TRYG FÆRDEN HOS PEUGEOT - INFORMATION IFM. COVID-19 LÆS MERE HER

PLUG-IN HYBRID BILER

/image/82/0/peugeot-gamme-phev-1809pb-001.676820.jpg
/image/82/0/peugeot-gamme-phev-1809pb-001.676820.jpg

Når Peugeot går på banen, så er det for at vinde. Også når det gælder ny teknologi, hvor vi hele tiden er på forkant med fremtiden. Vores nye stærke spillere er suveræne på elbilsmarkedet, og leverer både skarpt design, høj kvalitet, maksimal trækkraft og en rækkevidde på op til 340 km!

Omfattende modelprogram
Programmet af biler, der i højere grad tager hensyn til miljøet er omfattende, og spænder helt fra bybilen e-208 – den elektriske version af Årets Bil i Europa 2020, de store SUV’er, til businessbilen 508 plug-in og over til den stærke og rummelige varebil e-Expert. Og løbende introducerer vi nye modeller, der sætter nye standarder for fremtidens mobilitet.

Uddannelse
Derudover får du et af landets største forhandlernet med eksperter i både salgsafdelingerne og på værkstederne.

Alle sælgere skal bl.a. gennemgå og bestå 10 individuelle online træningsmoduler samt deltage på Interdans omfattende undervisningsforløb, som også opfatter oplæring i Clevers produkter m.m. Derudover har de alle været igennem en række obligatoriske opfølgningsmoduler ligesom der løbende afholdes efteruddannelse i de nye produkter, der hele tiden føjes til modelprogrammet.

Udover den brede grunduddannelse inden for de nye teknologier er vores værkstedsteknikere specialuddannede i netop de Peugeot-modeller, der markedsføres på det danske marked. Vi afholder løbende efterudannelse på vores uddannelsescenter i Frederikshavn, og undervisningen varetages af instruktører, som flere gange årligt deltager i træningsforløb i Paris. Træningsforløb, der er udviklet i samarbejde mellem Peugeot-fabrikken og uddannelsescenteret. (I det omfang at COVID-19 har begrænset rejseaktiviteter, er træning opretholdt online).

Særligt udviklet beregningsmodul
Ekspertisen afspejles også her online, hvor du via vores unikke beregningsmodul får et hurtigt og præcist overblik over, hvilken type bil, der matcher dit kørselsbehov optimalt, hvordan det afspejles i økonomien – og hvordan der er store fordele ved at køre elbil.

Oplev det nye, teknologiske univers fra Peugeot; en af verdens førende producenter – og den nye Danmarksmester i elbiler.

✔️ El- og Plug-in Hybrid-modeller på tværs af HELE modelprogrammet
✔️ Omfattende uddannelsesforløb af specialister
✔️ Unikt online beregningsmodul

FORDELENE VED PLUG-IN HYBRID

/image/83/7/peugeot-508phev-2019-009-fr.607199.43.676837.jpg

Peugeots plug-in hybridbiler giver dig mange nye fordele under kørsel.

KØREGLÆDE

Få helt nye køreoplevelser med 100% elektrisk kørsel i Peugeots plug-in hybridbiler:

 • Jævn og glidende kørsel
 • Hurtig acceleration takket være det øjeblikkelige moment ved tryk på speederen
 • Stille kørsel uden motorstøj
 • Færre vibrationer
 • Frihed under kørslen: Rækkevidden er op til 63 kilometer*, når der køres 100% elektrisk.

SPAR PENGE

God økonomi:

 • Brændstofforbruget er i gennemsnit 40 % lavere end i en bil med forbrændingsmotor.
 • Der er ingen CO2- og NOx-udledning under elektrisk kørsel.
 • Der er 8 års/160.000 km fabriksgaranti på drivbatteriet for 70% af batterikapacitetens vedkommende

NEM AT ANVENDE

Den nemme betjening gør dit liv lettere:

 • Opladning på 4 timer med en 3,7 kW on board charger.
 • Real-time informationer om din køretur
 • e-Fjernbetjening med MyPeugeot® app*

*E-Fjernbetjening giver mulighed for at fjernbetjene aktiveringen af opladning og forvarmning/-køling. Den er gratis men kræver abonnement på Peugeot Services Store: https://services-store.peugeot.dk/

OPLEV VORES PLUG-IN HYBRIDMODELLER

/image/83/8/peugeot-3008phev-hy4-2019-002-fr.607200.6.676838.jpg

Oplev Peugeot 3008 SUV HYBRID og HYBRID4, vores SUV plug-in hybridmodeller

Oplev SUV-modellerne i Peugeots plug-in hybrid modelprogram. Takket være det smarte, modulopbyggede design kan du omdanne Peugeot 3008 SUV HYBRID, som det passer dig og tage ud i det blå. Denne hybridmodel fås med 2-hjulstræk eller avanceret 4-hjulstræk, hvilket giver optimalt herredømme over bilen, uanset hvilken type vej du kører på.

