NY 2008 SUV

i kunne ikke hente data

NY PEUGEOT 2008 SUV
FRA 209.990 KR.

Oplev ny Peugeot 2008, den kompakte og multifunktionelle SUV med det spændende design. Den giver en ekstraordinær køreoplevelse med det nyskabende Peugeot i-Cockpit® 3D, assistentsystemer udviklet med baggrund i den bedste teknologiske know-how og et valg af kraftfulde og effektive motortyper, både forbrændingsmotorer og el-motorer.

NY 2008 SUV PRISER OG SPECIFIKATIONER

MODTAG SENESTE NYT OM DEN NYE PEUGEOT 2008 SUV

  • KLIK HER OG TILMELD DIG

MODTAG NYHEDER OM NY 2008 SUV

Udfyld formularen hvis du ønsker at modtage nyheder omkring den nye Peugeot 2008 SUV indtil bilens forventede lancering i Danmark.

Du vil nu med dit samtykke være blandt de første som får:

  • mulighed for at prøvekøre bilen
  • info om det danske modelprogram
  • opdaterede specifikationer


...og øvrige informationer.

DESIGN

DEN SPÆNDENDE SUV

Bag ny Peugeot 2008 SUVs robuste og rummelige karrosseri aner man effektivitet og kræfter under kontrol. Dens udtryksfulde front, vandrette motorhjelm og hævede vognhøjde fremhæves under de stramme linjer og skulpturelle sider. Bagpartiet forstærker dens sportslige look og stærke karakter med spoileren, den sorte og blanke liste samt de forkromedeiudstødningsrør.

Peugeot 2008 SUV: Full LED forlygter med tre løvekløer
Peugeot 2008 SUV: LED baglygter
Peugeot 2008 SUV: Stort modulopbygget og funktionelt bagagerum

PERFEKTE DETALJER

Alle detaljer er blevet udført med præcision og høje krav til fordel for elegance og funktionaliteter.

Lyssignaturen understøtter bilens moderne design og teknologiske excellence med dens Full LEDiForlygter. Foran ses den unikke hugtand, og både for og bag ses de tre markante løvekløer. Forlygterne kombineret med LED baglygterne understreger en unik lyssignatur og afslører straks bilmærket.

MANGE MULIGHEDER

Den nye kompakte Peugeot 2008 SUV tilbyder en stor og funktionel lastkapacitet, da den har et stort modulopbygget bagagerumiog et nedfældeligt bænkbagsæde.

Både kabine- og bagagerumsvolumen er identisk med elbilens.i-COCKPIT® 3D

EXTENDED EXPERIENCE

i

Få en ekstraordinær køreoplevelse i den nye førerplads, PEUGEOT i-Cockpit® 3Dimed de brugervenlige betjeningsknapper, det kompakte rat, den kapacitive 10’’ HDitouchskærm og den digitale 3D instrumentgruppe, der kan konfigureresi. Bilen er udstyret med Mirror Screen(1) og trådløs genopladningi, har også nøglefri start, låsning og oplåsning af døre, når nøglen ligger i lommen, blot ved at føreren nærmer sig eller fjerner sig fra bileni.

(1)Med Mirror Screen, der fås som standard, er det muligt at kopiere smartphonens apps til bilens touchscreen. Kun Android Auto, Apple CarPlay™ eller MirrorLink® certificerede apps fungerer, når bilen kører eller holder stille, afhængigt af situationen. Visse af appenes funktioner er ikke tilgængelige under kørsel. Visse typer indhold, der er gratis tilgængelig på din smartphone, kræver betalingsabonnement for en Android Auto, Apple CarPlayTM eller MirrorLink® certificeret app. Mirror Screen fungerer via Android Auto (Android smartphones), via Apple CarPlayTM  (iOS smartphones), eller via MirrorLink® teknologien (Android smartphones, der er kompatible med MirrorLink®), forudsat at du har et mobil- og internetabonnement.

 

MOTOR

ET SPÆNDENDE VALG

Peugeot 2008 SUV: Kompakt, kraftfuld, dynamisk og effektiv.
Peugeot e-2008 SUV: Kompakt elektrisk SUV, kraftfuld, dynamisk og effektiv.

VALGET ER DIT

Ny Peugeot e-2008 kommer med en kraftig motor på 100 kW (136 hk), der er meget alsidig og indeholder den nyeste EV-teknologi. Lige så kompakt og let at manøvrere den er ved bykørsel, lige så robust og sikker er den ved landevejskørsel.

