TRYG FÆRDEN HOS PEUGEOT - INFORMATION IFM. COVID-19 LÆS MERE HER

3008 SUV GT

3008gt SUV
3008gt SUV

PEUGEOT 3008 SUV GT

Vi har gjort os umage med hver enkelt detalje, når det gælder ergonomi, materialer og multimedia, så vi kan tilbyde en mere intuitiv køreoplevelse. Peugeot har altid været en del af den franske industrielle tradition for kvalitet og innovation.

GRUNDE TIL AT VÆLGE PEUGEOT 3008 GT SUV

STILRENT DESIGN

3008-gt-suv

PERFEKT BALANCE

3008-gt-suv

SPORTSLIG ELEGANCE

3008 gt interiør

STILRENT DESIGN

3008-gt-suv
3008-gt-suv

Velkommen til en ny dimension i bilernes verden. Fra første blik på Peugeot 3008 GT SUV bliver du forført af den kraftfulde front med det eksklusive ‘‘Sanded Chrome‘‘ kølergitter, der indrammes af smukke Full LED-forlygter. Læg særligt mærke til den robuste og dynamiske linje, der understreges af det elegante GT logo af rustfrit stål.

PERFEKT BALANCE

3008-gt-suv
3008 gt interiør

Fra alle vinkler viser 3008 GT SUV sit sportslige temperament. Det ses på den ranke holdning, de brede skærme og de store 19’’ dæk. Den eksklusive karakter ser man også i designet og finishkvaliteten, som f.eks. de forkromede sidespejle, tagrælingerne af aluminium og GT-monogrammet af kobber, som pryder forskærmen.

Tag plads i Peugeot 3008 GT SUV og lad dens karisma gøre resten af arbejdet. Du bemærker straks det gode vejgreb, den fantastiske lydkomfort og den tryghed, som kørselshjælpesystemerne af nyeste generation giver dig. Badet i lyset fra panoramasoltaget*, kan du nyde den gode hi-fi lyd fra FOCAL® hi-fi Premium systemet*. Opdag den franske lydsignatur.

* Option

SPORTSLIG ELEGANCE

3008-gt-suv
3008-gt-suv

Du bliver forført af Peugeot 3008 GT SUV’s ikoniske design, og den enkle og markante stil. Den tilføres elegance via Black Diamond taget med en liste af rustfrit stål, der strækker sig hen til tagspoileren, en ‘‘Coupe Franche’’ 2-farvet speciallakering* og et skinnende sort panel tværs hen over bagenden, der indeholder LED-baglygterne med 3 stiliserede løvekløer, der lyser både dag og nat.

*Option

KVALITET NED I MINDSTE DETALJE

3008-gt-suv

KRAFTFULD OG ENKEL
Peugeot 3008 GT SUV’s styrke kommer diskret til udtryk via en lang række karismatiske detaljer, såsom dobbelte, forkromede rørhaler i begge sider af bagkofangeren, eller det flotte indstigningslys, som projicerer løveemblemet ned på vejen.

NY SMART TEKNOLOGI
I det nye Peugeot i-Cockpit® oplever du et 100 % digitalt univers med en 8’’ touch-skærm, en kobberfarvet digital instrumentgruppe placeret over det lille, kompakte rat med indbyggede betjeningsknapper og elektrisk betjening af automatgearkassen.

Udvalget af kørselshjælpesystemer i Peugeot 3008 GT SUV fungerer som en sjette sans under kørslen, og giver en god fornemmelse af sikkerhed. Nogle af disse systemer er: Sign Recognition* (skiltegenkendelse af farttavler og anbefalinger), Active Safety Brake med Distance Alert*, Lane Keeping Assist* (vejstribealarm), Active Blindspot Detection* (aktiv blindvinkelovervågning), Driver Attention Alert* (opmærksomhedsalarm) og Adaptiv fartpilot med Stop funktion*.