/image/83/5/peugeot-508phev-2019-002-fr.607201.6.676835.jpg

Oplev den nye Peugeot 508 HYBRID sedan

Oplev den eksklusive Peugeot 508 HYBRID sedan. Skift til 100% elektrisk kørsel, når du kører i byen, og brug benzinmotoren på længere ture.

/image/83/6/peugeot-508phev-2019-009-fr.607199.6.676836.jpg

Oplev den nye eksklusive Peugeot 508 SW HYBRID

Oplev den eksklusive stationcar i vores serie af Peugeot plug-in hybridbiler. Med en kombination af et sporty design, luksuriøs komfort og stor rummelighed tager den nye Peugeot 508 SW HYBRID dig med på store køreoplevelser. Fordelene ved det store bagagerum og 100% elektrisk kørsel, når du skal ud på tur.

PLUG-IN HYBRID MOTOR

KØREINDSTILLINGER

Oplev at køre i to forskellige universer; elektrisk og benzin. Peugeot plug-in hybridbiler fås med op til 4 køreindstillinger*, der giver dig komplet tilfredshed.

Re-generering under bremsning og deceleration er tilgængelig i alle køreindstillinger**.

*De forskellige drive modes kan ikke anvendes samtidigt
**I gennemsnit 90 % af energien fra bremsning regenereres og lagres i batteriet.

/image/83/9/peugeot-3008phev-hy4-2019-012-fr.607202.63.676839.jpg

ELECTRIC-kørsel

Dette er "standard" køreindstilling på din Peugeots plug-in hybrid*. Benyt ELECTRIC og kør 100% elektrisk. Få alle fordelene ved en el-bil, bl.a. støjsvag og miljøvenlig kørsel uden CO2-udledning.

*Fuldt elektrisk kørsel er mulig i alle disse køreindstillinger, afhængigt af batteriets ladeniveau og typen af kørsel.

/image/84/0/peugeot-3008phev-hy4-2019-013-fr.607203.63.676840.jpg

HYBRID-kørsel

I HYBRID kan du enten køre elektrisk eller med benzin-motor, afhængigt af kørestil og vejtype. I denne funktion overlades det frit til bilen at vælge, hvilken kørsel, der skal anvendes. Brug denne indstilling til at opnå de største fordele ved både el-motoren og benzinmotoren, og dermed optimere anvendelsen af strøm.

/image/82/3/peugeot-3008phev-hy4-2018-004-fr.676823.jpg

SPORT-kørsel

Udnyt plug-in hybridens motormoment optimalt. I SPORT kombineres kraften fra begge motorer, så du får mest muligt ud af din plug-in hybridbil. Peugeot 3008 SUV HYBRID4 når op på 300 hk, når begge typer motorer er aktiveret samtidigt.

/image/82/4/peugeot-508phev-2018-008-fr.676824.jpg

COMFORT-kørsel

Denne kombination af HYBRID og det aktive affjedringssystem* skaber øget komfort.
Det aktive affjedringssystem giver et bedre vejgreb og dermed bedre fremdrift, samtidig med at det sikrer optimal komfort.

*Kun tilgængelig på biler med variabel affjedring (AMVAR). Standard, option, eller ikke tilgængelig afhængigt af version

ELECTRIC-kørsel
HYBRID-kørsel
SPORT-kørsel
COMFORT-kørsel

PLUG-IN HYBRID TEKNOLOGI

REGENERATIV BREMSNING

I en Peugeot plug-in hybridbil opsamles der energi under bremsning og deceleration ved hjælp af motorbremsen. Takket være den regenerative bremsning oplades hybridbilens batteri delvist og rækkevidden øges.

C02 UDLEDNING

Plug-in hybridens motor reducerer CO2-udledningen ned til 29 g/km (WLTP). Ved 100% elektrisk kørsel udledes der ingen CO2 under kørslen.

