508

Oplev Peugeot 508: den eksklusive fastback med et dristigt design og en stilren, slank og sportslig profil, inspireret af coupé stilen.


PEUGEOT 508 GT

EN MARKANT FASTBACK.

Peugeot 508 GTs stilfulde og banebrydende design består af en lav profil, stramme linjer og et muskuløst og skarpt look. Den eksklusive Puretech 225 hk  benzinmotor med EAT8 gearkasse medvirker til at gøre køreoplevelsen endnu bedre.

SKARPT DESIGN.

Man genkender straks Peugeot 508 GT på den skarpe front med skakternet kromgitter, indrammet af Full LED forlygter. Den er indbegrebet af en radikalt moderne fastback. Designet er rent, enkelt og kontrolleret med en atletisk og muskuløs profil, og et karrosseri, der smalt foroven, og breder sig ud forneden med hvælvede skærme i et kontinuerligt flow.


PEUGEOT 508 GT LINE

ENESTÅENDE.

Med et enkelt blik opfatter man den løveagtige kraft og æstetik hos Peugeot 508 GT Line med dens profilerede linjer, raffinerede design, avanceret teknologisk udstyr, f.eks. "Frameless" bakspejl og den eksklusive GT Line signatur.

DRISTIG ELEGANCE.

Fronten kendetegnes af et skakternet kølergitter indrammet af en kromliste, de blanke, sorte spejlhuse og nyeste generation lygteteknologier, der understreger Peugeot 508 GT Lines rene og dristige linjer.


PEUGEOT 508 ALLURE

MARKANT MODERNE.

Bagendens blanke, sorte tværbånd fremhæver baglygternes 3D-effekti, direkte inspireret af konceptbilen "Peugeot Instinct". Den smalle bagende får de brede bagskærme til at træde tydeligt frem, mens hjulene med to-tonede, diamantslebne 18” HIRONE fælgeimed Grey Dust lak understreger Peugeot 508 Allures markerede muskulatur.

UD AF DE FASTE RAMMER.

Med den enkle, slanke og sportslige silhuet er det tydeligt at se, at Peugeot 508 Allure er inspireret af coupé-universet, samtidig med at den har alle sedan-modellens egenskaber. Fra de allerførste skitser til det færdige design har der været lagt et stort arbejde i at finde de optimale proportioner via nye banebrydende teknikker.

SIGNATUR DESIGN

/image/25/9/new-508-fastback-allure-top-view.447259.jpg

ÅBEN OVER FOR OMVERDENEN.

Få en intens oplevelse af de smukke landskaber, du kører igennem. 

Panoramasoltageti med den brede åbning giver et unikt og bredt udsyn til omgivelserne, også fra bagsædepladserne.

/image/24/5/new-508-fastback-elegant-premium-saloon.447245.jpg

KUN DET BEDSTE ER GODT NOK.

De elegante rammeløse døre passer perfekt ind i den eksklusive Peugeot 508s rene linjer. Peugeot har sat al sin designmæssige ekspertise ind på at opnå et smukt æstetisk design og kompromisløs kvalitet. Proportionernes balance, finishen og samlingerne er udført med en sådan præcision, at hver eneste detalje har et touch af perfektion.

/image/24/7/new-508-fastback-led-headlights.447247.jpg

SE LYSET.

For større visuel komfort både dag og nat består Peugeots nye lyssignaturi af Full LED forlygter med automatisk højdejusteringi, LED blinklys foran og statisk drejelys. Du ser bedre og bliver mere synlig i trafikken, hvilket optimerer både kørsel og sikkerhed.

/image/24/3/new-508-fastback-3d-led-lights.447243.jpg

SKILLER SIG UD FRA MÆNGDEN.

Peugeots lyssignatur fuldendes af 3D Full LED baglygteri med tre stiliserede løvekløer, der lyser livligt op ved låsning og oplåsning af dørene. Baglygternes lysstyrke justeres automatisk efter lysforholdene for at opnå større synlighed.

/image/25/8/new-508-fastback-cabin-storage-space.447258.jpg

PLADS TIL ALT.

Der er masser af opbevaringsrum fordelt i hele kabinen. Foran findes de i dørene samt under og i midterkonsollen. Passagererne på bagsædet har også mange muligheder inden for rækkevidde for opbevaring af deres ting. Opdag alle de smarte funktioner ombord i Peugeot 508.

/image/24/8/new-508-fastback-storage-space.447248.jpg

EKSTRA VOLUMEN.

Der er masser plads til kufferter og anden bagage i det store bagagerumi, der er yderst praktisk på grund af bagklappens ekstra brede åbning. Peugeot 508 kan også have bagklap med håndfri funktioni, i kombination med håndfri adgang og start, som gør det let at åbne og lukke bagklappen ved hjælp af en lille sparkebevægelse ind under bagkofangeren.

/image/24/9/new-508-fastback-trims.447249.jpg

DET RIGTIGE MATERIALEVALG.

Vælg dekorationsdetaljer og lækre og tidløse sædeindtræki til Peugeot 508, der gør den til dit eget personlige leverum, hvor du kan trives fuldt ud. Tag plads bag rattet, luk døren og slap af.

/image/24/6/new-508-fastback-interior-materials.447246.jpg

TIDSLØST.

Alle detaljer er nøje gennemtænkt med henblik på at sikre en køreoplevelse ud over det sædvanlige.
Interiøret i Peugeot 508 GT består af lækre og tidløse materialer i læder og Alcantara® samt et læderrat med perforeret kvalitetslæder, mens instrumentbord, døre og midterkonsol er beklædt med carbon look og blank sorte detaljer.