Peugeot Expert

Leasing fra 1.495 kr./md. ekskl. moms*

For at opnå en mere komfortabel og sikker kørsel er Peugeot Expert forsynet med en lang række kørselshjælpesystemer* af nyeste generation.

AFLÆSNING AF SKILTE OG ANBEFALING AF HASTIGHEDioption

Multifunktionskameraetigenkender vejskilte med hastighedsbegrænsninger og informerer dig om denne hastighedsbegrænsning i instrumentpanelet og/eller på head-up displayet. Den aflæste hastighedsbegrænsning foreslås som programmeringsværdi til din fartpilot eller fartbegrænser, hvis den er aktiveret.

VISIOPARK 1

Bakkameraet i aktiveres automatisk, når bilen sættes i bakgear. Føreren kan se et område på 180° bag bilen. Billedet viser styrelinjer, som følger rattets bevægelser. Hvis der er forhindringer bag bilen, zoomer systemet automatisk ind.

 

ACTIVE SAFETY BRAKE

Active Safety Brakei er et eminent automatisk nødopbremsningssystem ved risiko for kollision. Kameraet og radaren registrerer både forhindringer, der er i bevægelse og står stille. Hvis føreren ikke bremser i tide eller ikke bremser kraftigt nok, aktiverer systemet bremserne. Det gør det muligt at undgå kollision, hvis hastigheden er under 30 km/t eller at begrænse konsekvenserne af den ved at kollisionshastigheden reduceres.

AUTOMATISK SKIFT MELLEM NÆRLYS OG FJERNLYS

Dette systemi er aktivt, når det er mørkt, og skifter automatisk fra nærlys til fjernlys og omvendt. Det bruger et kamera til at registrere, om der er andre biler på vejen.

AIRBAGS

/image/22/5/peugeot_expert_layout5-1.67225.jpg

Peugeot Expert Plus Van er udstyret med 4 airbags :
- 2 frontairbags til beskyttelse af førerenss og passagerens hoved- og brystregion i tilfælde af frontal kollision
- 2 sideairbagsi til beskyttelse af fører og passager i tilfælde af sidekollision