Velkommen til en ny æra af toppræstationer fra Peugeot
Velkommen til en ny æra af toppræstationer fra Peugeot

508 Peugeot Sport Engineered

Fra 703.990 kr.


INNOVATIV YDELSE

360 hk – total effekt
520 Nm – maks. drejningsmoment

5,2 sekunder
0 til 100 km/t

46 g/km CO2-udledning
ved blandet kørsel (WLTP)

Velkommen til en ny æra af toppræstationer fra Peugeot.

Vis din æstetiske og innovative side bag rattet i den nye 508 eller 508 SW Peugeot Sport Engineered. Nyd oplevelsen af den høj ydelse med lav CO₂-udledning, som Peugeots nye effektive Peugeot Sport Engineered plug-in hybrid-program giver dig.


DESIGN

EN NY OPLEVELSE

Nyd det smukke design, der udstråler både effektivitet og følelse.

Den nye 508 og 508 SW Peugeot Sport Engineered moderniserer ydelse og æstetik via det kraftfulde og imponerende design. Udtrykket forstærkes yderligere af de specialdesignede kofangere, det sænkede karrosseri og de nye 20" fælge.

Det nye sorte kølergitter er designet til at fremhæve de aerodynamiske egenskaber, som understreger den sportslige arv fra Peugeot Sport.

Profilen forstærkes af den nye og eksklusive farve "Selenium Grey", som har en diskret perlemorseffekt, fremhævet af den dynamiske ”Kryptonite”-farvede signatur.

FORLYGTER

Peugeot 508 PSE design detaljer

KRYPTONITE SIGNATUR

Peugeot 508 PSE design detaljer

VINDAFVISERE

Peugeot 508 PSE design detaljer

SPORTSLIGT KØLERGITTER

Peugeot 508 PSE design detaljer

20 TOMMER FÆLGE

Peugeot 508 PSE design detaljer

BAGPARTI

Peugeot 508 PSE design detaljer

FORLYGTER

For større komfort og tryghed består bilens lyssignatur af full-LED forlygter med automatisk højdejusteringi, blinklys foran med LED-dioder og statisk svinglys. Du kan altid se og blive set, hvilket optimerer kørselsforholdene og sikkerheden.

KRYPTONITE SIGNATUR

Peugeots signatur med de tre løvekløer symboliserer den præcision, modernitet og eksemplariske effektivitet, der kendetegner Peugeots modelprogram Peugeot Sport Engineered modelprogram. Signaturen kan ses på listerne ved de bageste sideruder på sedan-modellen og på forskærmene på SW-modellen.

Peugeots signatur fuldender formgivningen af Peugeot Sport Engineered med kompromisløs æstetik og kvalitet – sammen med afbalancerede proportioner, så hver detalje bidrager til et tiltalende helhedsindtryk.

De rammeløse døre giver et elegant indtryk, og understreger de rene linjer i  den nye 508 og 508 SW Peugeot Sport Engineered.

VINDAFVISERE

Grafiske og aerodynamiske detaljer sammen med de store vindafvisere i farven ”Kryptonite” understreger det kraftfulde og selvsikre look hos den nye 508 og 508 SW Peugeot Sport Engineered.

Moderne og lysende detaljer på forkofangeren forstærker det atletiske udseende på elegant vis med den forlængede motorhjelm og den lodrette front.

SPORTSLIGT KØLERGITTER

Det nye sorte kølergitter prydes af Peugeot-løven i “Dark Chrome” og har en udformning, der styrer luftstrømmen.

Med det matsorte, ikoniske “508”-logo, og de tre stiliserede "Kryptonite" kløer, symboliserer det nye kølergitter bilens høje ydelse.

20 TOMMER FÆLGE

Den specialdesignede kofanger og de nye 20" alufælge forstærker det muskuløse udseende. For at fremhæve det æstetiske og teknologiske udtryk er de nye fælge forsynet med højtydende Michelin Pilot Sport 4S dæk.

