Peugeot varebiler

Uanset dit firmas transportbehov, så er der en Peugeot varebil, der kan løse opgaven. Og førstegangsydelsen er den samme uafhængigt af dit valg.

EXPERT

expert

Klassens bedste brændstoføkonomi
Experts moderne teknologi er medvirkende til både klassens bedste brændstoføkonomi med op til 19,2 km/l og den laveste CO2-udledning.

Hold øje med farten
Udover at holde en konstant fart på de lange strækninger er Experts fartpilot medvirkende til jævn komfortabel kørsel og en forbedret brændstoføkonomi.

Godt indeklima
Aircondition er standard i de fleste modeller, så du er sikker på, at temperaturen i kabinen altid er stabil og kølig.

ER DET ANDRE KOMPETENCER, DU SØGER TIL FIRMAET?

bipper

BIPPER VAN

Perfekt til opgaver i byområder.
Den mest kompakte varebil på markedet, med masser af indvendig plads, er let at parkere – også i tætbebyggede områder. Peugeot Bipper Van fås med en 1.4 BlueHDi 80 hk ESG dieselmotor med effektiv forbrænding, et lavt forbrug og en CO2-udledning fra blot 100 g/km.

Partner

PARTNER

Fleksibel og med udstyret i orden.
Et højt udstyrsniveau, et af de største varerumsvolumen i klassen og et robust design. Og afhængig af pladsbehov kan du vælge Peugeot Partner i to forskellige længder og med plads til op til tre personer. Både benzinmotoren og de tre dieselmotorer har et lavt brændstofforbrug og en CO2-udledning fra 108-150 g/km.

Boxer

BOXER

Bomstærk arbejdshest til de tungeste opgaver.
Praktisk, rummelig, robust – og et godt udseende. Det gennemtænkte og elegante design, den høje kvalitet, ydeevnen og funktionaliteten går op i en højere enhed i Peugeot Boxer, som fås med tre kraftfulde og økonomiske BlueHDi-motorer på hhv. 110, 130 og 163 hk.