* Option eller standard afhængig af version

MODERNE INTERIØR
Med det fantastiske Peugeot i-Cockpit® Amplify kan du tilpasse stemningen i kabinen til dit humør. Vælg mellem stemningsmiljøerne ‘‘Boost’’ eller ‘‘Relax’’, nyd de lækre dufte fra Scentys, juster* kabinelysets styrke, og foretag en ændring af skærmfarverne*. I kabinen finder du smukke materialer, f.eks. mat stålkrom, Alcantara® eller Nappa læder** med fine stikninger af kobbertråd.

* Bilen bør være fuldt standset.
** Option - se prislisten

STÆRKE SANSEOPLEVELSER

3008-gt-suv

SÆT DIG IND BAG RATTET OG FÅ DEN ULTIMATIVE OPLEVELSE

I Peugeot 3008 GT SUV får du en uforglemmelig oplevelse. Køreglæden kommer i fuldt udbrud så snart, du starter bilen - blandt andet på grund af de gode køreegenskaber og den exceptionelt gode lydkomfort.

3008 gt interiør

LAD SANSERNE RÅDE

Badet i lys fra det store panoramasoltag*, omsluttes du af de komfortable sæder med 8-punkts massage* og omgives af kvalitetslyd fra Premium FOCAL®* hi-fi-systemet. Oplev den franske lydsignatur.

* Option

3008 gt interiør

INTELLIGENS & FLEKSIBILITET

Skab mere plads med ‘‘Magic Flat’’ systemet, der består af et splitbagsæde (2/3-1/3), der kan foldes ned til et helt fladt bagagerumsgulv. Det er let at læsse bagagerummet vha. den smarte skydebund med 2 positioner. Med den smarte håndfri betjente bagklap* kan du åbne og lukke bagklappen, selv når du har hænderne fulde.

* Standard eller option afhængigt af version

3008 gt interiør

BEVAR KONTROLLEN

Sne, mudder eller sand… Intet afskrækker. Peugeot 3008 GT SUV kører lige så godt i byen som under sværere forhold. Med Advanced Grip Control* kan du nemt vælge et egnet køreprogram, der passer til vejgrebet ved hjælp af drejeknappen i midterkonsollen. Og med det smarte Hill Assist Descent Control* system bevarer du kontrollen, selv på de stejleste nedkørsler.

* Option

UBEGRÆNSET FORBINDELSE

3008 gt interiør

Overlad alt til web-systemet i Peugeot 3008 GT SUV. Bare læg din smartphone, og den oplades trådløst*. Takket være Mirrorscreen funktionen viser 8’’ touch-skærmen telefonen, så du kan anvende Apple CarPlay™, MirrorLink® eller Android Auto** kompatible apps. Det er let at finde vej med den web-opkoblede 3D-navigation. På touch-skærmen eller den digitale instrumentgruppe viser TomTom® tjenesten alle oplysninger, der er vigtige for kørslen, i real-tid  (trafikoplysninger, vejrudsigt, parkering og tankstationer).

* Option: Trådløs opladning via induktion for apparater, der er kompatible med Qi standarden.
** Kun godkendte MirrorLink®, Apple CarPlay™ eller Android Auto (tilgængelig fra starten af 2017) links fungerer, når bilen kører eller holder stille, afhængigt af situationen. Under kørsel kan visse funktioner og apps ikke benyttes. Visse typer indhold, som er gratis tilgængelig på smartphone, kræver abonnement på en tilsvarende MirrorLink®, Apple CarPlay™ eller Android Auto certifikceret betalings-app. Mirror Screen funktionen kræver anvendelse af enten MirrorLink® teknologi (til Androïd, BlackBerry og Windows telefoner, der er MirrorLink® kompatible), eller Apple CarPlay™ (iOS telefoner), eller Androïd Auto (Android telefoner), og forudsætter telefonabonnement med  internetadgang.
Web opkobling til 3D-navigation er endnu ikke tilgængelig i Danmark.