/image/80/3/all-new-peugeot-e-208-distinctive-and-seductive-design.676803.jpg
/image/80/3/all-new-peugeot-e-208-distinctive-and-seductive-design.676803.jpg
ELEKTRISKE BILER

PAS GODT PÅ DIN PEUGEOT EL-BIL

Omkostningerne til serviceeftersyn, vedligeholdelse og reparation af en el-bil er lavere end for en traditionel benzin- eller dieselbil.

El-motoren indeholder mindre end 20 bevægelige dele, og det bidrager til større driftssikkerhed. Generelt har eldrevne biler meget færre bevægelige, mekaniske dele end en tilsvarende bil med forbrændingsmotor – og der er derfor også langt færre dele, der kræver opmærksomhed.  Det er dog stadig vigtigt, at alle dele kontrolleres regelmæssigt for at sikre optimal driftssikkerhed, ydelse og sikkerhed.

/image/80/5/640x480-electric-ownership-servicing-2col-e2008.676805.jpg

El-bilen drives 100% af el-motoren og batteriet, og der er derfor ikke behov for udskiftning af f.eks. motorolie og oliefilter. Det er dog stadig vigtigt at kontrollere andre systemer i bilen for slid, og at udskifte dele, f.eks. pollenfiltre, når det kræves.

Regenerativ bremsning øger ikke kun rækkevidden, men reducerer også slid på bremseklodser og -skiver og forlænger dermed deres levetid. Sliddele som f.eks. dæk, bremser, viskerblade og pærer kræver stadig løbende udskiftning, efterhånden som bilen bliver ældre. Det kan også blive nødvendigt at udskifte dele i affjedringen i løbet af bilens levetid afhængigt af anvendelse og kilometertal.

/image/80/4/640x480-electric-ownership-servicing-2col-e208.676804.jpg

For at holde din Peugeot el-bil i optimal stand anbefales det, at du besøger dit autoriserede værksted enten hvert 2. år eller for hver 30.000 km – hvad der måtte komme først - i henhold til Peugeots serviceplan.

Vores netværk af autoriserede værksteder kan udføre regelmæssig service og vedligeholdelse af din elbil, da vores teknikere er fuldt uddannet til at arbejde på bilens højspændingssystemer. Vores eksperter sikrer, at din bil holdes i optimal stand. Du kan finde dit nærmeste autoriserede værksted via Find forhandler.

Det er meget vigtigt, at arbejde på højspændingssystemet udelukkende udføres af teknikere, der er uddannet til dette, og som bruger det rigtige sikkerhedsudstyr og værktøj.

Fordele omkostningerne

Det kan være nyttigt at have en serviceaftale, som sikrer, at din el-bil holdes i optimal stand, og minimerer uventede regninger.

Aftalen fås mod en fast månedlig betaling og du får altid den bedste pris. Alt arbejde udføres af en tekniker, der har gennemført Peugeots uddannelse, og udelukkende med brug af originale reservedele - der har minimum 12 måneders garanti.

Peugeots serviceaftaler fås med forskellig varighed, hvilket giver stor fleksibilitet.

FAQ OM SERVICE OG VEDLIGEHOLDELSE

  • Hvordan vedligeholder jeg min elbil?
  • Hvem kan servicere min elbil?
  • Er det dyrere at vedligeholde en elbil?
  • Forventet vedligeholdelse

Hvordan vedligeholder jeg min el-bil?

For at holde din el-bil i optimal stand anbefales det, at du besøger dit autoriserede værksted i henhold til serviceplanen.

For vores batteridrevne elbiler er eftersynsintervallet normalt 2 år eller 30.000 kilometer (hvad der måtte komme først), men se i garantihæftet, hvad der gælder for din bil.

Hvem kan servicere min elbil?

Vores autoriserede værksteder udfører både serviceeftersyn og vedligeholdelse af din el-bil så den altid er i optimal stand.

Det er især vigtigt, at arbejde på højspændingssystemet udelukkende udføres af teknikere, der er uddannet til dette, og som bruger det rigtige sikkerhedsudstyr og værktøj.

Er det dyrere at vedligeholde en elbil?

Vedligeholdelsesomkostningerne er lavere for en elbil end for en bil med forbrændingsmotor – da den har færre bevægelige, mekaniske dele.

Regenerativ bremsning reducerer også slid på bremseklodser og -skiver og forlænger dermed deres levetid.

Hvilken type regelmæssig vedligeholdelse kan jeg forvente?

Den regelmæssige vedligeholdelse af en elbil ligner meget vedligeholdelsen af en benzin- eller dieselbil. Sliddele som f.eks. dæk, bremser, viskerblade og pærer skal skiftes løbende. Det kan også blive nødvendigt at udskifte dele i affjedringen i løbet af bilens levetid afhængigt af anvendelse og kilometertal.

En elbil har brug for kølervæske til at sikre optimal funktion af batteriet, og den skal derfor udskiftes regelmæssigt for at forbedre batteriets levetid og rækkevidde.