TEKNOLOGI

Opdag motorerne og det avancerede teknologiske udstyr i Ny Peugeot 508: Night Vision, Park Assist, Park Drive Assist Plus, Pack Security, infrarødt kamera, sensorer og radarer, Full LED forlygter, avancerede teknologiske lygter.

MOTORER & GEARKASSER

/image/26/6/peugeot-508-fastback-engines.447266.jpg

KOMPROMISLØS EFFEKTIVITET.

Ny Peugeot 508 er forsynet med PureTech og BlueHDi i motorer af nyeste generation med Euro 6 anti-forureningsnorm. Benzinmotorerne fås i 2 varianter baseret på 1.6 L Puretech motoren. Der fås 4 forskellige dieselmotorer, der er baseret på 1.5 L og 2.0 L BlueHDi motorerne.

/image/26/7/peugeot-508-fastback-automatic-gearbox.447267.jpg

GLIDENDE GEARSKIFT.

Den nye EAT8 gearkassei er lige så økonomisk som som en manuel gearkasse og har et hurtigt og glidende gearskifte takket være den nye elektriske gearvælger 'Shift and Park by wire'i og gearskiftegrebene ved rattet.

Peugeot 508 fås også med en 6-trins manuel gearkasse i forbindelse med BlueHDi 130 hk motoren.


AVANCERET TEKNOLOGISK UDSTYR

FÅ HJÆLP PÅ VEJEN.

Ny Peugeot 508 er forsynet med en lang række avanceret teknologisk udstyri, og førerhjælpefunktioneri af nyeste generation, som øger sikkerheden, hjælper dig med dine parkeringsmanøvrer, og hjælper dig med bedre at læse og forstå omgivelserne og vejforholdene.

TOTALE EJEROMKOSTNINGER (TCO)

/image/27/2/peugeot-508-fastback-rear.447272.jpg

EN LANGTIDSINVESTERING.

Med sit radikale og dristige design og optimerede ejeromkostninger er Ny Peugeot 508 fastback en perfekt firmabil.

Det flotte design, den høje finish-kvalitet og den gode holdbarhed er med til at opretholde en god gensalgsværdi for Ny Peugeot 508. Der er stillet store krav til udstyr, materialer og motorer for at minimere omkostningerne til løbende vedligeholdelse og brændstofforbrug.

Endelig er bilen spækket med Peugeots avancerede førerhjælpefunktioner af nyeste generation, der hjælper føreren med at holde bilen under kontrol.