BRÆNDSTOFFORBRUG

Plug-in hybrid motorer reducerer det samlede brændstofforbrug med 40% i forhold til en bil med forbrændingsmotor alene.

REGENERATIV BREMSNING

I en Peugeot plug-in hybridbil opsamles der energi under bremsning og deceleration ved hjælp af motorbremsen. Takket være den regenerative bremsning oplades hybridbilens batteri delvist og rækkevidden øges.

C02 UDLEDNING

Plug-in hybridens motor reducerer CO2-udledningen ned til 29 g/km (WLTP). Ved 100% elektrisk kørsel udledes der ingen CO2 under kørslen.

BRÆNDSTOFFORBRUG

Plug-in hybrid motorer reducerer det samlede brændstofforbrug med 40% i forhold til en bil med forbrændingsmotor alene.

HVORDAN OPLADES EN HYBRID-BIL?

Peugeot plug-in hybrider er designet til nem og praktisk opladning. Ladeklappen er placeret på bilens venstre bagskærm*. Når bilen er færdig med at lade, kan du lægge ladekablet i det særlige opbevaringsrum under bagagerumsbunden.

Mens du oplader din plug-in hybrid, informeres du om opladningens forløb via en række farvede lamper. Bilens ladetid afhænger af ladekildens maks. effekt, dog højst samme effekt som bilens On Board Charger, hvis den er lavere.

 For at opnå tilstrækkelig kapacitet til fuld elektrisk kørsel, findes der forskellige løsninger til din Peugeot plug-in hybrid.

*Symmetrisk med tankklappen

/image/83/0/peugeot-508phev-sw-1809pb-002.676830.jpg

OPLADNING HJEMME 

Oplad din plug-in hybridbil hjemme eller på arbejdspladsen.

Du har mulighed for at vælge et ladeboks-tilbudifra Clever. Med en ladeboks monteret hjemme hos dig selv, sker en fuld opladning på ca. 3,5 timeri.

 • 0-100%: mindre end 4 timers ladetid med 3,7 kW med bilens standard on board charger
/image/82/5/peugeot-508phev-1809pb-002.676825.jpg

OFFENTLIGE LADESTATIONER   

Når du køber en Peugeot plug-in hybrid eller elbil kan, via vores samarbejde med Clever, oprette et abonnement så du kan udnytte Clevers netværk af offentlige ladestandere. Du finder dem rundt omkring i byerne f.eks. ved supermarkeder, parkeringspladser olign.

GODE RÅD OM ECO-KØRSEL

KØR JÆVNT - HELE VEJEN
For at undgå et øget energiforbrug kan du tilpasse din kørestil, så du undgår ujævn kørsel, samt hyppig og hurtig acceleration og bremsning.
På motorvejen anbefales det at sænke farten til et minimum, da høje hastigheder hurtigt reducerer hybridbilens rækkevidde.

ANVEND BRAKE MODE
I stedet for hele tiden at bruge bremsepedalen, kan du anvende bremsesystemet, som genererer energi, og oplader batteriet, når bilen bremses og farten sættes ned.

ANVEND FORVARMNING/-KØLING
Mens din bil er lader, kan du med fordel forvarme/-køle bilen for at begrænse varme-/kølesystemernes energiforbrug under kørslen. Hvis du opvarmer eller køler bilen, mens den lader, går det ikke ud over bilens rækkevidde.

VEDLIGEHOLD DÆKKENE
Det er vigtigt at have fokus på dækkene, uanset hvilken type motor, din bil har. Plug-in hybridbiler reducerer energiforbruget, men forkerte dæk eller for lavt dæktryk kan øge det betydeligt.

KØR JÆVNT - HELE VEJEN
For at undgå et øget energiforbrug kan du tilpasse din kørestil, så du undgår ujævn kørsel, samt hyppig og hurtig acceleration og bremsning.
På motorvejen anbefales det at sænke farten til et minimum, da høje hastigheder hurtigt reducerer hybridbilens rækkevidde.

ANVEND BRAKE MODE
I stedet for hele tiden at bruge bremsepedalen, kan du anvende bremsesystemet, som genererer energi, og oplader batteriet, når bilen bremses og farten sættes ned.

ANVEND FORVARMNING/-KØLING
Mens din bil er lader, kan du med fordel forvarme/-køle bilen for at begrænse varme-/kølesystemernes energiforbrug under kørslen. Hvis du opvarmer eller køler bilen, mens den lader, går det ikke ud over bilens rækkevidde.

