Tryghedsaftale

Tryghedsaftale

TRYGHEDSAFTALE

FORLÆNG TRYGHEDEN PÅ DIN NYE PEUGEOT

Din TRYGHEDSAFTALE
FRA 60* KR. PR. MÅNED

Der er mange fordele ved at tilkøbe en Tryghedsaftale, når du køber ny Peugeot. Du er sikret dækning af uforudsete udgifter til og med bilens 7. år eller 150.000 km. Du opnår både overblik og sikkerhed i bilbudgettet. Og ikke mindst bliver din bil mere attraktiv, hvis du vælger at overdrage aftalen ved videresalg af bilen.

Det eneste du skal gøre er, at tegne aftalen inden for 48 måneder fra bilens 1. indregistreringsdato.

Din TRYGHEDSAFTALE
omfatter følgende:

- Alle bilens mekaniske dele
- Drivline (motor, gearkasse mm.)
- Alle bilens elektriske dele
- Reservedele ved forsikringsdækket skade
- Arbejdsløn ved forsikringsdækket skade
- Navigationsudstyr (fabriksmonteret)
- Dækning i hele EU

... og meget mere

TJEK PRISEN PÅ EN
TRYGHEDSAFTALE TIL
NETOP DIN BIL

VIL DU OVERDRAGE FORSIKRINGEN?


Har du allerede en Tryghedsaftale (tidligere kaldt KøbsTrygheds Plus) og vil du overdrage den til ny ejer?

OVERDRAG FORSIKRINGEN HER
En Tryghedsaftale kan købes hos din Peugeot-forhandlere og -værksteder eller direkte via overstående formular.

FIND FORHANDLER
En Tryghedsaftale tilbydes i samarbejde med QBE Denmark, filial af QBE Europe SA/NV, Belgien, CVR: 39800985, Vester Farimagsgade 7, 6, 1606 København V.
Forsikringsprisen er inklusiv alle afgifter og gebyrer. Der dækkes med de forbehold og undtagelser der fremgår af forsikringsvilkårene.
Tryghedsaftalen tilbydes kun ved registrering til privat anvendelse i Motorregistret. Se produktinformation/IPID.
Prislisten er gældende med omgående virkning og annullerer alle tidligere udsendte. *Finansieringsydelserne er betinget af at bilen samtidigt finansieres via Peugeot Finans. De opgivne beløb er den månedlige merydelse der skal betales, ved finansiering af Tryghedsaftalen. Ydelsen er baseret på et lån med 20% i udbetaling, en løbetid på 96 måneder og en variabel rente på 3,95%. Finansieringseksempel på køb af bil til 199.990 kr. plus nummerplader og levering til i alt 3.780 kr. Debitorrente 4,02%. ÅOP: 7,37%. Udbetaling 40.754,- kr.. Løbetid 96 mdr. Samlet kreditbeløb 163.016,- kr. Samlede kreditomkostninger 52.023,- kr. Samlet beløb der skal betales tilbage: 215.039,- kr. Raternes størrelse 2.237,- kr. pr. måned. Kaskoforsikring påkrævet samt betaling via NETS. Der tages forbehold for endelig kreditvurdering samt renteændringer. På Tryghedsaftalen ydes 14 dages fortrydelsesret. Der tages forbehold for eventuelle trykfejl.