SKIP TO CONTENT
e-RIFTER
Peugeot e-Rifter - 100% elektrisk
MARKANT, ROBUST OG KRAFTFULD

PEUGEOT e-RIFTER : FAMILIEBILEN MED ELMOTOR

e-Rifter indtager gadebilledet med et robust og selvsikkert look. Dens funtionelle interiør med imponerende rummelighed og fleksibilitet, baner vej for en aktiv livsstil.
MARKANT PEUGEOT STYLING
Markant, robust og kraftfuld. e-Rifter er et andet ord for alsidighed og fleksibilitet. Med sin korte, høje kølerhjelm og ekstra frihøjde har den tydelige fællestræk med SUV-klassen.
DESIGN UDEN KOMPROMIS
Rifters forlygter med LED-kørelyssignaturLED-kørelys. Standard eller ikke tilgængelig afhængigt af version. og lodret kølergrill fremhæver dens robuste look.
TYDELIGE KENDETEGN

Med sin karakteristiske form og tydelige linjer skiller e-Rifter sig ud fra mængden.

En række kendetegn gør Rifter let genkendelig på lang afstand:
 

LØVENS TEGN
Baglygtesignaturen med tre løvekløer signalerer tydeligt, at her kommer en Peugeot. Muligheden for montering af trækpakke giver endnu flere transportmuligheder. De to store skydedøre med oplukkeligeFås til sæderække 2 som standard, option eller ikke tilgængelig afhængigt af version. , mørktonedeTil sæderække 2 og 3 er mørktonede ruder med oplukkelig bagrude standard, option eller ikke tilgængelig afhængigt af version. ruder giver nem adgang til den store kabine.

Peugeot e-Rifter kan kendes på sin elegante profil, og « e-Rifter » emblem på bagklappen. Adgang til ladestikket er på venstre bagskærm.
INTELLIGENT FLEKSIBILITET
Den nye e-Rifter fås med op til 7 sæder og i to længder (Standard og Long), og er særdeles fleksibel og alsidig. Forreste passagersæde og bagsæde fås som 2/3-1/3Standard eller ikke tilgængelig afhængigt af version. eller 3 individuelle sæderStandard, option eller ikke tilgængelig afhængigt af version. med Magic Flat-system, der kan nedfældes i gulvet samt en tredje sæderække med 2 individuelle udtrækkelige sæder. Du bestemmer selv konfigurationen. Bagagerummet har en imponerende kapacitet på mellem 775 og 3.500 liter og helt op til 4.000 liter for den 5-personers Long version. Oplukkelig bagrudeStandard, option eller ikke tilgængelig afhængigt af version. , lav bagagerumskant og fladt gulvLange genstande op til 2,7 m i Standard eller 3,05 m i Long. giver nem tilgang til bagagerummet.
OPLEV e-VOLUTIONEN: PEUGEOT i-COCKPIT®
Peugeot i-Cockpit® baner vej for en mere intuitiv køreoplevelse takket være det kompakte rat, head-up display og 8'' touchscreenStandard, option eller ikke tilgængelig afhængigt af version. .

Peugeot i-Cockpit® i e-Rifter rummer to instrumentpaneler, der viser al den information, du skal bruge til korrekt betjening af den 100 % elektriske bil.

Det analoge standardinstrumentpanel er udstyret med powermeterFor at vise forbrugsniveau (ECO, energioptimering eller POWER, maksimal effekt) eller energigenvinding (CHARGE). , forbrugsmåler til varme- og airconditionenheder, batteriladningsmåler og en farvematrixFor at se energiflow, følge ladeniveauer (aktuelle eller forsinkede), on-board computer information og rækkevidde. .
 
100% DIGITALT INSTRUMENTPANEL
e-Rifter har et 100 % digitalt instrumentpanel, som den første i sin klasse. En 10” HD digital skærm er centralt monteret i instrumentpanelet.

Informationerne vises i Peugeots nye grafiske design, og visningen kan konfigureres og personliggøres efter ønske.

