TRYG FÆRDEN HOS PEUGEOT - INFORMATION IFM. COVID-19 LÆS MERE HER

e-2008 SUV

NY DANMARKSMESTER I EL- OG PLUG-IN HYBRIDBILER

Når Peugeot går på banen, så er det for at vinde. Også når det gælder ny teknologi, hvor vi hele tiden er på forkant med fremtiden. Vores nye stærke spillere er suveræne på elbilsmarkedet, og leverer både skarpt design, høj kvalitet, maksimal trækkraft og en rækkevidde på op til 340 km!

Omfattende modelprogram
Programmet af biler, der i højere grad tager hensyn til miljøet er omfattende, og spænder helt fra bybilen e-208 – den elektriske version af Årets Bil i Europa 2020, de store SUV’er, til businessbilen 508 plug-in og over til den stærke og rummelige varebil e-Expert. Og løbende introducerer vi nye modeller, der sætter nye standarder for fremtidens mobilitet.

Uddannelse
Derudover får du et af landets største forhandlernet med eksperter i både salgsafdelingerne og på værkstederne.

Alle sælgere skal bl.a. gennemgå og bestå 10 individuelle online træningsmoduler samt deltage på Interdans omfattende undervisningsforløb, som også opfatter oplæring i Clevers produkter m.m. Derudover har de alle været igennem en række obligatoriske opfølgningsmoduler ligesom der løbende afholdes efteruddannelse i de nye produkter, der hele tiden føjes til modelprogrammet.

Udover den brede grunduddannelse inden for de nye teknologier er vores værkstedsteknikere specialuddannede i netop de Peugeot-modeller, der markedsføres på det danske marked. Vi afholder løbende efterudannelse på vores uddannelsescenter i Frederikshavn, og undervisningen varetages af instruktører, som flere gange årligt deltager i træningsforløb i Paris. Træningsforløb, der er udviklet i samarbejde mellem Peugeot-fabrikken og uddannelsescenteret. (I det omfang at COVID-19 har begrænset rejseaktiviteter, er træning opretholdt online).

Særligt udviklet beregningsmodul
Ekspertisen afspejles også her online, hvor du via vores unikke beregningsmodul får et hurtigt og præcist overblik over, hvilken type bil, der matcher dit kørselsbehov optimalt, hvordan det afspejles i økonomien – og hvordan der er store fordele ved at køre elbil.

Oplev det nye, teknologiske univers fra Peugeot; en af verdens førende producenter – og den nye Danmarksmester i el- og plug-in hybridbiler.

✔️ El- og Plug-in Hybrid-modeller på tværs af HELE modelprogrammet
✔️ Omfattende uddannelsesforløb af specialister
✔️ Unikt online beregningsmodul

NY PEUGEOT e-2008 SUV

ACTIVE 136

Peugeot e-2008

I EN KLASSE FOR SIG

Oplev e-novation by Peugeot: Vores evne til at omsætte og realisere passionerede ideer til højteknologiske og banebrydende biler, som giver dig mest værdi for pengene. Den afspejles på tværs af hele modelprogrammet – bl.a. i den nye 100% elektriske Peugeot e-2008.

Med sit skulpturelle design, den skarpe front og den karakteristiske LED-lygtesignatur skiller den nye Peugeot e-2008 SUV sig markant ud i sin klasse. I denne elektriske version har Peugeot på ultimativ vis formået at kombinere det opsigtsvækkende look med den seneste teknologi – og helt uden at gå på kompromis med hverken plads, power eller sikkerhed i særklasse.

Rækkevidden er på op til 320 kilometer, så den gennemtænkte SUV er i en klasse for sig – og har lagt den nye og ultimative standard for elbiler.

INKL. ACTIVE UDSTYR


Automatgear

Peugeot i-Cockpit

7" touchskærm

Mirror Screen m. Apple CarPlay®

Aut. klimaanlæg

Varme i forsæder

Fartpilot/-begrænser

- og meget mere


FINANSIÉR DIN NYE PEUGEOT e-2008 SUV


FINANSIERINGSFORSLAG

Peugeot e-2008 SUV
Active 136

MDL. YDELSE 2.395 KR.
UDBETALING 60.000 KR.

