Henrik Christensen Vejle A/S

Netop nu

 • img

  Ny Peugeot 308

  Peugeots team af designere og ingeniører har konstrueret en fræk, intuitiv og moderne hatchback med et stilrent design. Opdag den nye højteknologiske og effektive Peugeot 308 og få fantastiske oplevelser.

  Oplev den nye Peugeot 308
 • img

  208 privatleasing

  Nu kan du privatlease en Peugeot uden at bekymre dig om de uforudsete omkostninger. En Peugeot privatleasingaftale er nemlig inkl. service- og reparationsaftale i hele løbeperioden.

  Læs mere om privatleasing
 • img

  Kend fremtiden

  Hos Peugeot får du ikke bare nogle af Danmarks mest rummelige og driftssikre varebiler, du får også en lav månedlig ydelse. Peugeot Leasing er inklusiv service og reparations-aftale – så kender du dine udgifter og undgår at binde for meget likviditet.

  Se alle de gode priser

Tilbud fra værkstedet

 • img

  Service 5+

  1.298 kr. Vi tilbyder et serviceeftersyn til alle Peugeoter over 5 år for kun 1.298 kr. garanteret maks.pris.

  Læs mere
 • img

  Gratis synstjek

  Er du Peugeot-kunde, behøver du aldrig bekymre dig om det obligatoriske syn. Du skal blot bestille tid til Peugeots Gratis Synstjek og aflevere din bil. Så giver vi dig en klar og detaljeret oversigt over, hvad der er helt nødvendigt at få repareret, før bilen kan passere synet.

  Læs mere
 • img

  A/C klimaeftersyn

  Ethvert aircondition- og klimaanlæg skal vedligeholdes. Det skal med jævne mellemrum efterses og have påfyldt væske – så det køler optimalt om sommeren og holder ruderne fri for dug om vinteren.

  Læs mere

Tilbud fra reservedele og tilbehør

 • img

  Fælgguide

  Peugeots fælge er resultatet af en lang designproces, hvor kun de mest opsigtsvækkende design slipper igennem nåleøjet.

  Se alle de flotte fælge
 • img

  Gratis skift af viskerblade og pærer

  Er det tid til at få skiftet viskerblade og efterset lygterne? Som V.I.Peugeot-kunde gør vi det for dig kvit og frit – du skal kun betale for materialerne.

  Læs mere
 • img

  Tilbehør

  Uanset hvilken Peugeot, du har, kan du få tilbehør, der er designet og udviklet specielt til din model. Der er tænkt over helheden, så alt passer sammen, og så er det kvalitetstestet til at holde hele vejen.

  Læs mere

Henrik Christensen Vejle A/S

Se mere

Aktuelle kampagner