Med forbrændingsmotor. Her findes et stort udvalg af højtydende og effektive motortyper, som alle er udstyret med Stop&Start-funktion: Dieselmotoren BlueHDi og benzinmotorerne PureTech.

For at få yderligere fleksibilitet og reaktionsevne, kan du vælge automatgearkassen EAT8iog dens "Quickshift"iteknologi.

 

OPLEV EN HELT NY VERDEN MED EN EL-MOTOR

Den nye kompakte e-2008 SUV er optimal til både kørsel i tæt by såvel som på åbne strækninger og motorveje. Peugeot e-2008 SUV er udstyret med en 100kW (136 hk) motor og tilbyder ovenikøbet både lang rækkevidde og hurtig opladning.

MyPeugeotiapp'en giver endnu flere muligheder sammen med den elektriske udgave af Peugeot 2008 SUV. Via app'en vil man altid have mulighed for at administrere opladningen, se bilens batteriniveau og se diverse forbrugsstatistikker. Det er desuden muligt at styre funktioner på bilen såsom for-varmning eller -køling af kabinen.

TEKNOLOGI

FREMTIDSSIKRET SUV

Peugeot 2008 SUV med "Advanced Grip Control", der tilpasser bilen bedre til vejforholdene
Peugeot 2008 SUV med "PEUGEOT DRIVE Assist Plus", hvorved føreren får en delvist selvkørende bil

UDVID DIT AKTIVITETSOMRÅDE

Du skal udfordre vejene og vove at køre nye veje. Du kan tilpasse vejgrebet på den nye Peugeot 2008 SUV til vejforholdene ved at vælge et af de 3 "Advanced Grip Control"ikøreprogrammer: Grus, mudder eller sne.

Du kan også regulere din SUV's hastighed på stærkt nedadskrånende veje med nedkørselsassistenten "Hill Assist Descent Control"i.

NYD DE SENESTE INTELLIGENTE KØREHJÆLPEMIDLER

Den nye kompakte Peugeot 2008 SUV nyder godt af mærkets nyeste generation af teknologier såsom Peugeot Drive Assisti, der gør det muligt at vælge den delvist selvkørende funktion. Med systemet der placerer bilen i vognbaneniog den adaptive fartpilot med Stop & Go-funktioni, er det muligt automatisk at tilpasse bilens hastighed til den forankørende bils, samtidig med at bilen fastholder en sikkerhedsafstand.

GALLERI

BRÆNDSTOFFORBRUG OG CO2-EMISSION

WLTP(1)-værdier: Godkendelse af data i gang.

(1)Værdierne for brændstofforbrug og CO₂-emission er oplyst i henhold til WLTP-typegodkendelsen (EU-forordning 2017/948). Fra 1. september 2018 typegodkendes nye biler ud fra en harmoniseret testprocedure på verdensplan for lette køretøjer (WLTP), som er en ny og mere realistisk testkørselsprocedure til måling af brændstofforbrug og CO₂ emission. WLTP proceduren erstatter fuldstændigt den hidtil anvendte europæiske testkørselscyklus (NEDC). Eftersom kørselsbetingelserne er mere realistiske vil brændstofforbruget og CO₂ emissionen målt efter WLTP proceduren i mange tilfælde være højere, end målt ved NEDC proceduren. Værdierne for brændstofforbrug og CO₂ udledning kan variere afhængigt af bilens specialudstyr, optioner og dæktype. Kontakt din forhandler for yderligere oplysninger.

NEDC(2)-værdier: Godkendelse af data i gang.

(2)Værdierne for brændstofforbrug og CO2-emission fastsættes på basis af de nye WLTP-regler (EU-forordning 2017/948) og de opnåede værdier er blevet konverteret til NEDC-værdier for at muliggøre sammenligning med andre biler. For yderligere oplysninger bedes du henvende dig til din forhandler. Værdierne tager ikke højde for anvendelsesforhold, kørestil, udstyr eller optioner, og kan variere afhængigt af dæktype. For yderligere informationer om brændstofforbrug og CO₂-emission, se den praktiske vejledning med titlen « Consommations conventionnelles de carburant et émissions de CO₂ des véhicules particuliers neufs », der fås gratis hos alle forhandlere eller hos l’ADEME - Agence de l’Environnement et de la Maîtrise de l’Énergie (Éditions, 2 square Lafayette, BP 406, F-49004 Angers Cedex 01) eller på http://www.carlabelling.ademe.fr/.