-dørs 208. Peugeot 208 er en kombination af en komfortabel sedan og en praktisk hatchback. Peugeots velkendte design er videreført og fornyet i den moderne 208.
1

KNÆKLEASING

KNÆKLEASING

Peugeot Knækleasing – gør det enklere! 

Hører du til dem, som hellere vil leje end at eje? Ganske enkelt fordi, det letter din hverdag ikke at skulle tænke på vedligeholdelsesomkostninger? Så er Peugeot Knækleasing måske lige noget for dig. Peugeot Knækleasing gør det let at få en ny bil. Vi sænker udbetalingen. Du betaler en lidt højere leasingydelse det første år, og herefter falder din månedlige leasingydelse de efterfølgende to år. Så enkelt er det! 

Leasingmodel 

Udbetaling

1-12 mdr. ydelse 

13-36 mdr. ydelse

208 AirSound 1.0 VTi 68 hk 5-dørs

Kr. 2.495

Kr. 2.495

Kr. 1.895

Energiklasse:  
Brændstofforbrug (EU-norm): 23,3 km./l. CO2-emission: 99 g/km. Alle priser inkl. finansiering og leveringsomkostninger og inkl. moms. 

Privatleasingaftalen er inkl. service-aftale. Privatleasingaftalen er eksl. grøn ejerafgift, forsikring, brændstof og dæk. De første 12 månedlige leasingydelse er på kr. 2.495,- de efterfølgende 24 månedlige ydelser på kr. 1.895,- beregnet på et årligt kilometerforbrug på 15.000 km. med en leasingperiode på i alt 36 mdr. og en udbetaling på kr. 2.495,-. Kaskoforsikring og betaling via NETS er påkrævet. Ved leasingperiodens udløb returneres bilen til Jyske Finans. Positiv kredit godkendelse forudsættes. Samlede totalomkostninger i perioden kr. 78.515,-  inkl. afleveringsgebyr kr. 600. Der tages forbehold for pris-, afgiftsændringer og trykfejl. Kampagnetilbuddet kan ikke kombineres med øvrige tilbud og er enkeltstående. Kampagneperioden er gældende til og med 31.12.2014.  

 

LÆS MERE OM KNÆKLEASING
2

SPORTSLIG UDSTRÅLING

SPORTSLIG UDSTRÅLING

208 har et moderne design. Linjerne er formet med præcision, silhouetten er moderne, fronten har et katteagtigt look, der udstråler både sensualitet og vitalitet. Den slanke og kompakte bil overrasker med sin helt egen identitet: den er både elegant og sportslig på én gang.

SE MERE OM DET UDVENDIGE DESIGN
3

INTUITIV FØRERPLADS

Førerpladsen i 208 er udtryk for komplet nytænkning. Den nye indretning er mere intuitiv, og det resulterer i både køreglæde, manøvredygtighed og præcision. Rattets størrelse er reduceret, så det ligger bedre i hænderne og giver mere intense køreoplevelser. Head-up instrumenteringen sikrer informationer i øjenhøjde og intuitiv adgang til betjeningsfunktionerne.

SE MERE OM DET INDVENDIGE DESIGN
4

TOUCH SCREEN

TOUCH SCREEN
TOUCH SCREEN

Den innovative 208 indeholder et multimedieanlæg med GPSiOption og en touchscreen iStandard eller ikke tilgængelig afhængigt af version. Via 7" farveskærmen er der let adgang til forskellige funktioner: GPS- navigation, Bluetooth, USB-port, eller audio- og videostreaming.

SE MERE OM TEKNOLOGIEN I 208
5

PARK ASSIST

Park Assist systemetstiOption afhængigt af version.måler størrelsen på den ledige parkeringsplads ved hjælp af ultralydssensorer og hjælper med parkeringsmanøvrer. Takket være lyd- og displaymeddelelser rettet mod føreren, har det aldrig været lettere og mere sikkert at parkere.

SE MERE OM TEKNOLOGIEN I 208
6

E-HDi STOP & START TEKNOLOGI

E-HDi STOP & START TEKNOLOGI

4 dieselmotorer fås med e-HDi teknologi, og er forsynet med Stop & Start mikro-hybrid teknologi. Den nye generation Stop & Start, der fungerer hurtigt, effektivt og lydløst, stopper motoren, så snart bilen holder stille. Derved reduceres både brændstofforbrug og CO2-emission. Når bremsepedalen slippes, genstarter motoren øjeblikkeligt helt uden støj og vibrationer.

TEKNISK INFORMATION
7

NYE MOTORER

NYE MOTORER

Peugeot 208 fås med et udvalg på 3 dieselmotorer og 3 benzinmotorer af nyeste generation. Den lave vægt medfører reduceret brændstofforbrug og udledning af forurenende stoffer og CO2 emissions. På 208 introduceres en helt ny række af 3-cylindrede benzinmotorer, 1.0 l, 1.2 l VTi , der kombinerer høj ydeevne og lavt brændstofforbrug*. Højtydende motorer og e-HDi sikrer også et lavt brændstofforbrug og høj kørekomfort. *1,0 L og 1,2 L VTi versionerne kører henholdsvis 23,3 og 22,2 km/l ved blandet kørsel.

SE MERE OM MOTORERNE