3008 SUV Allure

3008 SUV Allure


3008 SUV - RÅ, ELEGANT, IMPONERENDE

Et ydre, der på én gang er både råt og elegant samt et kraftfuldt og højteknologisk indre: Den gennemgående og kompromisløse kvalitet fornægter sig ikke i prisvindende Peugeot 3008 SUV, som leverer ultimative køreoplevelser af kaliber. Oplev dem fra din komfortable og høje førerposition bag det futuristiske Peugeot i-Cockpit med intuitiv betjening og elegante pianotangenter velvidende, at de avancerede sikkerhedssystemer gør din imponerende SUV til en af de sikreste biler på vejene.

BOOK EN PRØVETUR


INKL. ALLURE UDSTYR


19" alufælge 100% digitalt instrumentpanel m. 12,3" skærm P-sensor, for og bag

8" touchskærm Apple CarPlay® Aluminiumrails

Aut. klimaanlæg Tågeforlygter Aut. nødbremsesystem Regn- og lyssensor
Og meget mere..HAR DU BEHOV FOR ENDNU MERE PLADS?

Har du behov for endnu mere plads, større bagagerum eller måske 7 sæder så tag et kig på vores 5008 SUV Allure.

LÆS MERE OM
5008 SUV ALLURE

HVOR MEGET ER DIN BRUGTE BIL VÆRD?

Overvejer du at købe ny bil og er din brugte bil af stor værdi? Den kan være med til at finansiere den nye.

Få vurderet din brugte bil her, og lad værdien indgå i tilbuddet på en ny. Indtast dit registreringsnummer nedenfor, og se hvor meget din brugte bil er værd.

  A    15,4 km/l. CO2 147 g/km. Prisen er ekskl. metallak. Apple CarPlay® kræver iPhone 5 eller nyere. Bilen er vist med ekstraudstyr. Tilbuddet gælder til og med 28.02.2019 eller så længe lager haves. Forbrugstal er beregnet efter WLTP-metoden. Tilkøb af ekstraudstyr vil i nogle tilfælde påvirke testresultaterne, hvilket i praksis betyder at det oplyste forbrug ændres. Denne ændring kan have indflydelse på bilens ejerafgift ift. det oplyste samt den endelige registreringsafgift - en evt. regulering vil tilfalde kunden. Det i praktisk oplevede brændstofforbrug afhænger derudover også af køremåde og andre faktorer, hvorfor det kan afvige fra det oplyste.