508

Oplev Peugeot 508, den eksklusive hatchback med Peugeot i-Cockpit®, den smarte og visionære førerplads og eksemplariske køreegenskaber.


DET UNIKKE PEUGEOT i-COCKPIT®

Ny 508

Tag plads i Peugeot i-Cockpit® i Peugeot 508. Oplev den optimale fortolkning af en fleksibel og visionær førerplads, med et lille, sporty rat, konfigurerbart, digitalt head-up instrumentpaneli og en kapacitiv 10’’ HD touch-skærmi. Der skal ikke mere end en let berøring med fingerspidsen til at betjene ‘Toggle Switch’ tasterne, og indstille bilens mange funktioner.

 

FORBINDELSE

Ny 508

HOLD FORBINDELSEN TIL OMVERDENEN.

Anvend dine apps på den kapacitive 10’’ touch-skærm1 ved hjælp af Mirror Screen2 funktionen, og oplad din smartphone3 i midterkonsollen.
Kør trygt afsted med 3D navigation4. Med Peugeot i-Cockpit® Amplify4 i den eksklusive Peugeot 508 kan du vælge stemningsmiljø i kabinen og tilpasse kørestilen til dit humør ved hjælp af den aktive elektroniske affjedring4.  

(1) Standard eller ikke tilgængelig afhængigt af version.

(2) Standard eller option afhængigt af version. Mirror Screen anvender din smartphones dataabonnement, forudsat du har et telefonabonnement med internetadgang, og medfører ingen ekstra abonnementsudgifter. Brugeren tilslutter sin telefon til bilen via et USB-kabel. Mirror Screen funktionen fungerer via Android Auto (Android Smartphones efter download af Android Auto app'en på sin smartphone, mens bilen holder helt stille), via Apple CarPlay™ (iOS smartphones), eller via MirrorLink® teknologien (MirrorLink® kompatible smartphones). Kun godkendte Android Auto, Apple CarPlay™ eller MirrorLink® apps fungerer, når bilen kører eller holder stille, afhængigt af situationen. Visse af app'enes funktioner er ikke tilgængelige under kørsel. Visse typer indhold, der er gratis tilgængelig på din smartphone, kræver betalingsabonnement for en MirrorLink®, Apple CarPlay™ eller Android Auto, certificeret app. App'ene Android Auto og Apple CarPlay™ kan stemmestyres.

(3) Standard eller option afhængigt af version - Opladning via induktion af apparater, der er kompatible med Qi standarden.

(4) Standard, option eller ikke tilgængelig afhængigt af version.


INDVENDIG KOMFORT

SKRÆDDERSYET SÆDEKOMFORT.

For at sikre høj komfort under alle forhold er Peugeot 508 udstyret med omsluttende fører- og passagerforsæder, der er AGR-certificeredei - en label, der tildeles for et ergonomisk design og et stort antal indstillingsmulighederi. For optimal komfort kan du vælge sæder med elektrisk justering, memory-funktion, varme og multipunktsmassagei via aktivering af 8 luftlommer i ryglæneti.


FOCAL® PREMIUM HI-FI SOUND SYSTEM

/image/26/4/new-508-fastback-focal-sound-system.447264.jpg

FOCAL® Hi-Fi -  REN VELLYD.

FOCAL®i premium Hi-fi anlægget leverer en klar og detaljerig lyd til dem, der ønsker det nyeste og bedste inden for lydkvalitet.
Med 10 højttalere og de bedste lydteknologier har Peugeot 508 rykket grænserne yderligere for gode Hi-Fi oplevelser.


KØREEGENSKABER

/image/26/5/new-508-fastback-road-performance.447265.jpg

KØR DINE EGNE VEJE.

I Peugeot 508 finder man nogle af de mest avancerede teknologiske systemer på markedet. Den præcise styring, det behagelige rat, og den eksemplariske vejbeliggenhed understøttet af den elektroniske variable affjedringi giver føreren en helt ny intens følelse af bevægelsesfrihed.