TRYG FÆRDEN HOS PEUGEOT - INFORMATION IFM. COVID-19 LÆS MERE HER

DESIGN

UDVENDIGT DESIGN

Ny Peugeot 5008 SUV

INDVENDIGT DESIGN

Ny Peugeot 5008 SUV

FLEKSIBILITET

Ny Peugeot 5008 SUV

UDVENDIGT DESIGN

DRISTIGE LINJER
Peugeot 5008 SUV's moderne silhuet imponerer fra første blik. Det sportslige design med stor frihøjde, brede hjul med smukt forarbejdede fælge, forkromede linjer, tagrælinger af aluminiumi og Black Diamond tagi danner en smuk ramme om et rummeligt indre.

FORENDEN - EN ROBUST KONTRUKTION
Lyssignaturen og lygternes let kurvede form giver fronten et intenst blik. Kølergitterets finish med forkromede lameller og den lodrette front med store luftindtag understreger Peugeot 5008 SUV's kattedyrsagtige look.  

DEN PERFEKTE BAGENDE
Den skrånende bagrudes aerodynamiske linje understreger bagendens sportslige stil. LED baglygterne er integreret i det sorte tværgående panel og er forsynet med tre stiliserede løvekløer, der lyser både dag og nat og udgør Peugeot 5008 SUV's unikke lyssignatur.

INDVENDIGT DESIGN

FOKUS PÅ DETALJERNE
Moderne materialer, kromtaster, læderi og tekstiler. Peugeot 5008 SUV’s luksuriøse og moderne kabine garanterer en køreoplevelse af høj kvalitet.

FLEKSIBILITET

Ny Peugeot 5008 SUV

MASSER AF PLADS

Tag familie og venner med på tur i din Peugeot 5008 SUV, som har 7 sædepladser. 2. sæderække er forsynet med 3 ens, individuelle, fuldt justerbare bagsæder.  3. sæderække består af 2 sammenfoldelige, udtagelige sæder.

Ny Peugeot 5008 SUV

ET RUMMELIGT BAGAGERUM

Indret din Peugeot 5008 SUV, som du har lyst, og få fuld udnyttelse af det store bagagerum. Den håndfrit betjente bagklapi åbner automatisk, når du fører foden ind under bagkofangeren.
Den ekstremt lave læssekant, en volumen op til 780 dm3i og muligheden for at folde passagersædet ned i bordpositioni, så der kan medbringes genstande med en længde på op til 3,20 meter, giver PEUGEOT 5008 SUV uendeligt mange anvendelsesmuligheder.

Ny Peugeot 5008 SUV

ENKELT OG FUNKTIONELT

Kabinen i Peugeot 5008 SUV har en funktionel og fleksibel indretning. Den bugner af udstyr, som gør livet lettere om bord: stiki, rullegardineri, bordpladeri, kroge, kopholdere og masser af opbevaringsrum.

ET BLIK PÅ DESIGNET