DYSERENS

/image/74/7/promozioni-v2.69747.jpg

DYSERENS

Det er lidt ligesom en kaffemaskine, der skal rengøres og afkalkes en gang imellem. Systemet kan kun renses ad den kemiske vej.

DEN FØLSOMME MOTOR
I dag sikres motorens funktion i din Peugeot af en række følere og sensorer, der sender informationer til en elektronisk styreboks. I motoren er der desuden nogle fine mekaniske dele, som skal klare det ”hårde” arbejde. Her er det specielt indsprøjtningsdyserne, der spiller en central rolle.

Meget tomgang, bykørsel, korte ture og koldstart medfører, at der sætter sig belægninger i og på dyserne. Disse belægninger kommer fra brændstoffet og oliedampene, og de kan forstyrre indsprøjtningen af brændstof. Det kan mærkes på motorgang og kørsel, og det forårsager ujævn tomgang, forringet ydeevne, dårlig start og ikke mindst forringet brændstoføkonomi. Derfor er det afgørende, at dyserne og det øvrige indsprøjtningssystem bliver holdt rent.

PEUGEOT DYSERENS
Peugeots Dyserens er fremstillet specielt til at rense og beskytte Peugeots motorer efter nogle meget skrappe kvalitetskrav fra fabrikken. Det er dermed et gennemtestet kvalitetsprodukt, som løser de problemer, aflejringer og belægninger kan give. Med andre ord: du får bedre brændstoføkonomi, mere miljøvenlig kørsel samt en sund og optimalt ydende motor.

Derfor anbefaler vi at få påfyldt en dåse original Peugeot-godkendt dyserens, f.eks. i forbindelse med et eftersyn på dit Peugeot-værksted. Rensningen sker herefter automatisk, mens du kører.

Peugeot Dyserens kan købes hos din forhandler.