Forhjulene er forsynet med Kryptonite-farvede bremsekalibre, monteret på store bremseskiver, for optimal og vedholdende bremsekraft.

 

BAGPARTI

Bagpartiet karakteriseres af et tværgående panel i sort højglans og 3D full LED baglygter, designet som  Peugeots karakteristiske stiliserede løvekløer. For ekstra stil og finesse udfører lygterne et unikt "lysshow", når dørene låses eller oplåses. Baglygternes lysstyrke tilpasses automatisk efter forholdene, for at forbedre sigtbarheden.

For yderligere at vise styrken fra de 360 hestekræfter er bagpartiet forsynet med sorte elektrolytbehandledeirørhaler, som er unikke for Peugeot Sport Engineered.


PEUGEOT I-COCKPIT

FOR MAKSIMAL KØREGLÆDE

Med Peugeot i-Cockpit® styrkes din køreglæde yderligere

Bag rattet i Peugeot i-Cockpit® styrkes din køreglæde yderligere.

Opdag glæden ved det kompakte og manøvredygtige rat. Kør uden at tage blikket fra vejen med den nye head-up instrumentgruppe, som viser alle vigtige informationer i øjenhøjde. Opladidin smartphone under midterkonsollen og kør i fred og ro med smart 3D-navigering med stemmestyring, og TomTom®-tjenester, som giver dig vigtig information i realtidi.

Display med grafik, som er karakteristisk for Peugeot Sport Engineered

KAPACITIV TOUCHSKÆRM

Takket være Peugeot i-Cockpit førerpladsens smart placerede interface, kan du både køre og kommunikere uden at fjerne fokus fra vejen.

Forsynet med grafik, som er karakteristisk for Peugeot Sport Engineered, kan head-up displayet på 12,3"og HD touch-skærmen på 10" tilpasses, så motorens omdrejningstal eller energi-flow vises, så  motorens tilstand bedre kan overvåges.

I Sport-funktionen indeholder interfacen et digitalt motorlydsystem, som forstærker det sportslige miljø ombord.

Nyd den præcise Hi-Fi-lyd fra FOCAL® Premium anlægget

FOCAL® PREMIUM Hi-Fi LYDANLÆG

Nyd den præcise Hi-Fi-lyd fra FOCAL® Premium anlæggeti.

Lydanlægget sikrer en ren og detaljerig lyd til alle, som ønsker høj lydkvalitet. 10 højttalere – 1 centerhøjttaler, 4 tweetere, 4 woofere, 1 subwooferi– fordelt i kabinen giver en rig og dynamisk lydoplevelse, som udvider de konventionelle grænser for HiFi-anlæg i biler.

Sæder med en unik kombination af læder og tekstil i Alcantara samt nappalæder

KOMFORTABLE SÆDER

Nyd de eksklusive materialer, når du sidder bekvemt i sæderne med justerbar “comfort-fit”-støtte samt varme og massagefunktion.

Sædebetrækket er en unik kombination af læder og tekstil i Alcantara samt nappalæder med elegant finish og dobbelte stikninger i farverne ”Kryptonite” og ”Tramontane”.

Hver eneste detalje i kabinen, lige fra instrumentbord til gulvmåtter og armlæn, er forsynet med det nye modelprograms særlige, elegante og sportslige kendetegn. Selv fordørspanelerne er forsynet med et Peugeot Sport Engineered logo. 

Oplev det kompakte rat med perforeret, smidigt narvlæder og dobbelte pyntestikninger i farven "Kryptonite"

ET RAT MED INDBYGGET FØLELSE

Oplev det kompakte rat med perforeret, smidigt narvlæder og dobbelte pyntestikninger i farven "Kryptonite". Dette forstærkes af indlæg i sort højglans med Peugeot Sport Engineered signatur – de tre løvekløer.


MOTORER

HØJ EFFEKTIVITET

Hybridbilens fleksibilitet og effektivitet ved en højtydende motor

Oplev hybridbilens fleksibilitet og effektiviteten ved en højtydende motor.

