STØRRE SPORTSLIGHED

NYT SPORTSLIGT LOOK

/image/00/3/peugeot-508pse-1902pj-100.529003.jpg

Peugeot 508 Sport Engineered Concept er helt sublim i specialfarven "Grå Selenium", som danser i lyset takket være små perlemorspartikler i lakken. Farvens energi  fremhæves af dekorationer i farven "Kryptonit".

Peugeots karakteristiske, stilistiske løvekløer repræsenteres af de skrå linjer i LED-lygterne, der veksler mellem farverne sort og kryptonit. Krom er blevet erstattet af sort højglans og Løve-logoerne og "Peugeot 508" monogrammerne er anodiserede, som på Peugeot e-Legend konceptbilen.

Som symbol på tidløs sportslighed er sidespejlene forsynet med spejlhuse af kulfiber.

/image/00/5/peugeot-508pse-1902pj-007.529005.jpg

Det nye aerodynamiske design giver et sofistikeret look og nye dimensioner til den nye Peugeot 508 Sport Engineered konceptbil.

Forkofangeren er skarp, og de store luftindtag, som køler mekanikken, er placeret tæt op ad de aerodynamiske »vinger« i siden. Kølergitteret leder luften mod køleren med sine flydende lameller.

/image/00/6/peugeot-508pse-1902pj-002.529006.jpg

De aerodynamiske lameller ved de bageste sideruder træder tydeligt frem. Sideskørterne er ”vinger”.

Balancen og elegancen er bevaret i bagenden. Der er ikke tilføjet nogen hækspoiler, men karakteren er forstærket takket en ny diffuser.

PEUGEOT I-cockpit®: INSTINKTIV KØRSEL

/image/00/4/peugeot-508pse-1902pj-010.529004.jpg

Peugeot i-Cockpit® øger præstationerne i ny Peugeot 508 Sport Engineerede Concept. Det kompakte rat gør den markant mere manøvredygtig, mens head up-instrumentgruppen hjælper føreren med at koncentrere sig fuldt ud om vejen.

De nye sæder med optimeret støtte er beklædt med et eksklusivt indtræk af læder og Alcantara® med stikninger i farven Kryptonit og Sort Onyx. Alle dele i kabinen er smukt forarbejdede, herunder A-, B- og C-stolperne, der er beklædt med Alcantara®.

 Den sekventielle gearvælger er også forsynet med Alcantara®, der giver et en ny sensorisk og visuel oplevelse.

Dørbeklædningerne er perforerede, og gennem hullerne skimtes farven Kryptonit, der fader ud hen mod instrumentbordets ensfarvede beklædning forsynet med stikninger øverst i farven Kryptonit. Midterkonsollens kulfiberbeklædning giver et elegant og sportsligt look.

Ingen detaljer er glemt: Selv de indvendige dørgreb har fået et strejf af farven Kryptonit.