Peugeot E-2008 SUV

Peugeot e-2008

POWER OF CHOICE
- fremtidens teknologi fra Peugeot

Hvilken motortype passer bedst til dine ønsker og behov: Benzin, diesel, plug-in hybrid eller 100% elektrisk?
Valget er dit! Uanset din foretrukne motortype er du garanteret avanceret teknologi af nyeste generation, som er kendetegnet af høj ydelse og lavt forbrug.

Oplev og prøvekør selv fremtidens teknologi hos Peugeot.

Power of Choice fra Peugeot.

VI ANBEFALER EN AF NEDENSTÅENDE VARIANTER

Peugeot e-2008

PEUGEOT E-2008 SUV ALLURE

Peugeot e-2008 Allure leveres med en omfattende udstyrspakke, som bidrager til de suveræne køreoplevelser: Bl.a. LED-forlygter og sikkerhedsfeatures som regn- og lyssensor, Apple CarPlay/Android Auto, multifunktionelt læderrat og meget mere standard på denne eksklusive favorit. Tilvælger du en Power Pack, er du sikret alt du skal bruge til opladning – og til at tage hul på den nye tid som elbilist.
Power Pack eller installation af ladeboks
kan tilkøbes


Allure 136


269.990 KR.ALLURE UDSTYR INKLUDERER


LED forlygter
Apple CarPlay / Android Auto
7” Touchskærm
17” alufælge

-

 - og meget mere OPGRADÉR TIL ALLURE LIMITED
FOR KUN 2.500 KR: EKSTRA


Peugeot i-Cockpit®3D
180° bakkamera
Mørktonede bagruder

e-2008

PEUGEOT E-2008 SUV GT

Topudstyrede Peugeot e-2008 GT giver dig alt, du har brug for – og mere til. Interiøret er opgraderet med bl.a. en 10” touchskærm inkl. navigation samt Peugeot i-Cockpit ®3D – og udvendigt bidrager større fælge til et endnu mere skarpt look. Det er muligt at opgradere med den store Driver Assist Pack, hvor du bl.a. kan nyde den adaptive fartpilot og aktive vejbaneassistent, når du cruiser på motorvejen. Tilvælger du en Power Pack, er du sikret alt du skal bruge til opladning – og til at tage hul på den nye tid som elbilist.


Power Pack eller installation af ladeboks
kan tilkøbes


GT 136


279.990 KR.GT UDSTYR INKLUDERER


10” Touchskærm inkl. 3D Navigation
Full LED forlygter
Peugeot i-Cockpit ® 3D
17” alufælge
Blindvinkelassistent


 - og meget mere

 OPGRADÉR TIL GT LIMITED
FOR KUN 2.500 KR: EKSTRA


Driver Assist Pack inkl. Adaptiv fartpilot


OPGRADÉR TIL GT SKY
FOR KUN 11.000 KR: EKSTRA


Driver Assist Pack inkl. Adaptiv fartpilot
Soltag

 

SKRÆDDERSY DIN BIL

Byg din bil, så den passer til dine behov; Vælg bl.a. motortype, udstyr, farve og beregn dit billån.

BYG DIN BIL

OPLADNING AF DIN ELBIL - SÅ LET ER DET

Det er enkelt og ukompliceret at køre og oplade din elbil. Med et Clever Unlimited-abonnement, kan du for en fast månedlig pris køre og lade, alt det du vil. Clevers offentlige ladenetværk gør det let at oplade, når du er på farten. Netværket er stort og udvides fortsat hurtigt med by- og hurtigladere i hele landet.

Clevers netværk er i Danmark, Sverige, Norge og Tyskland. Og vælger du en ladeboks installeret hjemme, kan du starte hver dag med et fuldt opladet batteri.

LADELØSNINGER

VÆLG DIN LØSNING

Clever

POWER PACK


2.500 KR.*


Værdi 7.698 KR.Clever Unlimited Network - 8 måneder inkluderet
Ladekabel 6 meter, 3-faset 11 kW
Peugeot taske til ladekabel
Ubegrænset opladning på netværk i Danmark, Sverige, Norge og Tyskland
Clever mobilitetsgaranti

* Kan ikke kombineres med Clever Unliited ladeboks- Valgfri fortsættelse af abonnoment på 625 kr./md. efter 8 mdr.** Gælder kun ifm. køb af ny Peugeot elbil.

Clever

CLEVER UNLIMITED


2.500 KR.*


Værdi
7.500 KR.Leje af Clever online 11 kW
Fastmonteret  ladekabel på boks, 5 meter
Standardinstallation hjemme

Clever mobilitetsgaranti

* Kan ikke kombineres med Power Pack. Kræver abonnoment fra 399 kr./md. Clever Unlimited kan tilkøbes. Gælder kun ifm. køb af ny Peugeot elbil.