Den nye 508 og 508 SW Peugeot Sport Engineered giver dig optimeret trækkraft og en imponerende acceleration med et maks. drejningsmoment på 520 Nm og en total effekt på 360 hestekræfter. Dette opnås via den kombinerede ydelse fra to elmotorer og en benzinmotor, hvilket også muliggør et kraftfuldt firehjulstræk system.

Den høje ydelse fra motorerne giver hybridbilen fordelene ved en rækkevidde på 42 km (WLTPi) ved elektrisk kørsel.

Peugeot 508 PSE med 3 motorer for optimeret effekt

3 MOTORER FOR OPTIMERET EFFEKT

Modeller fra Peugeot Sport er smart designet, så pladsen i både kabinen og bagagerummet er bevaret. Integreringen af Euro 6/d-motorerne er optimeret for at opnå en total effekt på 360 hk og et kombineret drejningsmoment på 520 Nm:

 • PureTech 200 hk benzinmotor
 • Elmotor foran med en maks. effekt på 81 kW/110 hk i kombination med en 8-trins elektrisk automatgearkasse
 • Elmotor bag, med en maks. effekt på 83 kW/113 hk

Forbruget ved blandet kørsel er 2,03 l/100 km, og CO2-udledningen er på bare 46 g/km CO2 (WLTPi). Udledningen er 0 gram ved elektrisk kørsel.


TEKNIK

HØJTYDENDE OG EFFEKTIV

Den perfekte kombination af sportslig kørsel og lav udledning

For at kunne tilbyde hurtig respons, fleksibilitet og køreglæde på højeste niveau, har alle hybrideksperter fra Peugeot Sports arbejdet sammen om at designe den nye 508 Peugeot Sport Engineered.

Den nye Peugeot Sport Engineered er den perfekte kombination af sportslig kørsel og lav udledning med en ny type af ydeevne kaldet: Neo-performance.

Med sit kraftfulde look tilbyder den nye 508 og 508 SW Peugeot Sport Engineered en imponerende effektivitet med eksklusive 20 " fælge, kraftige bremser og optimerede indstillinger med det formål at øge benzinmotoren og elmotorernes ydelse:

 • Fra 0 til 100 km/t på 5,2 sekunder.
 • Fra 80 til 120 km/t på 3 sekunder.
 • Fra stilstand til 1000 meter på 24,5 sekunder.
 • Maks. hastighed begrænset til 250 km/t på tilladte veje.
 • Total effekt på 360 hk og maks. drejningsmoment på 520 Nm

VIGTIGE FØRERASSISTANCESYSTEMER

Billeder ovenfra viser bilens omgivelser i 360 grader

360˚ KAMERA - CITY PARK

Kameraer med høj opløsning placeret foran og bag på bilen gør det mere sikkert at parkere. Touchskærmen viser området foran og bag bilen. Billeder ovenfra viser bilens omgivelser i 360 grader.

Et infrarødt kamera registrerer fodgængere og dyr foran bilen

NIGHT VISION

For at optimere sikkerheden ved kørsel i mørke eller ved dårlig sigtbarhed, registrerer et infrarødt kamera fodgængere og dyr foran bilen. Billedet vises i dit synsfelt i instrumentgruppen, og der lyder et advarselssignal.

Hastigheden tilpasses automatisk til den forankørende bil

DRIVER ASSIST PACK+

Hastigheden tilpasses automatisk til den forankørende bil for at opretholde en konstant afstand. Systemet bidrager til at holde den placering på kørebanen, som føreren har valgt, og øger trygheden på vejene.

Billeder ovenfra viser bilens omgivelser i 360 grader

360˚ KAMERA - CITY PARK

Kameraer med høj opløsning placeret foran og bag på bilen gør det mere sikkert at parkere. Touchskærmen viser området foran og bag bilen. Billeder ovenfra viser bilens omgivelser i 360 grader.

