Peugeot Expert

Leasing fra 1.495 kr./md. ekskl. moms*

Peugeot Expert Van er forsynet med udstyr, der er let at anvende og til stor hjælp i dagligdagen.

MODUWORK KONCEPT

/image/21/4/peugeot_expert_layout7-4.67214.jpg
/image/21/5/peugeot_expert_layout7-5.67215.jpg
/image/21/6/peugeot_expert_layout7-6.67216.jpg

Moduwork bænksædeti i den nye Expert Van er et modulsæde, der giver gode muligheder for at udnytte pladsen ved sædet, når det er tomt. Det yderste passagersæde kan vippes op, og derved bliver der plads til at stille last på gulvet.
Når den store klap i skillevæggen åbnes, bliver der mulighed for at medbringe op til 4 m lang last.
Peugeot Expert kan omdannes til et mobilt kontor, når du har behov for det. Ryglænet på midterste sæde foldes ned og afslører en praktisk drejelig skriveplade.

 

AUTOMATISKE SIDESKYDEDØRE MED HÅNDFRI BETJENING

På versioner med automatiske sideskydedøre med håndfri betjeningi kan du let oplåse Peugeot Expert og åbne sideskydedøren i den side, du står i, ved at føre foden ind under hjørnet af bagkofangeren. På samme måde kan du lukke døren igen, og bilen låses, når du går væk fra den. Når du har hænderne fulde, behøver du altså ikke at lægge tingene fra dig for at åbne døren, hvis bare du har den elektroniske nøgle i lommen.

VARERUMMET

I den nye Peugeot Expert Van kombineres kompakte udvendige mål med maksimal lastkapacitet – to vigtige faktorer i klassen.
Kassevogne er forsynet med sidehængslede bagdøre (50/50), som kan være forsynet med ruder med varme og vinduesviskere. Alternativt fås en tophængslet bagklap som option.
Bagdørene kan åbnes 250°i, så de ikke spærrer en del af vejbanen, mens man læsser af og på. De fås til Lang versioni og kolliderer ikke med sideskydedørene, når de åbnes.

VARERUMSINDRETNING

/image/21/9/peugeot_expert_layout6-4.67219.jpg
/image/22/0/peugeot_expert_layout6-2.67220.jpg

Den isolerende skillevæg med ruderi, der fås som alternativ til standardskillevæggen, giver større lyd- og varmekomfort, og øger sikkerheden. Denne skillevæg giver større mulighed for justering af førersædets ryglæn, hvilket bidrager til en ergonomisk bedre førerplads og større komfort for føreren.