Instrumentgruppen byder på flere muligheder for layout. Ved hjælp af en drejeknap på rattet kan du selv komponere indholdet af dit Peugeot i-Cockpit*. Det kan f.eks. være fremhævning af navigation, det elektriske flow eller førerassistancefunktioner.
TOUCHSKÆRM

Den brugervenlige 10'' touchskærmOption. med online navigationspakke med stemmestyring, trafikmeldinger i realtid og hastighedskameraer fra TomTom ServicesStandard, option eller ikke tilgængelig afhængigt af version. Disse forbundne tjenester er tilgængelige enten via et on-board SIM-kort eller via kundens smartphone (modemtilstand, afhængig af model/version). TomTom-tjenester gør det muligt at se vigtige køreinformationer i realtid, herunder trafikforhold, tankstationer, parkeringspladser, vejr, lokale søgninger og fartkameraer (afhængigt af lokal lovgivning). Abonnement på alle disse tjenester er inkluderet i 3 år og kan derefter forlænges eller fornys online (mod betaling). giver adgang til menuen "Electric" via en særlig tast
 

 • "Flow" viser det aktuelle energiflow
 • "Statistics" viser forbrugsstatistikker
 • "Charge" giver mulighed for at tidsprogrammere opladning
   

Du kan også tilgå din smartphones kompatible apps med funktionen Mirror ScreenGodkendte Android Auto-, Apple CarPlayTM- eller MirrorLink®-apps fungerer ved stilstand og under kørsel, alt efter relevans. Under kørsel vil visse funktioner i de relevante apps blive deaktiveret. Nogle typer indhold, der kan tilgås gratis fra din smartphone, kræver betalt abonnement på en tilsvarende godkendt Android Auto eller Apple CarPlayTM app. Mirror Screen-funktionen fungerer via Android Auto (til Android smartphones) eller Apple CarPlayTM (til iOS smartphones) med forbehold for en mobil- og internetpakke. .

NEM BETJENING
Med den nye "e-Toggle" betjeningsknap til automatgearet vælger du mellem funktionerne Park/Reverse/Neutral/Drive. På midterkonsollen kan du vælge ”Brake”-indstilling, der giver kraftigere deceleration, når speederen slippes, hvilket øger rækkevidden.

Den praktiske holder til smartphone er kompatibel med induktionsopladningTrådløs opladning af Qi-kompatible smartphones eller enheder. .
INDVENDIG KOMFORT
Sæt dig bag rattet af e-Rifter og nyd den naturlige kørestilling og de ergonomiske sæder, der nemt kan indstilles til bilister i alle størrelser. Hertil kommer den effektive støjdæmpning, der skaber en behagelig akustisk og kabinekomfort.
ZÉNITH® GLASTAG
Zenith® glastagetStandard, option eller ikke tilgængelig afhængigt af version. er meget mere end en behagelig lyskilde med elektrisk solgardin og LED-belysning. Det giver også en masse ekstra opbevaringsplads i midterkonsollen, tagpanelet og i opbevaringsrummet foran.
OPBEVARING
Opbevaring i for- og bagdøre, midterkonsol og i gulvet: e-Rifter har meget opbevaringskapacitet for sin klasse. Der er flere, mere rummelige og nemt tilgængelige rum til alt, hvad man måtte have med sig i hverdagen.
TEKNOLOGI

PARKERINGSHJÆLP

De forskellige hjælpesystemer til manøvrering af e-Rifter bidrager til oplevelsen af tryghed og afslappet køreglæde:
 


Så er du klar til enhver situation.

FØRERASSISTANCE

Peugeot førerassistancesystemer gør kørslen i Peugeot e-Rifter mere afslappet og sikker:
 

GRIP CONTROL

Med Advanced Grip ControlOption eller ikke tilgængelig afhængigt af version. Specifik dæktype på 16” alufælge og motorbeskyttelsesplade. tilpasses bilens vejgreb alt efter vejrforhold og køreunderlag.

