PRÆSENTATION AF VORES BILER

Biloversigt

Fra rappe bybiler til rummelige familiebiler og SUV’er. Blandt Peugeots brede udvalg af biler finder du netop den type og model, som matcher dine behov.

De mange tilpasningsmuligheder og høje komfort sikrer dig optimal køreglæde. Og ligeledes giver Peugeot-motorerne dig en enestående ydelse i forhold til brændstofforbrug og CO2-emissioner.

Peugeot er altid på forkant med design og teknologier, både når det gælder præstation, økonomi, design og ikke mindst sikkerhed.

Husk at du altid er velkommen til at få en prøvetur hos din lokale Peugeot-forhandler.

Biloversigt

BYBILER

Vores bybiler udmærker sig ved at være moderne og rummelige, men samtidig designet til smidigt at kunne begå sig rundt i byens jungle. Deres dimensioner kombineret med optimalt design bidrager med både elegance og gode køreegenskaber til dine ture. Og også med miljøet og økonomien for øje er vores bybiler perfekte til de daglige ture rundt i byen. Tag et kig på mulighederne hos din forhandler.

Biloversigt

FAMILIEBILER

Biler som er både funktionelle og komfortable. Peugeot tilbyder familiebiler til både småbørnsfamilien, den store familie eller familien, der bare ønsker en god kombination af rummelighed og alligevel et kompakt og sportsligt udtryk. Uanset hvilken af disse modeller, man falder for, er der tænkt over hver eneste lille detalje - og sikkerhed er en selvfølge.

Biloversigt

STATIONCARS

Peugeots SW modeller er utroligt praktiske i hverdagen. Uanset om børnene skal køres i skole, om der skal handles ind til hele ugen, til og fra arbejde eller den længere tur på ferie. Alsidighed er nøglen til alle vores stationcars/SW-modeller. Plads er der masser af, og har du brug for endnu mere plads, har SW-modellerne modulære sæder, som let kan foldes sammen.

Biloversigt

SUV'ER

Peugeots SUV-modeller er både stilfulde og praktiske. De har således både det strømlinede look, vi kender fra almindelige 5-dørs og stationcar-modeller, og har samtidig fordelene vi kender fra de mere off-road inspirerede modeller: Hævet kørestilling, øget frihøjde og rummelighed. Med andre ord er de på én gang robuste, men med et elegant look.

Biloversigt

7-SÆDERS

Rummelighed og komfort. Har du behov for 7 sæder eller bare endnu mere plads i bagagerummet, opfylder vores 7-sæders versioner dine behov. Trods størrelsen er både design og køreegenskaber helt i top, og sikkerhed er tænkt med ind lige fra starten. Med en stor og robust 7-sæders bil kan hele familien tage på tur uden kompromisser.

Biloversigt

GTi-MODELLER

Prioriterer du den sporty stil med høj effektivitet højest, er disse GTi-modeller et oplagt valg. Her er der tale om biler med høj ydelse og ikke mindst detaljer, som man vender sig om efter. Enkle, rene linjer og ekstraudstyr med iøjnefaldende detaljer er kendetegnene ved disse Peugeot-modeller. Med andre ord; ekstra teknologi og ekstra udstyr.