Ny Rifter Allure

Rifter Allure


GENNEMFØRT FAMILIEKOMFORT

Den nye Peugeot Rifter kombinerer oceaner af plads og fleksible transportløsninger med et højt komfort- og udstyrsniveau. Dermed er der føjet en ekstra dimension til køreoplevelsen i Rifteren, der er skabt til familier og en aktiv livsstil. Udvendigt er Rifter præget af markante SUV-designelementer og inde giver skydedørene let adgang til både kabinen med op til 7 sæder og til det store bagagerum.

Køb nu – så undgår du afgiftsstigningerne!

Fra d. 1. april 2019 vil registreringsafgiften blive fastsat efter WLTP-forbrugstal - læs mere her. Generelt for markedet betyder det, at registreringsafgifterne stiger, hvilket også medfører en højere salgspris på mange biler.

På biler indregistreret inden 1. april 2019 fastholdes den nuværende afgift, og du undgår dermed at betale mere for din bil.
Se de nye priser pr. 1/4-2019 i prislisten nedenfor.

Rifter Allure

.


INKL. ALLURE UDSTYR


8" touchskærm P-sensor, bag Sædevarme, for Fartpilot/-begrænser

To skydedøre Tågeforlygter Komfortsæder m. armlæn, foran

Vejbaneassistent Aut. nødbremsesystem Skiltegenkendelse
BOOK EN PRØVETUR

HVOR MEGET ER DIN BRUGTE BIL VÆRD?

Overvejer du at købe ny bil og er din brugte bil af stor værdi? Den kan være med til at finansiere den nye.

Få vurderet din brugte bil her, og lad værdien indgå i tilbuddet på en ny. Indtast dit registreringsnummer nedenfor, og se hvor meget din brugte bil er værd.

    B     16,4 km/l. CO2 159 g/km. Prisen er ekskl. metallak. Apple CarPlay® kræver iPhone 5 eller nyere. Bilen er vist med ekstraudstyr. Tilbuddet gælder til og med 28.02.2019 eller så længe lager haves. Forbruget er angivet efter den nye WLTP norm, se evt. mere på wltp.dk.