NY RIFTER ALLURE

Rifter


NY PEUGEOT RIFTER

SKABT TIL HVERDAGENS EVENTYR

Oceaner af plads, fleksible transportløsninger og komfort. Den nye Peugeot Rifter er som skabt til familier og den aktive livsstil med plads til eventyr.

Via de to store skydedøre er der let adgang til både kabinen med plads til op til 7 personer og til bagagerummet, der på den største version har en volumen på op til 4.000 liter. Den innovative kabine domineres af det prisbelønnede Peugeot i-Cockpit med både touchskærm, Apple CarPlay® og de seneste sikkerhedssystemer. Og det udvendige design er gennemtænkt ned til mindste detalje.

De markante SUV-designelementer, som høj indstigning og siddehøjde, store hjul og beskyttelseslister og den karakteristiske Peugeot-signatur i fronten, afspejler både robustheden og eventyrlysten i den nye Peugeot Rifter.

Kig forbi din Peugeot-forhandler og oplev den helt nye Peugeot Rifter

Rifter

 
Ny Peugeot Rifter Allure

BlueHDi 100

Intropris 229.990 kr.

24,4 km/l
Halvårlig ejerafgift 1.600 kr.

BOOK PRØVETUR

NY RIFTER PRISER OG SPECIFIKATIONER

LÆS MERE OM NY RIFTER

INKL. ALLURE PLUS UDSTYR

8" touchskærm P-sensor, bag Sædevarme Fartpilot/-begrænser To skydedøre

Tågeforlygter Skiltegenkendelse Vejbaneassistent

Automatisk nødbremsesystem
og meget mere...

HVOR MEGET ER DIN BRUGTE BIL VÆRD?

Overvejer du at købe ny bil og er din brugte bil af stor værdi? Den kan være med til at finansiere den nye.

Få vurderet din brugte bil her, og lad værdien indgå i tilbuddet på en ny. Indtast dit registreringsnummer nedenfor, og se hvor meget din brugte bil er værd.

 A+   24,4 km/l. CO2 109 g/km. Prisen er ekskl. metallak. Apple CarPlay® kræver iPhone 5 eller nyere med dataadgang. Bilen er vist med ekstraudstyr. *De regulerede bilafgifter skyldes EU’s nye metode til måling af bilers brændstofforbrug.