TEKNOLOGI

RIFTER

Ny Peugeot Rifter. Mere handlefrihed takket være innovative kørehjælpesystemer.NYESTE GENERATION AF MOTORER OG KØREHJÆLPEMIDLER

rifter

NYESTE GENERATION AF MOTORER


De innovative motorer i den nye Peugeot Rifter kombinerer ydeevne og økonomi. Den nyeste generation af BlueHDi diesel- og PureTech-benzinmotorer gør køreoplevelsen endnu bedre.

Den nye Rifter leveres med en BlueHDi 100 med 5-trins manuel gearkasse eller PureTech 110 S&S-motor med 6-trins manuel gearkasse, som også er tilgængelige i lavforbrugsvarianterider leverer optimal brændstoføkonomi.

rifter

NY EAT8 AUTOMATGEARKASSE


En enkelt knap til mere fleksibel kørsel. Med den nye EAT8 8-trins automatgearkasse er gearskiftene hurtige og glidende.

Med et klik bag rattet er det muligt at skifte gear manuelt uden efterfølgende at miste den automatiske funktion.

NEM KØRSEL OG OVERBLIK

rifter

Parkering er blevet legende let. Med de forskellige hjælpesystemer til manøvrering af den nye Peugeot Rifter kan du nyde en større frihed. Visiopark 1 bakkamerai, seneste generation af Park Assistiog Blind Spot Assisti: Så er du klar til enhver situation.

rifter

Med Peugeot kørehjælpemidler gør den nye Rifter kørslen nemmere og giver samtidig større komfort og sikkerhed. Genkendelse af skilte og hastighederi, adaptiv fartpilotimed stop funktioni, aktiv vejbaneassistenti, håndfri adgang og startiog elektrisk håndbremse gør køreturen helt problemfri.