2008 SUV

AKTUELLE KAMPAGNER

2008 SUV PRESTIGE

PEUGEOT BESTSELLER

2008 SUV Prestige

Det robuste off-road look kombineret med perfekte køreegenskaber, en kraftfuld motor, den nyeste tekonologi og luksuriøs komfort har placeret Peugeot 2008 SUV solidt som en bestseller i sin klasse. Den sofistikerede SUV er skabt til spændende køreoplevelser, der er noget helt særligt.INKL. UDSTYR

● Panoramaglastag
● Aut. klimaanlæg
● 7" touchskærm
● Alufælge


  A     15,9 km/l. CO2 141 g/km. Forbruget er angivet efter den nye WLTP norm, se evt. mere på wltp.dk. Prisen er ekskl. metallak. Bilen er vist med ekstraudstyr. Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl. Tilbuddet gælder så længe lager haves.

PEUGEOT 2008 SUV GT LINE SKY

LUKSURIØS SUV MED GT-KANT

2008 SUV

Et markant off-road look, teknologi og køreegenskaber i særklasse er medvirkende til, at 2008 SUV er en bestseller**. Vælg GT Line Sky-versionen med frække og sportslige detaljer, hvis du vil tilføre ekstra kant til de fantastiske køreoplevelser. Ovenikøbet får du alt i luksusudstyr og den kraftfulde BlueHDi-motor med automatgear.

UDSTYR● Automatgear
● Panoramaglastag
● Bakkamera

● Apple CarPlay
● P-sensor, bag
● Aut. klimaanlæg

● 17" alufælge
● Regn- og lyssensor
● Mørktonede ruder, bag
● GT Line interiør
● GT Line eksteriør
● 7" touchskærm
● Fartpilot/ -begrænser
● Sædevarme, for
● Tågeforlygter
● El-sammenklappelige sidespejle

  A+     19,2km/l. CO2 137 g/km. Forbruget er angivet efter den nye WLTP norm, se evt. mere på wltp.dk. Apple CarPlay® kræver iPhone 5 eller nyere. Prisen er ekskl. metallak. Bilen er vist med ekstraudstyr. Tilbuddet gælder så længe lager haves. **Kilde: DBI.

BOOK EN PRØVETUR

HVOR MEGET ER DIN BRUGTE BIL VÆRD?

  • KLIK OG FÅ ET OVERBLIK