TRYG FÆRDEN HOS PEUGEOT - INFORMATION IFM. COVID-19 LÆS MERE HER

308 SW

Ny 308 SW
Ny 308 SW

PEUGEOT 308 SW

308 SW Style

Konfigurer din nye Peugeot 308 SW i ro og mag
Se tilgængelige varianter og sammensæt bilen så den matcher dine ønsker og behov.

Konfiguratoren giver dig et godt overblik over:

  • Motor og gearkasse
  • Medfølgende udstyr
  • Tilgængeligt ekstraudstyr
  • Aktuelle pakker og aftaler
  • Tilgængelige farver

...og en samlet pris.

KLIK HER OG KONFIGURER DIN 308 SW

PEUGEOT 308 SW, DYNAMISK OG SPORTY

Ny 308 SW

INDBEGREBET AF GOD STIL

Med den slanke linje og de smukke kurver inviterer Peugeot 308 SW dig til at opleve en helt ny verden. Den vækker øjeblikkeligt opsigt med sin nye udtryksfulde front, frække signatur-belysning som er synlig dag og nat og ikke mindst med sine elegante 16" Zyrcon fælgei.

Ny 308 SW

GUIDED AF SENSERNE

Inde i kabinen giver Peugeot i-Cockpit® og udvalget af unikke funktioner en helt uovertruffen køreoplevelse. Det kompakte rat giver større fleksibilitet, head-up instrumentpanelet større komfort og den kapacitive 9,7"itouchscreen gør betjeningen mere intuitiv. Fuldend oplevelsen yderligere med Denon Hi-Fi Packiog Driver Sport Packi.

308 SW GT LINE, STILFULD OG SPORTY

Ny 308 SW

ET LOGO, EN IDENTITET

Moderne, stilfuld og sporty. Peugeot 308 SW GT Line kan tilpasses ud fra dine ønsker til funktioner og finish. Vælg mellem eksklusive detaljer såsom sæder i kunstlæder/Oxford polstring med sporty røde stikninger, detaljer i aluminium på f.eks. pedaler, fodstøtter og dørkarme. Nyd ligeledes den ekstra komfort og køreglæde som de geniale kørehjælpemidler giveri.

Ny 308 SW

RUMMELIG OG MED FLEKSIBLE TILPASNINGER

Nyd verden omkring dig gennem de store vinduer og ikke mindst via det store panoramaglastagi. Det store bagagerum bliver forvandlet ved at vippe "Magic Flat" sæderne. Dette giver et bagagerum med fladt gulv og mere plads end du kunne drømme om. Adgangen til bagagerummet er gjort endnu nemmere med den lavt placerede læssekant.

DEN HELT NYE 308 SW GT - ENDNU MARKANT

Ny 308 SW

DET ULTIMATIVE SPORTS DESIGN

Hver eneste detalje i GT-modellen udstråler energi og power. Oplev de nye slanke konturer og den lavere kørestilling som tilsammen giver bilen et endnu frækkere design og en højere ydelse. De stilfulde skørter og geniale sekventielle LED-lygter markerer dens tilstedeværelse endnu mere mens Dirver Sport Pack, som leveres som standard, leverer den ultimative køreoplevelse.

Ny 308 SW

YDELSE ER I DENS GENER

Peugeot 308 SW GT kan leveres med den nye BlueHDi 180 hk S&S EAT8imotor.

Den nye automatiske gearkasseigiver dig et uovertruffent niveau af køreegenskaber og kraft kombineret med en optimal brændstoføkonomi.

TILBEHØR TIL 308 SW

i

Som supplement til det originale tilbehør, tilbyder Peugeot tilbehør, der er nøje udvalgt hos de bedste leverandører, og som opfylder de strengeste kvalitets- og sikkerhedskriterier.

Alt er kvalitetstestet, så det holder hele vejen.

HURTIGT OVERBLIK

MYPEUGEOT APP

MyPeugeot app

I MyPeugeot appen finder du vigtige data omkring din bil såsom brændstofforbrug, gennemsnitligt forbrug og kilometertal. I tilfælde af tekniske problemer vises en advarsel ligeledes på appens startside.

Appen gør det også nemt at søge efter og kontakte en lokal Peugeot-forhandler, værksted eller kontakte vores kundeservice. Du finder relevant information såsom adresser, telefonnumre samt hvilke tjenester de forskellige forhandlere eller værksteder tilbyder.

SE OGSÅ