208 SELECTION

208 Selection Summer Drive


FULDENDT LUKSUS

Gennemført kvalitet, fantastiske køreegenskaber og et sporty look. Resultatet af denne vellykkede kombination kommer tydeligt til udtryk i Peugeot 208 Selection, der med sin kraftige BlueHDi-motor giver dig 33,3 kilometer på literen og et upåklageligt højt designniveau såvel ude som inde. Det gennemgribende, luksuriøse udtryk understreges yderligere af den store udstyrspakke med ekstra luksus til en værdi af 45.000 kr.*, som er inkluderet i prisen.

KRAFTIG BLUEHDi-MOTOR

Peugeot 208 Selection
1.6 BlueHDi 100 hk

154.990 kr.

33,3 km/l
Halvårlig ejerafgift 590 kr.

BOOK PRØVETUR

Selection Sky

INKL. SELECTION UDSTYR

Aut. klimaanlæg Touchskærm Mirror Screen m. Apple CarPlay® 16" alufælge
P-sensor, bag Sædevarme
Regnsensor El-sammenklappelige sidespejle
Mørktonede ruder, bag Tågeforlygter
Og meget mere

Udstyrsværdi* 45.000 kr. uden merpris


HVOR MEGET ER DIN BRUGTE BIL VÆRD?

Overvejer du at købe ny bil og er din brugte bil af stor værdi? Den kan være med til at finansiere den nye.

Få vurderet din brugte bil her, og lad værdien indgå i tilbuddet på en ny. Indtast dit registreringsnummer nedenfor, og se hvor meget din brugte bil er værd.

VIL DU VIDE MERE?

 A++   33,3-23,3 km/l. CO2 79-99 g/km. Prisen er  ekskl. metallak. Bilen er vist med ekstraudstyr. *Værdi ift. Active. **Kilde:DBI.  Apple CarPlay® kræver iPhone 5 eller nyere med dataadgang. Tilbuddene gælder så længe lager haves. De angivne værdier for brændstofforbrug er beregnet i overensstemmelse med den europæiske standard, NEDC, og baseret på den lovbestemte målemetode foreskrevet i EU regulativ 101 (FN/ECE). Det i praksis oplevede brændstofforbrug afhænger af køremåde og andre faktorer, hvorfor det kan afvige fra det oplyste.