TRYG FÆRDEN HOS PEUGEOT - INFORMATION IFM. COVID-19 LÆS MERE HER

KØREOPLEVELSEN

PEUGEOT I-COCKPIT®

Ny Peugeot 5008 SUV

OPTIMAL KØREOPLEVELSE

Sæt sanserne i højsædet, og få en unik køreoplevelse om bord i det nye, 100% high-tech PEUGEOT i-Cockpit®. På det digitale head up-display med personlig opsætning og på den kapacitive 8’’ touchskærmi får du nyttige informationer uden at tage øjnene fra vejen.

Ny Peugeot 5008 SUV

INTUITIV BETJENING

Få større køreglæde med det kompakte læderrati med indbyggede betjeningsknapper og automatgearkassen med sekventielt gearskiftei, som sikrer optimal og intuitiv betjening.

OPKOBLINGSMULIGHEDER

Ny Peugeot 5008 SUV

FULDT OPKOBLET

Ved hjælp af Mirror Screeni kan du se dine apps på den kapacitive 8’’ touchskærmi. Oplad din smartphonei i midterkonsollen.

Ny Peugeot 5008 SUV

FÅ VIST VEJEN

Du kan køre roligt afsted med den nye 3D navigationi. TomTom® systemet viser alle vigtige oplysninger omkring kørslen,  og navigerer dig trygt igennem trafikken.

KOMFORT

SE LYSET
Der er et fantastisk lysindfald i Peugeot 5008 SUV på grund af det store panoramasoltagi og de store rudearealer. Hvis du ønsker endnu mere komfort, kan du synke ned i sædet med multipunkts-massagei

HI-FI LYD
Nyd den gode akustik i Peugeot 5008 SUV. Få en exceptionel lydoplevelse med Focal® Hi-Fi Premium systemeti, der udsender en ren og avanceret lyd via de ti indbyggede højttalere.

KØREEGENSKABER

Ny Peugeot 5008 SUV

5 STJERNER I EURO NCAP

Peugeot 5008 SUV har opnået 5 stjerner i Euro NCAP 2016i, som er den højeste score.

Ny Peugeot 5008 SUV

KONSTRUKTION

Takket være EMP2 platformen og dens velkendte dynamiske kvaliteter, byder Peugeot 5008 SUV på en kombination af komfort og køregenskaber, som ikke før er set i en SUV i C-klassen. EMP2 platformen sikrer en betydeligt mindre venderadius, så bilen er lettere at manøvrere.

Ny Peugeot 5008 SUV

TOTAL KØREGLÆDE

Den kvikke og manøvredygtige Peugeot 5008 SUV har samme køreegenskaber og lydkomfort som en personbil i topklassen. De højtydende BlueHDi og PureTech motorer i kombination med EAT8 automatgearkassen af nyeste generationi, den elektriske servostyring og den store vægtreduktion giver eksemplariske køreegenskaber og total køreglæde.