3 GRUNDE
TIL AT VÆLGE DEN NYE 208

Den nye generation Peugeot 208 har fået et mere markant, sportsligt og stilrent design. Lad dig forføre af ny Peugeot 208s personlighed og oplev den koncentrerede energi under kørslen.
1

MAGNETISK TILTRÆKNING

MAGNETISK TILTRÆKNING

Det er kærlighed ved første blik, når du ser ny Peugeot 208 med det markante, sportslige og stilrene design.

Det nye design med bl.a. ny placering af tågelygterne gør 208 visuelt bredere, mere dynamisk og bedre beliggende på vejen, og inviterer til at man sætter sig ind bag rattet.

Se mere om det udvendige design Se mere om det indvendige design
2

STIMULERENDE OG INSTINKTIV KØRSEL

STIMULERENDE OG INSTINKTIV KØRSEL

Ny Peugeot 208 har et stilrent interiør af høj kvalitet, hvor alle betjeningsfunktioner er inden for rækkevidde takket være den praktiske indretning af Peugeot i-Cockpit.

Peugeot i-Cockpit, der består af et lille rat, et head-up instrumentpanel og en stor touch-skærmiStandard fra Active niveau., giver stimulerende, instinktiv og sikker kørsel.

3

MILJØVENLIG OG SIKKER

MILJØVENLIG OG SIKKER

Ny Peugeot 208’s kompakte mål, lave vægt, gode aerodynamik og vejgreb resulterer i høj komfort og perfekte køreegenskaber.

Sammen med nyt teknologisk udstyr og det brede udvalg af PureTech benzinmotorer og BlueHDi dieselmotorer af nyeste generation, der opfylder Euro6 forureningsnormen, opnås der en ydelse og en driftsøkonomi, som er blandt de bedste i klassen.

Se mere om teknologien Se mere om motorer Se mere om sikkerheden