Løbetid 108 mdr.
Samlet tilbagebetaling 258.660 kr.

Finansiering via Jyske Finans. e-2008 Active. Kontantpris inkl. levering og nummerplade: 279.990 kr. Løbetid: 108 mdr. Udbetaling: 60.000 kr. Variabel rente: 1,75%. Variabel debitorrente: 1.76%. ÅOP: 3,71%. Samlet kreditbeløb: 219.990 kr. Samlede kreditomk.: 38.670 kr. Samlet betaling: 258.660 kr. Kaskoforsikring, positiv kreditgodkendelse og betaling via Nets er påkrævet. Fortrydelsesret på lån: 14 dage. Forbehold for rente-, afgifts- og prisændringer. Kampagnen gælder  så længe lager haves.

OPLADNING AF DIN NYE EL-BIL - SÅ LET ER DET!

Det er enkelt og ukompliceret at køre og oplade din elbil. Med et Clever Unlimited-abonnement, kan du for en fast månedlig pris køre og lade, alt det du vil - både hjemme og ude. Clevers offentlige ladenetværk gør det let at oplade, når du er på farten. Og med en ladeboks installeret hjemme, kan du starte hver dag med et fuldt opladet batteri.

Et fast månedsabonnement til ubegrænset opladning fås fra kun 625 kr. Læs mere på clever.dk

Abonementstyper Beskrivelse Mdl. ydelse
Unlimited Ubegrænset opladning på Clevers ladenetværk. Ladeboks hjemme med ubegrænset opladning. 749 kr.
Unlimited network Ubegrænset opladning på Clevers ladenetværk. Ingen ladeboks hjemme. 625 kr.

CO2 0 g/km. Prisen er ekskl. metallak. Apple CarPlay® kræver iPhone 5 eller nyere. Bilen er vist med ekstraudstyr. Vejl. udsalgspris gælder ved indregistrering senest d. 31.12.2020.
Finansiering via Jyske Finans. e-2008 Active. Kontantpris inkl. levering og nummerplade: 279.990 kr. Løbetid: 108 mdr. Udbetaling: 60.000 kr. Variabel rente: 1,75%. Variabel debitorrente: 1.76%. ÅOP: 3,71%. Samlet kreditbeløb: 219.990 kr. Samlede kreditomk.: 38.670 kr. Samlet betaling: 258.660 kr. Kaskoforsikring, positiv kreditgodkendelse og betaling via Nets er påkrævet. Fortrydelsesret på lån: 14 dage. Forbehold for rente-, afgifts- og prisændringer. Kampagnen gælder til 30.09.2020 eller så længe lager haves.

NY PEUGEOT e-2008 SUV

GT LINE 136

Peugeot e-2008


GT LINE
MED MASSER AF LÆKKERT UDSTYR


Når Peugeot går på banen, så er det for at vinde. Også når det gælder ny teknologi, hvor vi hele tiden er på forkant med fremtiden.

Vores nye stærke spiller; Peugeot e-2008 SUV er i en klasse for sig og leverer både skarpt design, høj kvalitet, maksimal trækkraft og en rækkevidde på op til 320 km!

Derudover får du et af landets største forhandlernet med eksperter, som står klar til at rådgive dig om alt inden for elbiler og ny teknologi i det hele taget.

Oplev det nye, teknologiske univers fra Peugeot; den nye Danmarksmester i elbiler.

Vælg GT Line, hvis du ønsker et ekstra niveau af luksusudstyr.

INKL. GT LINE UDSTYR


Automatgear

Peugeot i-Cockpit 3D

FULL LED-forlygter

Adaptiv fartpilot

7" touchskærm

Mirror Screen m. Apple CarPlay®

Aut. klimaanlæg

180˚ bakkamera

17" alufælge

Parkeringssensor, for og bag

Sorte rudelister og sidespejle

El-sammenklappelige sidespejle

Ambiente kabinebelysning

Mørktonede ruder, bag

Aluminiumspedaler


- og meget mere


CO2 0 g/km. Prisen er ekskl. metallak. Apple CarPlay® kræver iPhone 5 eller nyere. Bilen er vist med ekstraudstyr. Vejl. udsalgspris gælder ved indregistrering senest d. 31.12.2020.

BOOK EN PRØVETUR