TRYG FÆRDEN HOS PEUGEOT - INFORMATION IFM. COVID-19 LÆS MERE HER

HVIS SKADEN SKER

/image/93/1/peugeot-contrat-de-maintenance-lifestyle-2015-01.8931.jpg

HVIS SKADEN SKER..

Kommer du ud i et uheld, kan det være en stor hjælp at have en tjekliste parat, der remser op hvad du i dette tilfælde skal huske. Neden for kan du downloade en sådan tjekliste kombineret med en blanket til at udfylde modpartens og vidnernes data samt en skitse til at tegne uheldsstedet ind. Det er en god idé at printe den og lægge den i handskerummet.

  GARANTI OG SERVICES

  Med købet af din Peugeot fulgte der en lang række services og garantier. Først og fremmest gælder der på alle nye biler en 2-års garanti. Herudover gælder der en 2-års lakgaranti på personbiler, samt en 2-års lakgaranti på varebiler.

  Herudover har vi en række ordninger, som du kan tilvælge eller tilkøbe og som træder i kraft efter udløb af den 2-årige nyvognsgaranti.

  Det gælder bl.a.:

  • SAFE+1 og SAFE+3 - udvidet dækning
  • Peugeot Assistance og Peugeot Total Assistance

  Samtidig har vi hos Peugeot en række særlige garantier og services:

  • Gratis Synstjek
  • Rustgennemtæringsgaranti og karrosserikontrol
  • Fri lånebil ved kaskoskade*
  • Gratis skift af viskerblade og udvendige pærer

  STIL KRAV TIL DIT FORSIKRINGSSELSKAB

  Først og fremmest skal du kræve af dit forsikringsselskab, at din bil bliver repareret på et autoriseret Peugeot-værksted. Det er din bedste sikring for, at både passiv og aktiv sikkerhed i bilen føres tilbage til det oprindelige niveau, og at alt er udført korrekt. Din Peugeot kan i sidste ende tabe værdi, og du kan miste din garanti mod indefra kommende rustgennemtæring, så det er ikke et urimeligt krav.

  Du skal ikke foretage dig andet end at få bragt din Peugeot til et Peugeot-værksted og anmelde skaden hos dit forsikringsselskab. Vi klarer efterfølgende kontakt til dit forsikringsselskab, taksator og naturligvis reparationerne.

  FRI LÅNEBIL MENS DU VENTER*

  Sammen med ærgrelsen over at have fået en skade kommer alt besværet: Kan skaden ikke klares på en enkelt dag, skal du oven i købet undvære din Peugeot. Når du får bilen repareret på et autoriseret Peugeot-værksted, stiller vi en lejebil til rådighed for dig i perioden, hvor vi reparerer kaskoskaden. Så kan din hverdag hænge sammen, indtil du får din egen Peugeot tilbage.

  * Gælder kun ved kaskoskader, der kræver arbejde mere end 1 dag. 50 km. pr. dag i gennemsnit. Ekskl. brændstof, forsikring og overkørte kilometer. Lejebilens selvrisiko oplyses af din Peugeot-forhandler.