HVIS SKADEN SKER

/image/93/1/peugeot-contrat-de-maintenance-lifestyle-2015-01.8931.jpg

HVIS SKADEN SKER

STIL KRAV TIL DIT FORSIKRINGSSELSKAB

Har din bil fået en skade i forbindelse med et uheld? Så skal du først og fremmest anmelde skaden til dit forsikringsselskab og kræve, at din bil bliver repareret på et autoriseret Peugeot-værksted. Det er din bedste sikring for, at både passiv og aktiv sikkerhed føres tilbage til det oprindelige niveau og at alt bliver udført korrekt. Du sikrer også, at din Peugeot ikke taber værdi, og at du ikke mister din garanti mod indefra kommende rustgennemtæring. Derfor er det et rimeligt krav at stille til dit forsikringsselskab.

Herudover skal du ikke foretage dig andet end at få bragt din Peugeot til et autoriseret Peugeot-værksted. Vi klarer efterfølgende kontakt til dit forsikringsselskab, taksator og naturligvis reparationen.

TJEKLISTE I TILFÆLDE AF EN ULYKKE

Er du ude for et uheld, er det ikke altid nemt at bevare roen og vide, hvordan du skal agere i situationen. Vi har lavet en tjekliste, der fortæller, hvad du bør huske. Tjeklisten er også kombineret med en blanket til at udfylde modpartens og eventuelle vidners information. Du kan printe tjeklisten og lægge den i handskerummet, så du har den i tilfælde af en trafikulykke.