308 SW Selection Sky

308 SW Selektion Sky


Udstyr 60000 splash

RUMMELIGHED OG ELEGANCE

Den luksuriøse udstyrspakke til 60.000 kr.* uden merpris er også inkluderet i den attraktive Super Deal på elegante 308 SW Selection Sky.

Udover alle forcerne fra 5-dørs versionen har stationcar-versionen også klassens største bagagerum. Denne praktiske rummelighed forenes på fineste vis med den velkendte eksklusivitet og det strømlinede design, og oplevelsen fuldendes  af de nyeste teknologier og avancerede sikkerhedssystemer.

Peugeot 308 SW Selection Sky

Diesel - BlueHDi 120

234.990 kr.

31,3 km/l**
Halvårlig ejerafgift 1.100 kr.

BOOK PRØVETUR

INKL. SELECTION SKY UDSTYR

Panoramaglastag 3D navigation Aut. klimaanlæg 9,7" touchskærm Mirror Screen m. Apple CarPlay®
P-sensor, for og bag
16" alufælge Tågeforlygter Aluminiumsrails (SW) Krom rudelister
El-sammenklappelige sidespejle Fartpilot/-begrænser
Regn- og lyssensor
Skiltegenkendelse Træthedsovervågning
Vejbaneassistent Automatisk fjernlysassistent


Værdi 60.000 kr.* uden merpris

HVOR MEGET ER DIN BRUGTE BIL VÆRD?

Overvejer du at købe ny bil og er din brugte bil af stor værdi? Den kan være med til at finansiere den nye.

Få vurderet din brugte bil her, og lad værdien indgå i tilbuddet på en ny. Indtast dit registreringsnummer nedenfor, og se hvor meget din brugte bil er værd.

 A++   31,3 km/l. CO2 85 g/km. Prisen er ekskl. metallak. *Værdi af udstyr ift. Active. **Forbrugstal er beregnet i overensstemmelse med den europæiske standard, NEDC, og baseret på den lovbestemte målemetode foreskrevet i EU regulativ 101 (FN/ECE) CarPlay® kræver iPhone 5 eller nyere med dataadgang. Bilen er vist med ekstraudstyr. Gælder så længe lager haves. De angivne værdier for brændstofforbrug er beregnet i overensstemmelse med den europæiske standard, NEDC, og baseret på den lovbestemte målemetode foreskrevet i EU regulativ 101 (FN/ECE). Det i praksis oplevede brændstofforbrug afhænger af køremåde og andre faktorer, hvorfor det kan afvige fra det oplyste.