TRYG FÆRDEN HOS PEUGEOT - INFORMATION IFM. COVID-19 LÆS MERE HER

TEKNOLOGI

Opdag Peugeot 5008 SUV: En fleksibel og raffineret SUV med Peugeots teknologier indenfor motorer, gearkasser, sikkerhed og kørselshjælp.

TEKNOLOGI

MOTORER OG GEARKASSER

Ny Peugeot 5008 SUV

BEDRE VEJGREB

Ny Peugeot 5008 SUV

SIKKERHED

Ny Peugeot 5008 SUV

MOTORER OG GEARKASSER

Ny Peugeot 5008 SUV

BlueHDi DIESELMOTORER

Peugeot 5008 SUV's BlueHDi Euro6i dieselmotorer forener høj ydelse og lav emission.

Med sin eksklusive kombination af SCR-teknologi (Selective Catalytic Reduction) og partikelfilter kan BlueHDi-motorerne reducere brændstofforbruget, opnå en CO2-udledning på mellem 139 og 173 g/km, nedsætte brændstofforbruget, reducere udledningen af kvælstofilter (NOx) med op til 90% og eliminere 99,9 % af de små partikler.

Ny Peugeot 5008 SUV

PureTech BENZINMOTORER

De 3-cylindrede PureTech Euro6i motorer i ny Peugeot 5008 SUV har en høj ydelse takket være den reducerede vægt og størrelse. De sikrer unik kørbarhed og høj ydelse uden at gå på kompromis med driftssikkerhed og styrke.

PureTech 130 S&S motoren blev kåret til « Engine of the year 2017* » i sin klasse, og CO2 udledningen begynder ved 151 g/km. Den kan kombineres med den nye EAT8 automatgearkasse.

*Se resultat

Ny Peugeot 5008 SUV

EAT8 AUTOMATGEARKASSE

Til  Peugeot 5008 SUV fås et udvidet udvalg af motorer med 8-trins automatgearkassen, EAT8 (Efficient Automatic Transmission). I kombination med PureTech 130, PureTech 180, BlueHDi 130 og BlueHDi 177 motorerne, sikrer denne nye generation af moderne og effektive automatgearkasse eksemplariske køreegenskaber.

Den er forsynet med "Quickshift" teknologi og en ny elektrisk sekventiel betjeningsfunktion, som giver et hurtigt og glidende gearskifte og en unik brugervenlighed. I Sporti programmet opnås hurtigere reaktionsevne og mere dynamisk kørsel.

BEDRE VEJGREB

Ny Peugeot 5008 SUV

FRI OG UAFHÆNGIG

Gør dig fri af alt andet og fokuser på kørslen. Den nye Hill Assist Descent Control (HADC) funktion som kendes fra firehjulstrækkere og er en del af Advanced Grip Controli pakken, regulerer automatisk hastigheden og sikrer, at du bevarer kontrollen over bilen på stejle nedkørsleri.

Ny Peugeot 5008 SUV

UDVID DINE HORISONTER

Du kan trodse dårlige vejforhold ved hjælp af Advanced Grip Controli og de særlige ‘Mud & Snow’i dæk, monteret på de eksklusive 18" alufælge. Drej på knappen i midterkonsollen, og Peugeot 5008 SUV tilpasser sig straks selv de sværeste vejgrebsforhold.

SIKKERHED


100% HIGH TECH SIKKERHED

På Peugeot 5008 SUV er de allerbedste sikkerhedssystemer standardudstyr, f.eks. karrosseri med optimeret optagelse af kollisionskraft, seks airbags, ABS og ESP. Under kørslen får du hjælp af et multifunktionskamera øverst i forrudeni, 12 ultralydssensoreri, en radari og to 180° videokameraeri, så du altid er forberedt på det, der ligger forude.
 
KIG IND I DEN NÆRMESTE FREMTID
Få hjælp fra førerhjælpefunktioner af nyeste generation, f.eks. Sign Recognition (skiltegenkendelse af farttavler og hastighedsanbefalinger), Active Safety Brake med Distance Alerti, Active Lane Keeping Assisti (aktiv vejstribealarm), Active Blindspot Detectioni (aktiv blindvinkelovervågning), Driver Attention Alerti (uopmærksomhedsalarm) og Adaptiv fartpilot med Stop funktioni.
En række manøvrerings- og parkeringshjælpesystemer gør det lettere at køre i byen.