TRYG FÆRDEN HOS PEUGEOT - INFORMATION IFM. COVID-19 LÆS MERE HER

Book en prøvetur og vind et gavekort til Spies

208 Spies

PRØVEKØR OG VIND ET REJSEGAVEKORT

Værdi 10.000 kr.

Book en prøvetur her på siden og oplev køreegenskaberne i din favorit. Så deltager du automatisk i konkurrencen om et rejsegavekort på 10.000 kr. til Spies.

Din valgte forhandler vil kontakte dig hurtigst muligt.

Vores bookingformular understøttes ikke af Internet Explorer eller Microsoft Edge. Venligt benyt Chrome, Safari eller Firefox.

Vi trækker lod om 1 stk. rejsegavekort fra Spies til en værdi af 10.000 kr. blandt alle der booker en prøvetur i en ny Peugeot via peugeot.dk og efterfølgende gennemfører turen. Gevinsten kan ikke ombyttes til kontanter.
Konkurrencen afholdes af Peugeot Danmark A/S og løber til og med fredag 31/7-2021, hvor den bookede prøvetur skal være gennemført. Henvendelser vedr. konkurrencen kan rettes til: webmaster@peugeot.dk Alle kan deltage – undtaget er dog ansatte i K. W. Bruun-koncernen og deres husstande samt ansatte i Peugeots forhandlernetværk. Konkurrencen er ikke købsbetinget. Deltagere skal være fyldt 18 år og have gyldigt kørekort. Vinderen får direkte besked via e-mail senest 5 dage efter konkurrencens afslutning. Ligeledes accepterer du også, at vi må offentliggøre dit navn på hjemmesiden, og på Facebook, hvis du vinder.