Skift mellem 5 forskellige indstillinger (Standard, Sne, Mudder, Sand, ESP OFF) ved hjælp af knappen på midterkonsollen. Til meget krævende terræn skal du vælge den 4-hjulstrukne versionOption afhængigt af version. 4-hjulstræk er udviklet i samarbejde med vores partner, DANGEL. .

HILL ASSIST DESCENT CONTROL

HADC-funktionenHill Assit Descent Control. i Advanced Grip ControlOption eller ikke tilgængelig afhængigt af version. betyder, at e-Rifter kan holde en stabil, lav hastighed på stejle skråninger. Du kan derfor koncentrere dig om at styre bilen og nyde oplevelsen af sikkerhed, komfort og kontrol.
KØREINDSTILLINGER

Peugeot e-Rifter tilbyder 3 køreindstillinger:
 

 • Eco (60 kW, 180 Nm): prioriterer rækkevidde og jævn kørsel,
 • Normal (80 kW, 210 Nm): beregnet til hverdagskørsel
 • Power (100 kW, 260 Nm): optimerer præstationer og ydeevne
BREMSEINDSTILLINGER

For at udnytte regenerativ bremsning optimalt kan du vælge mellem 2 indstillinger for motorbremsning* til genopladning af batteriet under deceleration:
 

 • Moderat (standardtilstand) giver en køreoplevelse svarende til en bil med forbrændingsmotor.
 • Øget (vælg "B" med ”Brake”-knappen på gearstangen), for kraftigere deceleration, når speederpedalen slippes, hvilket øger rækkevidden.
TEKNISK INFORMATION
100% ELEKTRISK MOTOR
Den 100 % elektriske e-Rifter er lige så manøvredygtig i byen, som den er komfortabel på landevejen.

Den har en 100 kW (136 hk) elmotor med et drejningsmoment på 260 Nm, der giver øjeblikkelig og kraftfuld acceleration. 
RÆKKEVIDDE OG OPLADNING

For at du kan få fuldt udbytte af rækkevidden på 282 kmVærdier for rækkevidde og energiforbrug er korrekte ifølge WLTP-standarden, der har været standard for nye køretøjer siden 1. september 2018. Værdierne kan variere afhængigt af faktisk brug og forskellige faktorer som f.eks. hastighed, bilens varmeindstillinger, kørestil og udvendig temperatur. Opladningstiden afhænger primært af effekten i bilens oplader, ladekabel og effekten af den anvendte ladeterminal. Kontakt din forhandler for mere information. (WLTP), findes der en række forskellige opladningsløsninger. Som standard har e-Rifter en 3-faset on board lader på 11 kW.

Batterikølesystemet, som er forbundet med kabinens kølesystem, sikrer kort opladningstid, optimeret rækkevidde og længere levetid for batteriet Som standard har e-Rifter en 3-faset on board lader på 11 kW.

 

Et kræftfuldt træk 
Få fordelene ved et kraftigt anhængertræk og el-motoren på samme tid. e-Rifteren kan trække op til 750kg.Træk er ikke muligt på Allure Family Pack  Og gør bilen til en elegant, stærk og alsidig partner i hvilken som helst situation.

 
DIMENSIONER
 • Længde:  4.403 mm (standard) - 4.753 mn (Long)
 • BreddeEkskl. sidespejle. :  1.553 mm
 • Højde:  1.878 mm max (Standard) - 1.882mn (Long)

Standard

For (Række 1) 

 • Albuebredde: 1.473 mm
 • Brysthøjde: 983/1.008 

 

Bag (Række 2) 

 • Albuebredde: 1.465 mm
 • Knæplads: 240 mm

 

Bag (Række 3) 

 • Albuebredde: 1.200 mm
 • Knæplads: 856 mm
Bagagerummet har en imponerende kapacitet på 775 og op til 3.500 liter samt helt til 4.000 liter for 5-personers Long version.
PRISER & BROCHURER
Her finder du alle priser, specifikationer, udstyrsniveauer og tilbehør til Peugeot e-Rifter.