Den nye Peugeot Rifter spænder vidt med sit elegante, robuste, fleksible og kraftfulde udtryk.

/image/09/0/peugeot-rifter-1802styp033.421277.6.459090.jpg

KOMPROMISLØST DESIGN

Den nye Peugeot Rifter spænder vidt med sit elegante, robuste, fleksible og kraftfulde udtryk. Med sin korte, løftede kølerhjelm og den øgede frihøjde fornemmer man klart at der er hentet inspiration fra SUV-verdenen. Forlygter med LED DRL-signaturi og lodret kølergitter fremhæver dens afbalancerede, kompakte og dynamiske stil.

/image/08/9/peugeot-rifter-2018-127-fr.419781.6.459089.jpg

MARKANT
KARAKTER

Med sine karakteristiske konturer og elegante linjer vil den nye Peugeot Rifter ikke gå ubemærket hen. 17” alufælge med diamond-finishi, tagrælinger og sorte beskyttelsespaneler ved kofanger, hjulkasser og dørpaneler er med til at understrege Rifters markante styling.

/image/08/8/peugeot-rifter-1802styp006.419783.6.459088.jpg

BÆRER LØVENS
SIGNATUR

Meget mere end blot en signatur. Med de karakteristisk baglygter, som visualiserer løvens klør, er det tydeligt, at den nye Rifter er en del af Peugeot-brandet. Til den nye Rifter kan du få ekstraudstyr, som giver endnu større frihed. Og du kan få den med to skydedøre med tonede ruderi, der giver lettere adgang til en kabine, hvor intet er overladt til tilfældighederne.


INTERIØR I MODERNE DESIGN

Rifter

Uovertruffen komfort. Sæt dig bag rattet i den nye Rifter og nyd de ergonomiske sæder med tilpasningsmuligheder, som vil glæde enhver chauffør uanset størrelse. Tilføj en utrolig akustisk komfort, og hele kabinen bliver et sted med fred og ro.


JUSTERBARE SÆDER OG BAGAGERUM

Peugeot Rifter matcher alle dine behov. Tilgængelig som 5 eller 7-sæders og i to længder (standard eller lang) er den nye Rifter usædvanlig fleksibel.

Forreste passagersæde og de bagerste sæder kan tilpasses som 2/3-1/3ieller 3 individuelle sæderi. Ved hjælp af Magic Flat funktionenikan de tre individuelle sæder i et snuptag foldes helt sammen og gemmes væk i gulvet. På række tre i den lange version kan de to sæder rykkes frem og tilbage for at give mere benplads eller fjernes helt for at prioritere bagagerumspladsen. Bagagerummet har en imponerende kapacitet på mellem 775 og 3.500 liter og op til 4.000 liter i den lange version med 5 sæder. Endelig gør bagagerumsklappen, den lave læssekant og det flade gulvi det nemt at laste og aflæsse.


ZÉNITH® PANORAMAGLASTAG

Mere end blot en lyskilde. Zenith® tagetimed elektriske solgardiner og LED-belysningigiver en masse ekstra plads i midterkonsollen, tagpanelet og opbevaringsrummet foran.

GENNEMTÆNKTE OPBEVARINGSMULIGHEDER

Åben op for en lang række opbevaringsmuligheder. Opbevaring i for- og bagdøre, midterkonsol og i gulvet: Den nye Rifter har rekord meget opbevaringskapacitetii sin kategori. Flere, mere rummelige og nemt tilgængelige rum til alt, hvad man måtte have med sig i hverdagen.

Opbevaringsmuligheder:

  • Konsol mellem forsædernei
  • Øvre  handskerum
  • Opbevaring under førersædei
  • Opbevaringsrum i gulv
  • Zénith® panoramaglastag med opbevaringsrumi


MAKSIMAL RUMMELIGHED