NY e-208

Ny Peugeot e-208
Ny Peugeot e-208

NY PEUGEOT e-208
PRIS FRA 229.990 KR.

MODTAG SENESTE NYT OM DEN NYE PEUGEOT e-208

 • KLIK HER OG TILMELD DIG

MODTAG NYHEDER OM NY e-208

Udfyld formularen hvis du ønsker at modtage løbende nyheder omkring den nye Peugeot e-208 indtil bilens forventede lancering i Danmark.

Du vil nu med dit samtykke være blandt de første som får:

 • mulighed for at prøvekøre bilen
 • info om det danske modelprogram
 • opdaterede specifikationer


...og øvrige informationer.

FORDELE VED e-208

EL-MOTOR

Ny Peugeot 208 - Fordele ved Peugeot e-208

MARKANT DESIGN

Ny Peugeot e-208 - Lav silhuet med ny front
Ny Peugeot e-208 - Nyt kølergitter med løve-logo
Ny Peugeot e-208 - Alcantara© sæde
Ny Peugeot e-208 - 17’’ alu-fælg

e-MOTION e-208

Den nye forførende el-bil e-208 har alt, hvad der skal til for at skabe køreglæde. Den skiller sig ud med et eksklusivt touch af teknologi og modernitet.

Ny Peugeot e-208 kendes tydeligt på sit « e » emblem og det 2-farvede løve-logo, det indfarvede kølergitter, hjulkasser i sort højglans, 17’ diamantslebne alu-fælge.

MOTOR

100 % ELEKTRISK

Ny Peugeot e-208 - Ny 100 kW el-motor

NY EL-MOTOR

Motorens effekt på 100 kW (136 hk) og et moment på 260 Nm, der er tilgængeligt fra 0 km/t, sikrer dig gode og stærke køreoplevelser i en boble af stilhed og komforti.

Ny Peugeot e-208 - Elektrisk chassis

HØJTYDENDE BATTERI

Den nye e-CMP elektriske platform er udviklet til at indeholde et højspændingsbatteri med en stor kapacitet på 50kWh, samtidig med at der god plads i kabinen og i bagagerummet. Batteriet har en garanti på 8 år og 160.000 km for 70% af ladekapaciteten.

Ny Peugeot e-208 - Ny front og 3 forskellige køreprogrammer

KØREPROGRAMMER

Den nye elektriske Peugeot e-208 har 3 køreprogrammer:

 • Eco: Optimeret rækkevidde via regulering af visse parametre.
 • Normal: Optimal komfort ved almindelig dagligdags anvendelse.
 • Sport: Fokus på høj ydelse og køreglæde med maks. effekt og moment (0 til 100 km/t på 8,1 sek.).
Ny Peugeot e-208 - Panoramatag

BREMSEFUNKTIONER

Der genereres energi, når bilen bremser. Med andre ord så bruger så udnyttes bilens bevægelser til at indfange energi til batteriet, der ellers blot ville være gå tabt.

KØREPROGRAMMER
BREMSEFUNKTIONER


OPLADNING

ENKELT OG HURTIGT

Ny Peugeot e-208 - Flot bagende og opladning via ladestander

For at opnå og få glæde af de op til 340 km (WLTPi) elektrisk kørsel giver den nye Peugeot e-208 adgang til flere typer opladning. Dette kan være enten hjemme eller via offentlige ladestandere.

Ny Peugeot e-208 har en programmerbar differentieret opladning, via online navigationssystemets skærm eller via MyPeugeot® appen på din smartphone. Dette system kan også bruges til at starte og stoppe opladningen til enhver tid og til at holde øje med ladeniveauet.

HURTIG OPLADNING MED EGEN WALLBOX

Oplad din e-208 hurtigt og sikkert med vores Wallbox. En komplet opladning varer 5 timer med en 11 kW Wallbox. Den kan nemt installeres hjemme hos digi.

OPLADNING VIA OFFENTLIGE LADESTANDERE

Takket være varmereguleringen af batteriet kan man anvende 100 kW opladere og oplade bilens batteri til 80% på 30 min.i. Via vores samarbejde med Clever får man, ved køb af en e-208, en standardinstallation af en hjemmeladeboks med i købet*. Derudover får du adgang til Clevers ladestationer, der findes over hele landet*.

PEUGEOT I-COCKPIT® 3D

JUMP IN NEXTGEN TECHNOLOGY

Ny Peugeot e-208 - Nyt Peugeot i-Cockpit® 3D

INNOVATIV OG INTUITIV BETJENING

I kabinen oplever du Peugeot i-Cockpit® 3D* af nyeste generation. Oplev en adræt og intuitiv kørsel med det lille, kompakte rat med indbyggede betjeningsknapper*, den digitale, konfigurerbare 3D instrumentgruppe*, den store 10’’ HD* touchskærm og 7 ‘Toggle switches’.i Du kan personliggøre stemningen i kabinen med RGB LED* med 8 farver for et endnu mere moderne look.

Man kan bl.a. se infomationer omkring:

 • Køreprogram: Eco/Normal/Sport.
 • Batteriets ladestand.
 • Teknologisk animation af særlige. oplysninger, der i realtid illustrerer drivlinjens funktion. 
Ny Peugeot e-208 - Digital 3D instrumentgruppe

MYPEUGEOT® APP

FJERNSTYR FUNKTIONER PÅ BILEN

Ny Peugeot e-208 - Mand med smartphone, MyPeugeot App

Med MyPeugeot® appen kan du til enhver tid og hvor som helst tjekke:

 • Opladningsforløbet og bilens ladeniveau.
 • Bilens batteriniveau.
 • Statistikker over forbruget på dine køreture.
 • Gode råd vedrørende eco-kørsel.


Du kan også fjernstyre visse funktioner i bilen direkte via appen:

 • Aktivering, standsning og planlægning af opladning.
 • Indstilling af for-varmning eller -køling af kabinen: Dette giver mulighed for at programmere varmesystemet eller klimaanlægget, så der opnås et behagelig temperatur i kabinen og batteriets ladeniveau opretholdes, hvis batteriet er under opladning.

GALLERI

*Clever stiller ladeboks til rådighed og installerer på en valgfri privatadresse. Tilbuddet gælder ikke kunder, der anvender bilen som hyrevogn. Hvert kvartal tilbagebetales den mængde strøm, der er brugt til opladning af bilen. Tilbagebetalingen følger gældende tilbagebetalingssats, som kan findes på clever.dk/tilbagebetaling. Installation dækker ubegrænset meter kabelføring. Eventuelt grave- og stilladsarbejde er ikke inkluderet. Der er ubegrænset garanti på ladeboks og installation. Ved ophør af abonnement skal kunden sørge for nedtagning af ladeboks. Øvrige vilkår for installation kan findes på clever.dk/installation. Mindsteprisen for Clever Unlimited er 4.494 kr. Mindsteprisen for Clever Unlimited Network er 3.750 kr. Priserne forudsætter betaling via Betalingsservice, ellers tillægges gebyr på 49 kr./md. Der tages forbehold for prisændringer, trykfejl og udsolgte produkter.