Peugeot Expert

Leasing fra 1.495 kr./md. ekskl. moms*

Bag Peugeot Experts kraftfulde og flydende linjer, aner man et rummeligt og funktionelt varerum.

UDVENDIGT DESIGN

Peugeot Experts nye markante design giver den et robust og elegant look.
Proportionerne mellem fronten, førerpladsen og varerummet er harmoniske. De rene linjer understreger den moderne silhuet. Det nye lodrette kølergitter er ekstra højt placeret. Det understreger looket og gør den let genkendelig ved første blik.
Look Packi og LED lyssignaturen bidrager yderligere til dette look.

INDVENDIG KOMFORT

I Peugeot Experts kabine oplever du stor kørekomfort. Trinbrættet gør det let at komme op i det højt placerede sæde, hvor du har et godt udsyn over vejen. Den funktionelle og ergonomisk indrettede førerplads har samme kørestilling som i en personbil og er forsynet med en lang række opbevaringsrum.
Tag rattet og få nye køreoplevelser takket være head-up displayeti og de mange kørselshjælpesystemeri.
Når midterarmlænet foldes ned, får du adgang til den drejelige Moduworki skriveplade, og på et kort øjeblik får du et mobilt kontor, der både er ergonomisk og praktisk.
Med smartphone-holdereni med integreret ladekabel og tablet-holdereni på instrumentbordet har du dit dataudstyr inden for syns- og rækkevidde.

INTERNETOPKOBLING

/image/21/2/peugeot_expert_layout6-1.67212.jpg
/image/21/3/peugeot_expert_layout6-3.67213.jpg

Du finder let rundt ved at anvende den nye generation af 3D navigation med internetopkobling og stemmegenkendelsei. Der er adgang til systemet via touch-skærmen og det indeholder desuden opkoblede tjenester og real-time trafikinformationer fra TomTom Trafici.
Ved hjælp af Screen* funktionen kan du tilslutte din Smartphone til USB-stikket i instrumentbordet. Herefter kan du anvende din telefons apps direkte på bilens 7” touch-skærm.

*Kun godkendte MirrorLink® eller Apple CarPlayTM apps fungerer, når bilen kører eller holder standset, afhængigt af situation. Under kørsel kan visse funktioner og apps ikke benyttes. Visse typer indhold, som er gratis tilgængelig på smartphone, kræver abonnement på en tilsvarende MirrorLink® eller Apple CarPlayTM betalings-app. Mirror Screen funktionen kræver anvendelse af MirrorLink® teknologi, når det gælder MirrorLink® kompatible Android, Blackberry et Windows Phone, og Apple CarPlayTM, når det gælder iOs telefoner, og forudsætter telefonabonnement med internetadgang. Nye smartphones vil efterhånden blive leveret med disse teknologier.