Almindeligt rettidig service

/image/05/9/peugeot-ndp-1506pb-revisionannuelle-resize.10059.jpg

Hos Peugeot har vi et indgående kendskab til din bil, og derfor anbefaler vi dig, at du altid overlader servicearbejde til et autoriseret Peugeot-værksted


ALMINDELIG RETTIDIG SERVICE

Du skal overholde de almindelige rettidige serviceeftersyn for at opretholde din fabriksgaranti. I dit garanti- og eftersynshæfte kan du se, hvad der er rettidigt for din Peugeot. Du kan også få hjælp hos din Peugeot-forhandler.

Hos Peugeot har vi et indgående kendskab til din bil, og derfor anbefaler vi dig, at du altid overlader servicearbejde til et autoriseret Peugeot-værksted.

ER DET DYRERE?

Vi er meget opmærksomme på, at vi skal have konkurrencedygtige priser på både originale reservedele og reparationer. Prisen er jo det mest almindelige argument for at gå til et uautoriseret værksted. Men se det også i et lidt større perspektiv: Et er, at værdien af din Peugeot på længere sigt kan falde betragteligt. Noget andet er, at sikkerheden kan blive dårligere. Det er en unødvendigt høj pris at betale. 

HVORFOR IKKE BARE DROPPE SERVICE?

Det er ved serviceeftersynet, vi sikrer, at din motor stadig fungerer perfekt, så bilens forbrænding og ydelse er optimal. Det er også her, vi tester, at sikkerhedsniveauet stadig er i top. Og at komforten er uændret – altså at fx støddæmpere, fjedre eller lignende er fuldt funktionsdygtige. På den måde får du altid det fulde udbytte af din Peugeot.

Du kan læse mere om serviceprogrammet for din Peugeot og om de opgaver, der udføres ved de forskellige kilometer i dit garanti- og eftersynshæfte. Selvfølgelig er du også meget velkommen til at kontakte dit Peugeot-værksted, hvis du har spørgsmål.