VEDLIGEHOLD DÆKKENE
Det er vigtigt at have fokus på dækkene, uanset hvilken type motor, din bil har. Plug-in hybridbiler reducerer energiforbruget, men forkerte dæk eller for lavt dæktryk kan øge det betydeligt.

MYPEUGEOT® APP

/image/83/4/visuel-mypeugeot-e208.676834.png

MyPeugeot® appen giver dig adgang til følgende informationer, hvor som helst og når som helst*:

 • Rækkevidde
 • Bilens ladeprogression og -status
 • Statistikker over brændstofforbruget på dine køreture
 • Gode råd om opladning

Det er også muligt at fjernbetjene visse af bilens funktioner direkte fra appen:

 • Programmering og aktivering af opladning, især for at kunne nyde godt af elpriserne uden for spidsbelastningsperioder.
 • Konfiguration af forvarmning/-køling af kabinen

*Kræver adgang til mobilnet.

Få adgang til real-time personligt tilpassede tjenester, der er synkroniseret med dine konti via den gratis MyPeugeot app:

 • Hold øje med din bils status (event data, position...)
 • Hurtig og let adgang til assistance
 • Administrer vedligeholdelse og serviceeftersyn af din bil

ANDRE SPØRGSMÅL OM PLUG-IN HYBRID

Plug-in hybridbil eller elbil - hvad skal jeg vælge?

Det kommer an på, hvad der passer bedst til dine behov og dit kørselsmønster samt til dine muligheder for opladning af bilen. Kører du ofte langt, er en hybridbil muligvis det bedste valg, da det ikke er nødvendigt at stoppe for at oplade bilen, som det kan være tilfældet med en elbil.

Hvordan fungerer en plug-in hybrid?

Peugeots plug-in hybrider kombinerer fordelene ved en benzindreven bil og en elbil i én og samme bil.

En hybrid bruger 2 energiformer: En benzinmotor og en eller to el-motorer med batteri og et eksternt ladestik. Forskellen mellem en Full hybrid og en plug-in hybrid er, at sidstnævnte skal tilsluttes en stikkontakt for at oplade batteriet, og har et officielt tal udelukkende for rækkevidde ved elektrisk kørsel.

En plug-in hybridbil kan også køre betydeligt længere i elektrisk kørsel end en Full hybridbil, og føreren har mulighed for at vælge elektrisk kørsel - så der altid kan vælges den køreindstilling, der passer til vejforholdene.

Udleder plug-in hybridbiler mindre CO2 end biler med benzinmotor?

Takket være batteriet kan en plug-in hybridbil køre op til 63 kilometer* elektrisk kørsel uden udledning af CO2. For at opnå en lavere CO2-udledning kan du vælge at køre 100% elektrisk, når du kører i byen. Det betyder, at det er nødvendigt at oplade hybridbilens batteri regelmæssigt, for at kunne anvende el-motoren.

Ved at anvende visse eco-kørselsfunktioner, når du kører HYBRID-indstilling, kan du øge din bils rækkevidde, når den kører elektrisk kørsel og dermed reducere udledningen af CO2.


*Komplette oplysninger om km/l, C02-udledning og rækkevidde ved elektrisk kørsel kan ses nederst på siden.

Komplette oplysninger om km/l, CO2-udledning & rækkevidde ved elektrisk kørsel

Brændstofforbruget eller den elektriske rækkevidde og udledningen af CO2 ved reel kørsel afhænger af flere faktorer, herunder eftermonteret udstyr, vejrforhold, kørestil og bilens last. Der findes en ny test (WLTP*) til måling af brændstofforbrug, CO2 udledning og rækkevidde. De viste CO2 tal er dog NEDC værdier (NEDCeq), beregnet ved hjælp af et EU korrelationsværktøj, der omregner WLTP værdier til NEDCeq** og som anvendes til beregning af registreringsafgiften. Formålet med de viste tal er at kunne foretage sammenligninger, men du bør kun sammenligne tal for brændstofforbrug, CO2-udledning og rækkevidde ved elektrisk kørsel med andre biler, der er testet efter samme standard. Den nye 508 SW HYBRID er en plug-in hybridbil, der kræver opladning via lysnettet. De viste tal for denne bil er målt ved kombineret batteridrift og brændstofdrift. Informationerne er korrekte på tidspunktet for offentliggørelse.

*WLTP - Worldwide harmonised Light vehicles Test Procedure. **NEDCeq - New European Driving Cycle.