TRYG FÆRDEN HOS PEUGEOT - INFORMATION IFM. COVID-19 LÆS MERE HER

508 / 508 SW

PEUGEOT 508 ALLURE

Peugeot 508 Allure

GENNEMFØRT ELEGANCE

Peugeot 508 er dristighed, elegance og perfektion ned til mindste detalje og leverer gennemførte køreoplevelser i raffinerede og komfortable omgivelser. Materialer og udstyr er af premium kvalitet og baseret på et unikt know-how og utallige, avancerede teknologier.

Intet er overladt til tilfældighederne i Peugeot 508!

INKL. ALLURE UDSTYR


17" alufælge
3D-navigation m. Apple CarPlay®
10" HD-touchskærm
100% digital instrumentpanel
P-sensor, for og bag
Aut. klimaanlæg
Regn- og lyssensor
El-sammenklappelige sidespejle
Start/stop knap
Krom rudelister
Krom rørhaler, bag
Mørktonede ruder, bag


  B    14,7 km/l. CO2 153 g/km. (Jvf. WLTP). Prisen er ekskl. metallak. Apple CarPlay® kræver iPhone 5 eller nyere. Bilen er vist med ekstraudstyr.


FÅ NY BIL MED TILBAGEKØBSGARANTI

Med vores nye, unikke garantiprodukt opnår du fuld fleksibilitet og tryghed, når du køber ny Peugeot.

For finansierer du din nye bil med tilbagekøbsgaranti, sikrer du dig muligheden for let at kunne skifte til en ny model eller teknologi – eksempelvis el- eller hybridteknologi.


LÆS MERE OM VORES TILBAGEKØBSGARANTI

BOOK EN PRØVETUR

ØVRIGE KAMPAGNER

PEUGEOT 508 OG 508 SW STATIONCAR

Søger du en sporty bil med et gennemført design i særklasse så tag et kig på Peugeot 508. Den fås både som fastback og som stationcar.

En sublim kvalitet og et revolutionerende, æstetisk og dristigt design med lavtliggende hoftelinje og en elegant bagende med et iøjnefaldende sort højglanspanel. Stationcar varianten, Peugeot 508 SW, med det generøse bagagerum, leverer gennemførte køreoplevelser i raffinerede og komfortable omgivelser. Om med en kompromisløshed baseret på et unikt know how og den seneste teknologi. I Peugeot 508 og 508 SW stationcar er intet overladt til tilfældighederne.

Hos Peugeot tilbyder vi bilmodeller som matcher de flestes behov. Har du andre behov eller ønsker i forhold til valg af bil så tag et kig på modellerne herunder.