Et infrarødt kamera registrerer fodgængere og dyr foran bilen

NIGHT VISION

For at optimere sikkerheden ved kørsel i mørke eller ved dårlig sigtbarhed, registrerer et infrarødt kamera fodgængere og dyr foran bilen. Billedet vises i dit synsfelt i instrumentgruppen, og der lyder et advarselssignal.

Hastigheden tilpasses automatisk til den forankørende bil

DRIVER ASSIST PACK+

Hastigheden tilpasses automatisk til den forankørende bil for at opretholde en konstant afstand. Systemet bidrager til at holde den placering på kørebanen, som føreren har valgt, og øger trygheden på vejene.


RÆKKEVIDDE OG OPLADNING

42 KM RÆKKEVIDDE VED ELEKTRISK KØRSEL

Batteriets kapacitet i den nye 508 og 508 SW Peugeot Sport Engineered gør, at du kan tilbagelægge op til 42 km ved elektrisk kørsel i henhold til WLTP-protokolleni.

Læs mere om WLTP

Der findes 5 drive modes, herunder 4 hybrid modes

OPTIMER DIN RÆKKEVIDDE

Der findes 5 drive modes, herunder 4 hybrid modes (Komfort, Sport, Hybrid, 4WD) og en elektrisk mode, så du altid kan tilpasse kørslen efter dine behov:

 • Med elektrisk mode kan du køre frit omkring i byen, også i de grønne zoner, takket være batteriet, som gør det muligt at køre op til 130 km/t med en rækkevidde på 42 km.
 • 4WD mode - firehjulstrækket giver tryghed på veje med dårligt vejgreb.
 • Sport mode - der tilføres ekstra elektrisk kraft, som giver hurtig respons ved acceleration og genstart.
 • Hybrid mode - der veksles mellem kørsel med elmotor og med benzinmotor for at optimere energianvendelsen.
 • Komfort mode - er identisk med hybrid mode, men støddæmpningen er endnu mere fleksibel for mere alsidig anvendelse
Genvind energi under bremsning

ØG RÆKKEVIDDEN MENS DU BREMSER

Det højeffektive og regenerative “i-Booster” bremsesystem gør det muligt at genvinde energi under bremsning og deceleration, når foden løftes fra speederen. Herved oplades drivbatteriet delvist, og rækkevidden øges.

Ud over at genvinde elektrisk energi er “i-Booster”-systemet, som er udviklet til hybridbiler, blevet optimeret af Peugeot Sport for at opnå en endnu mere effektiv bremsning.

Oplad din 508 PSE hjemme

OPLADNING HJEMME ELLER PÅ JOBBET

Du kan oplade drivbatteriet i 508 og 508 SW Sport Engineered hurtigt og sikkert med en ladeboks. Opladning via Clever ladeboks tager kun ca. 4 timer.

Læs mere om Clever >>

MYPEUGEOT©

Hold dig i forbindelse med din bil

Hold dig i forbindelse med din 508 PSE

Med MyPeugeot appen kan du få informationer om din plug-in hybridbil, når som helst og hvor som helsti.

 • Hold styr på din bils status.
 • Enkel og nem adgang til assistance.
 • Administrer serviceeftersyn og vedligeholdelse af din bil.
 • Styr opladningen af batteriet og temperaturen i kabinen.

Brændstofforbrug og CO2-udledning

 • WLTP-værdier (1): Gennemsnitlig rækkevidde på 42 km. CO2-udledning ved blandet kørsel: 46 g/km. Brændstofforbrug (vægtet): 2,03 l/100 km.

(1) De oplyste værdier for brændstofforbrug og CO2-udledning er i overensstemmelse med WLTP typegodkendelsen (EU-kommissionens henstilling 2017/948). Fra og med 1. september 2018 skal alle nye biler typegodkendes ifølge den nye WLTP testprocedure (Worldwide Harmonised Light Vehicles Test Procedure), som er en ny og mere realistisk testprocedure til måling af brændstofforbrug og CO2-udledning. Værdierne kan variere afhængigt af specialudstyr, ekstraudstyr og dæktype. Få flere oplysninger hos din forhandler.