TRYG FÆRDEN HOS PEUGEOT - INFORMATION IFM. COVID-19 LÆS MERE HER

308 5D

Ny 308 5 dørs
Ny 308 5 dørs

PEUGEOT 308

308

Konfigurer din nye Peugeot 308 i ro og mag
Se tilgængelige varianter og sammensæt bilen så den matcher dine ønsker og behov.

Konfiguratoren giver dig et godt overblik over:

  • Motor og gearkasse
  • Medfølgende udstyr
  • Tilgængeligt ekstraudstyr
  • Aktuelle pakker og aftaler
  • Tilgængelige farver

...og en samlet pris.

KLIK HER OG KONFIGURER DIN 308

PEUGEOT 308, ULTIMATIVT DESIGN

Ny 308 5 dørs

KARAKTER OG YDELSE

Gør dig klar til kærlighed ved første blik når du ser den uforglemmelige Peugeot 308 og dens stærke personlighedi. Det ikoniske Peugeot logo sidder midt i den markante front mens de nye 16” Zyrcon hjul tilføjer sin elegance. Den helt nye kompakte Peugeot 308 5-dørs har fuldt integreret signaturbelysning med nye halogenlygterisom giver en mere synlig tilstedeværelse på vejen.

Ny 308 5 dørs

PEUGEOT i-COCKPIT®, GENOPFUNDET KØRSEL

Sæt dig ind i Peugeot 308, læn dig tilbage og slap af i en verden, som med i-Cockpit®, er designet så din kørsel bliver en sand fornøjelse. Oplev en hurtigere, nemmere og endnu mere intuitiv kørsel med det kompakte rat, head-up instrumentpanel og den store 9,7" kapacitive touchskærm . Som prikken over i'et giver DenoniHifi pakken samt Driver Sport pakkeniden ultimative køreoplevelse.

PEUGEOT 308 GT LINE, SPORTS DESIGN

Ny 308 5 dørs
Ny 308 5 dørs
Ny 308 5 dørs

STIL SOM SKILLER SIG UD

Med dristige, rene linjer og luksuriøse materialer i topklasse, er Peugeot 308 GT Line udstyret med et sporty og skarpt design. Højkvalitets læder-effekt indtræk / Oxford Mistral polstring med sporty røde syninger, læderrat og aluminium detaljer.

KONSTANT FORBINDELSE

Gør kørslen problemfri og fornøjelig med den nyeste generation af hjælpemidler til bedre og mere sikker kørsel samt et tilsluttet 3D-navigationssystem. Din smartphone forbindes til touchskærmen og via det geniale Mirror Screen samt Triple Play funktionen giver dette maksimal komforti.

*ovenstående billeder kan være vist med ekstraudstyr.

PEUGEOT 308 GT, NU ENDNU MERE DRISTIG

Ny 308 5 dørs

TRODSER KONVENTIONERNE

Forelsk dig i Peugeot 308 GT og dens mest raffinerede design nogensinde. Bilen ligger tættere på vejen og har endnu skarpere linjer.
Glæd dig over Driver Sport Pack, som leveres som standard og nyd en tur med højeste ydeevne.

Ny 308 5 dørs

DESIGNET TIL AT YDE

Det sportige design fortsætter under motorhjelmen på Peugeot 308 GT med den eksklusive PureTech 225i motor som fås sammen med den nye EAT8iautomatgearkasse. Oplev en endnu bedre brændstoføkonomi og en køreoplevelse, der er rig på power og ydeevne.

TILBEHØR TIL 308

i

Som supplement til det originale tilbehør, tilbyder Peugeot tilbehør, der er nøje udvalgt hos de bedste leverandører, og som opfylder de strengeste kvalitets- og sikkerhedskriterier.

Alt er kvalitetstestet, så det holder hele vejen.

HURTIGT OVERBLIK

MYPEUGEOT APP

MyPeugeot app

I MyPeugeot appen finder du vigtige data omkring din bil såsom brændstofforbrug, gennemsnitligt forbrug og kilometertal. I tilfælde af tekniske problemer vises en advarsel ligeledes på appens startside.

Appen gør det også nemt at søge efter og kontakte en lokal Peugeot-forhandler, værksted eller kontakte vores kundeservice. Du finder relevant information såsom adresser, telefonnumre samt hvilke tjenester de forskellige forhandlere eller værksteder tilbyder.

FIND FORHANDLER

Der opstod et problem med indlæsningen. Prøv igen senere

SE OGSÅ