CLEVER MINI


Opladning op til 120 kWh pr. md. hjemme og på Clevers ladenetværk 
Installation og lån af  Clevers ladeboks
Betal 2,85 kr./kWh over 120 kWh/md.
Ladebrik til Clevers ladenetværk
Vælg frit mellem tre farver på ladeboksen  
Kundesupport 24/7

Elbil: 399 kr./md.*

Installation af ladeboks (værdi 7.500 kr.): 2.500 kr**

Mindste i bindingsperioden (6 mdr.): 4.894 kr.

Clever Mini er kun til elbiler

* Abonnement udbydes af Clever A/S. 14 dages fortrydelsesret. Forudsætter BS-betaling. Læs mere: clever.dk/vilkaar. Inkl. lån af ladeboks på privatadresse (DK). Installation af ladeboks: ekstraomk. kan forekomme, fx ved behov for grave- eller stilladsarbejde mv. Hvert kvartal tilbagebetales et beløb for den mængde strøm, som er brugt til opladning v/ ladeboksen efter gældende tilbagebetalingstakst, se clever.dk/tilbagebetaling. Inkl. 120 kWh/md. Ekstraforbrug afregnes til 2,85 kr./kWh. Det er ikke muligt at overføre kWh fra én måned til en anden. ** Installationsprisen gælder ikke varebiler.

LÆS MERE OM CLEVER MINI 


BEREGN RÆKKEVIDDEN PÅ e-2008

Peugeot e-2008 SUV cykelholder


CYKEL-ANHÆNGERTRÆK TIL E-2008 SUV

7.999 Kr.

- Cykelholdertræk kun godkendt til cykelholder
- Kompatibel med platformscykelholder til flere cykler
- Aftageligt
- Inkl. 13/7 adapter
- Pris inkl. montering og moms

Bilen er CO2-neutral under kørsel, men det endelige udslip afhænger af strøm- og energiforbrug. Prisen er ekskl. metallak. Apple CarPlay® kræver iPhone 5 eller nyere. Bilen er vist med ekstraudstyr. Der er ingen prisreduktion ved fravalg af Clever Unlimited, herunder installation af ladeboks. Priserne gælder ved køb af ny Peugeot hos autoriserede Peugeot-forhandlere. Tilbuddet gælder for både private og erhverv. Dog ikke kunder, der anvender bilen som hyrevogn. Abonnement udbydes af Clever A/S. 14 dages fortrydelsesret. Forudsætter BS-betaling. Læs mere: clever.dk/vilkaar. *8 måneder efter oprettelse, kan du vælge at fortsætte til den fordelagtige pris på 625 kr./md. igennem Clever. Ladekabel og taske er ikke en del af abonnementsløsningen og kan altid beholdes. **Abonnement udbydes af Clever A/S. 14 dages fortrydelsesret. Forudsætter BS-betaling. Læs mere: clever.dk/vilkaar. Clever Unlimited: Mindstepris i bindingsperioden (6 md.): 4.494 kr. Inkl. lån og installation af ladeboks på privatadresse (DK), dog kan ekstraomk. forekomme, fx ved behov for grave- eller stilladsarbejde mv. Hvert kvartal tilbagebetales et beløb for den mængde strøm, som er brugt til opladning v/ladeboksen efter fastsat takst, se clever.dk/tilbagebetaling. Clever Unlimited Network: Mindstepris i bindingsperioden (6 md.): 3.750 kr.

PASSER EN ELBIL ELLER HYBRID TIL DINE BEHOV

GODE BYTTEPRISER PÅ BRUGTE BILER

Hvis du går i tanker om at skifte til en ny bil, så er det bare en ekstra god grund til at besøge Peugeot. Vi søger nemlig velholdte, brugte biler og giver derfor gode priser lige nu. Prøv en ny Peugeot, så kigger vi på din nuværende bil imens, og er klar med en god byttepris, når du er tilbage igen. Eller prøv vores online beregner.

BEREGN BYTTEPRIS

KOM TÆTTERE PÅ

PEUGEOT_2008_1906PC_115

TILBEHØR

e-2008_startpakke

kontakt din nærmeste forhandler

Vil du prøvekøre, have et tilbud eller har du spørgsmål?


FIND FORHANDLERAndre relevante tilbud

3008hybridfront

Peugeot 3008 SUV Plug-in hybrid

Føler du dig ikke klar til en ren elbil? Så er den kraftfulde 3008 SUV Plug-in Hybrid nok bilen for dig. Plug-in Hybriden forener elbilens miljørigtige kørsel med benzinmotorens frihed og rækkevidde.

Peugeot 2008

Peugeot 2008 SUV

Foretrækker du at køre på el eller diesel? Få den samme kompakte og alsidige SUV med en kraftfuld brændstofmotor. Det stilsikre design er uforandret. Det samme er sikkerheden, kvaliteten og den lækre finish.