Rifter

Peugeot Rifter
Peugeot Rifter

NY PEUGEOT RIFTER

RIFTER

Den nye Peugeot Rifter løfter sløret for en robust og karakteristisk stil. Det moderne og højteknologiske interiør, der byder på bemærkelsesværdig høj komfort og tilpasningsevne, inviterer dig til at nyde en helt ny oplevelse ombord.

ET NYT OG UNIKT UDTRYK

Rifter

EN STIL SOM PASSER BÅDE TIL BYEN OG DE STORE LANDSKABER

Den moderne og robuste front har løve-loget placeret i midten af kølergrillen, der er udformet efter samme designskabelon, som alle Peugeots nyeste modeller. Profilen har harmoniske proportioner med en kort, vandret motorhjelm, en høj hoftelinje og korte udhæng for og bag. Tagrælingerne udgør en integreret del af designet og er udformet, så man nemt kan fastspænde genstande.

Den nye Peugeot Rifter har lånt en række designelementer fra SUV-verdenen, som forstærker dens personlighed: Høj indstigning og siddehøjde, store hjul, beskyttelsespaneler hele vejen rundt (ved kofanger, hjulkasser og dørpaneler) og lidt højere frihøjde. Bagenden består af en stor bagklap, der åbner op til et rummeligt bagagerum, og er flankeret af store baglygter med de tre løveklør-mærker – et af mærkets designsignaturer.

Rifter

UNIK PEUGEOT-STYLING

Med et markant design som udstråler kraft og karakter viser Rifter tydeligt slægtskabet med Peugeots øvrige modelprogram.

KLAR TIL HANDLING

/image/91/1/peugeot-rifter-1802styp028.380911.jpg

EN OPLEVELSE SOM FRISTER

Det indvendige design understreger, at Rifter er en fuldblods Peugeot. Det er karakteriseret af Peugeot i-Cockpit, som er værdsat af mange kunder verden over. Peugeot i-Cockpit er designet til en intuitiv køreoplevelse og består af et kompakt rat, en 8” kapacitiv touchskærmi og head-up displayi. De mest eventyrlystne kan vove sig væk fra vejen ved at tilvælge Advanced Grip Controli, som sammen med Michelin Lattitude Tour-dæki giver et endnu bedre greb.

BlueHDi motor

MOTORER TIL ØGET FRIHED

Takket være de innovative BlueHDi-dieselmotorer, leverer den nye Peugeot Rifter en fremragende ydeevne kombineret med optimal brændstoføkonomi. Det er på tide at opleve en af de mest behagelige køreoplevelser.

GENNEMTÆNKT FUNKTIONALITET

GENNEMTÆNKTE TILPASNINGSMULIGHEDER GIVER MERE PLADS

Den nye Peugeot Rifter tilbyder en fleksibel rummelighed, der nemt kan tilpasses hverdagens forskellige behov.

Børnesæder kan monteres på alle tre sæder i række to, og ved hjælp af ”Magic Flat”i funktionen (tilgængelig i 2019) kan de tre individuelle sæder i et snuptag foldes helt sammen og gemmes væk i gulvet.

Bagagerummet i Peugeot Rifter har en volumen på 775 liter under hattehylden. Har du brug for at transportere lange genstande, er det også muligt at lægge det forreste passagersæde helt ned.

/image/90/9/peugeot-rifter-1802styp030.380909.jpg

BEHAGELIG OG SIKKER KØRSEL

Innovation er i fokus i kabinen. Med funktioner såsom 3D-navigation, Mirror Screen med både Apple CarPlay®i, Android Auto samt de nyeste kørehjælpemidler er du sikret en innovativ, behagelig og sikker køreoplevelse.

OVERBLIK