308 / 308 SW

AKTUELLE KAMPAGNER

PEUGEOT 308 STYLE

ULTIMATIV FAMILIELUKSUS

308 Style

Med sit elegante og stringente design, enestående køreegenskaber og fantastiske komfort har Peugeot 308 sat en ekstraordinær høj standard for familiebiler. Så uanset om du vælger den som 5-dørs eller stationcar med klassens største bagagerum, får du Peugeot i-Cockpit med 9,7” touchskærm i farver og et højt udstyrsniveau, som fuldendes af alle de seneste teknologier og avancerede sikkerhedssystemer.

INKL. UDSTYR

● Aut. klimaanlæg
● 9,7" touchskærm
● Mirror Screen m. Apple CarPlay®
● 16” alufælge
● P-sensor, bag
● Tågeforlygter
● El-sammenklappelige sidespejle
● Fartpilot/-begrænser
● Multifunktionslæderrat
● Regn- og lyssensor
● Frontkollision advarselssystem
● Aut. nødbremsesystem
● Skiltegenkendelse
● Vejbaneassistent
● Aut. fjernlysassistent
● Træthedsovervågning

 

BOOK EN PRØVETUR

HVOR MEGET ER DIN BRUGTE BIL VÆRD?

  • KLIK OG FÅ ET OVERBLIK

PEUGEOT 308 OG 308 SW STATIONCAR

Søger du en rummelig og gennemført familiebil så tag et kig på Peugeot 308. 308 er den ideelle familiebil og fås både som 5-dørs og som stationcar.

Med sit elegante og stringente design, enestående køreegenskaber og fantastiske komfort har Peugeot 308 sat en ekstraordinær høj standard for familiebiler. Så uanset om du vælger den som 5-dørs eller stationcar med stort bagagerum, får du Peugeot i-Cockpit med 9,7" touchskærm og et højt udstyrsniveau, som fuldendes af alle de seneste teknologier og avancerede sikkerhedssystemer.

Hos Peugeot tilbyder vi bilmodeller som matcher de flestes behov. Har du andre behov eller ønsker i forhold til valg af bil så tag et kig på modellerne herunder.

ØVRIGE KAMPAGNER